yaa tatlım dün giremedim merak ettim sen regl olmadın dimi halaaa?????
Canım arkadaşımız regl oldu...1. sayfada listemiz var oradan takip edelim lütfen...Regl olanlara hayırlısı diyoruzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm kıyamam sana beennnnben ağlıyorummmmmmmmmmmmm
maalesef cnm oldum ama tam sökülmedim dün birz kanamam oldu bugün yok gibi ben hep böle olurum zaten böle olması iyice psikolojimi bozuyo
bende öyleydm ilk bi ki üç ay daha gün gelmeden yapardm artık yapmıyorum üzülüyorum inanırmısınız o zaman midem bile bulanırdı bi keresinde yereşme kanması bile olmuştu nasıl becerdmse düşüne dşüne olmuştu şimdi bıraktım ben sanmıyorum kasıklarım şiş ben olcam ama eşimn ve sizin hatrınız için öğle arası alcam testi yarın sabah yaparım yazarım size ama yok biliyorum ben o yüzden haziran ayına hazırladım kendimi ama bu karın ağrısı bi haftadır var bi gelemedi körolasıca :))) siz söleynce yine heyecanlandm acaba varmıdır??
kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım
Recap ayı girdiğinde Efendimiz (a.s.m) şu duayı sık sık tekrarlardı: "Allahümme barik lena fi Recebe ve şaban ve belligna Ramazan". Meali:" Allahım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır".
Ne mutlu ve ne kutlu bir gündür ki tevbe edipte af olunmayan yoktur. Resullallah hürmetine af olunmuş müminlerden olmak dileğiyle.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
maalesef cnm oldum ama tam sökülmedim dün birz kanamam oldu bugün yok gibi ben hep böle olurum zaten böle olması iyice psikolojimi bozuyo
olsun tatlım hayırlısı diyelim moral bozmak yok..bak güzel haberler alıyoruz dua edelimde darısı bizimde basımıza olsun insallah..
tebrikler canımm ya darısı başımıza işşallahhhhayy canım benim süper ya, çok sevindim bize dua et, darısı başımıza arkadaşlar:84:.
hepimizin hakkında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM senin regl günün ne zamandı cnm
Canım seninki yerleşme kanaması olmasınnn:26::26::26:
sıkıştır tabiii çalışmak lazım durarak olmuo bu işler
benim ay sonuna doğru canım 24ü falan..geçen gün umutdenizle hesapladık bugun yumurtlama günümmüş akşam benım herifi sıkıştırmam lasım bakalım ben daha cok beklerim canım
saol tatlım..senınde kandılın mübarek olsun..
bu kandil bütün anne adaylarına ugur getirsin insallahhh...
Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım