HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza...

Kızlar kandil akşamı mübarek gün evet ama yapılmaz diye ilk defa duydumm:26:

cerencim akşam elini göbişine koy ve bizler içinde dua et..anne yüreği mutlaka duaların kabul olur..
ohh keyfini çıkar o çift çizginin allah hayırlı bi evlat nasip etsin insallah canım benım...

yok ben bi saatte moda girdim mutluyumm :)) darısı hepinize tüm bekleyenlere inşallah allah saglıcakla kucagıma almayı nasip etsinn ayyy ben sürekli ağlamak istiyorumm annemi aramak istiyorm kesinleşmeden aramıcam
tatlım senin adına çok sevindim işallah önümüzdeki ay bu zamnlar bende sevincimi paylaşıcam sizinle:92:bebişimize şimdiden çok iyi bak biliyosun biz onun manevi teyzeleriyiz

SONUNDA BİR TANE İYİ HABER ALDIK.
CERENCİM ÇOKKKKK TEBRİK EDİYORUM, SAĞLIK SIHHATLİ ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
ARTIK KİMSEDEN SES ÇIKMAYINCA HAZİRAN AYININ UĞURSUZ OLARAK DEĞERLENDİRECEKTİM.
kızlar bu arada size birşey söyleyeceğim bu yumurtlama tarihlerini doktor eşimle bana söyledi
ama eşim öyle günle işmi olur. çocuk yapmak için ben birlikte olamam,bu işin saati günü olmaz, sakın bana hadi bugün 12. günü diye gelme dedi. çokkk üzgünüm çokkk
akışına bırak zaten korunmaya bıraktık günle saatle olacak iş değil, benide strese sokma dedi
ben şimdi ne yapacağım ya:18:

Bazı âdâb kitaplarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki tesirlerinden bahsedilmiştir Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur

Cima için tavsiye edilen vakitler:

Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma geceleri ve gündüz öğleden önce

Tavsiye edilmeyen vakitler:

1- Hafta içinde Pazar gecesi ve Çarşamba gecesidir
2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri
3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri,
4- Berât gecesi;
5- Yola çıkılacak gece;
6- Gündüz öğleden sonra

Bunlar da bir tavsiyedir Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz Bilakis beraber olmak lazım olur Güne, zamana bakılmaz

Burada çok sorulan bir konuya açıklık getirelim:

Bir günün gecesi, gündüzden önceki gecedir Örneğin Cuma Gecesi, Perşembeyi Cumaya bağlayan gecedir

:84:
cerencim akşam elini göbişine koy ve bizler içinde dua et..anne yüreği mutlaka duaların kabul olur..
ohh keyfini çıkar o çift çizginin allah hayırlı bi evlat nasip etsin insallah canım benım...

edicem etmezmiyim :)) hepinize tüm isteyenlere edicemmm çok şükür rabbime bu güzel günde böyle bi haber duydum sizinde sayenizde tabi iyiki ısrar ettiniz su göğüs olayıda doğru ben farketmiştim 3-4 gündür göğüslermn uçları sıcacıktı yanıyodu oysa normalde buz gibi olurdu demek hamileymişim :)) allahım hepinize çift çizgiler nasip etsinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

sende ona çaktırmadan gir koynuna kısssyumurtlama gününden itibaren 2güne bir yap işte

aminnn canım aminn

yaa tatlım ben böle bişey anlamıyorum yani bu akşam olurmu olmazmı sen benı o sekilde aydınlatırmısın??

sende ona çaktırmadan gir koynuna kısssyumurtlama gününden itibaren 2güne bir yap işte
valla benim eşim çok inattır, anlar ve ters teper, zaten doktorun söylediklerinden sonrada ters tepti
zaten işleri çok yoğun eve 11 de geliyor,yorgun oluyor, istemiyormusun diye soruyorum, istiyorum hemde çok istiyorum senle benim ortak bir parçamı ama. bu şekilde gün saat hesaplaması olmaz, kendinide benide strese sokuyorsun diyor

Benim dediğim herşey doğru çıkıyoda bi kendime ilacım yokk

Ceren geldi topiğe umudum yok ilerki tarihlere yaz dedi yazmadım hamişsin sen dedik ısrar ettik tutttuu
Memiş olayını söylüyorum oda tutttuu

Bana bişeyler oluyo kızlarrr ya erdim ya delirdimmm

anlıyorum tatlım sende akışına bırak bakalım allah büyük umarım herşey gönlünce olur

canım benım kocamda aynı seyleri sölüyo tek değilsin yanii..
ben diyorum bak böleymiş su gun girmemiz gerekmiş diyorum yaa sacmalama sen böle taktığın için olmuyo dio oda kızıyo bana eskiden insanlar nerden bilsinler bu günü dio oluruna bırak olursa olur olmassa olmas kısmet diyo..

Arefeyi bayrama bağlayan gece cinsi münasebet olur mu?

Bunda bir günah yoktur. Fakat bu vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur. Geceyi ibadetle geçirmek daha güzel olsa gerek.

Berat gecesi cinsel ilişki

Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.

Cuma Günü Cinsel İlişkide Bulunmak

Allah Resulü buyuruyor:
"Her Cuma günü karısıyla cinsi münasebette bulunamayacak olanınız var mı? İyi ya bunda hem kendisinin, hem de eşinin yıkanması sevabı olmak üzere iki birim sevabı vardır."

Cuma Gecesi Cinsel İlişkide Bulunmak

Bazı müçtehid alimler, Cuma gecesi cinsi münasebette bulunulmasının da, Cuma günü yıkanılmasını öğütleyen hadislerin kapsamına girebileceğini, aynı sevaba erdirebileceğini ifade etmişlerdir.

Kurban Bayramı gecesi cinsel ilişki

Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ramazan Bayramı gecesi cinsel ilişki

Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa, ana babasına asi olur

yaaa en çok kim ısrar etti bakalım demiştim yaaa ne kadar sevindim bilemezsin Allah bizlerede nasip etsin bu arada bu topiğin ilk hamişi cerenimmm inşallaaa ayağını sürümüşsündür canım hadi bakalım

Lütfen dini konuları tartışmayalım kızlar regaib kandili gecesi ilişkiye girilmez diye biyerde bişey yazmıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…