Hadi neyse büyüklük bizde kalsınnnn
Gözlerimden yaş geldi gülmekten yaaaa...
Berceste kız meşhur oldukkk poz verelimmm
daha dur ünümüz deniz aşırı olacak herkes bu topiğe üye olacak diyeceklerki bu topikte bir berceste varmış ne derse oluyormuş diyecekler bende burdan okuyup üfleyecemmmtabii sende seyretcen bak gördünmü ceren benim sayemde hamile kaldı çok mu ileri gittim ne yahuuu
yaş kaç bu arada ?
ne demek hayatımm hep destek tam destek:13:ehehe sağol kuzuuummm
valla ileri gittin benim bildiğim nurhann seni cart die parçalarrrr
Yaneee helal olsun sana büyüklük derken bu sonucu çıkardın yaaaŞaka şaka 88 liyim....
valla ileri gittin benim bildiğim nurhann seni cart die parçalarrrr
durma kıss tabi sonunu düşünen kahraman olamazmış canımcımbenimkinin işi ağır kramp girio sürekli daha çok acı çekio adam ama ben dururmuyum durmam
parçalasın anam parçalasın bugün hepimizin ihtiyacı olan bir şey yapıyoruz gülüyoruzçok teşekkür ederim arkadaşlar moralim yerine geldi yaaa en güzel topik ve kurucusu sevgiler
parçalasın anam parçalasın bugün hepimizin ihtiyacı olan bir şey yapıyoruz gülüyoruzçok teşekkür ederim arkadaşlar moralim yerine geldi yaaa en güzel topik ve kurucusu sevgiler
allahımm bebe bunlar daha ben 80 liyim
allahımm bebe bunlar daha ben 80 liyim
sen bizi beğenmiyomusuuuunnnnnnnnnnn
helal sana yawrum kim tutar seniiiiiayyy yavrum benim yaaa sonunda kabul etti üstünlüğümü duyun duyun duyunnnnnnnnnnnn
Size abla diyebülürmüyüm şemmüüüüü
bende 85liyim maşallah çok genç bi topiğimiz varallahımm bebe bunlar daha ben 80 liyim
Ne beğenmeyecek kuşum sor bakalım yılları geri getirmek için neler vermezdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?