• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

maşşallah ne kadar çok kişi var topiğmizde bugün herkes birbirine dua etsin kızlar ya

Recap ayı girdiğinde Efendimiz (a.s.m) şu duayı sık sık tekrarlardı: "Allahümme barik lena fi Recebe ve şaban ve belligna Ramazan". Meali:" Allahım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır".

Ne mutlu ve ne kutlu bir gündür ki tevbe edipte af olunmayan yoktur. Resullallah hürmetine af olunmuş müminlerden olmak dileğiyle.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

bende öyleydm ilk bi ki üç ay daha gün gelmeden yapardm artık yapmıyorum üzülüyorum inanırmısınız o zaman midem bile bulanırdı bi keresinde yereşme kanması bile olmuştu nasıl becerdmse düşüne dşüne olmuştu şimdi bıraktım ben sanmıyorum kasıklarım şiş ben olcam ama eşimn ve sizin hatrınız için öğle arası alcam testi yarın sabah yaparım yazarım size ama yok biliyorum ben o yüzden haziran ayına hazırladım kendimi ama bu karın ağrısı bi haftadır var bi gelemedi körolasıca :))) siz söleynce yine heyecanlandm acaba varmıdır??

canım ya hemen test al yap bende çok merak ettim bence bebiş var :49:

kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım :43: :49:

ayy canım benim süper ya, çok sevindim bize dua et, darısı başımıza arkadaşlar:84:.

Recap ayı girdiğinde Efendimiz (a.s.m) şu duayı sık sık tekrarlardı: "Allahümme barik lena fi Recebe ve şaban ve belligna Ramazan". Meali:" Allahım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır".

Ne mutlu ve ne kutlu bir gündür ki tevbe edipte af olunmayan yoktur. Resullallah hürmetine af olunmuş müminlerden olmak dileğiyle.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

saol tatlım..senınde kandılın mübarek olsun..
bu kandil bütün anne adaylarına ugur getirsin insallahhh...

hepimizin hakkında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM senin regl günün ne zamandı cnm

benim ay sonuna doğru canım 24ü falan..geçen gün umutdenizle hesapladık bugun yumurtlama günümmüş :1: akşam benım herifi sıkıştırmam lasım :1: bakalım ben daha cok beklerim canım:34:

benim ay sonuna doğru canım 24ü falan..geçen gün umutdenizle hesapladık bugun yumurtlama günümmüş :1: akşam benım herifi sıkıştırmam lasım :1: bakalım ben daha cok beklerim canım:34:

o zaman bu günleri iyi değerlendir tatlım ya bende hep hesaplıyorum yumurtlama günlerini ama bazen denk getiremiyoruz işte bide şimdi gittiğim doktor yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi bir ilaç verdi işe yarar umarım

Kızlar gögüs uçlarınızın sıcaklığı nedir vücut ısınızdan yüksekmi sıcakmı yaniii????????????

Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım :43: :49:

canım benim hayırlı,uğurlu olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşalla. Bu akşam bizim için dua et hamilelerin duaları kabul eder.Allah bizlerede yaşatsın bu duyguyu.demekki işin sırrı üstünde durmamakta :):49::nazar::emir_bebek:

Back