amin canım, artık öyle yapacak birşey yokanlıyorum tatlım sende akışına bırak bakalım allah büyük umarım herşey gönlünce olur
yaaa en çok kim ısrar etti bakalımdemiştim yaaa ne kadar sevindim bilemezsin Allah bizlerede nasip etsin bu arada bu topiğin ilk hamişi cerenimmm inşallaaa ayağını sürümüşsündür canım hadi bakalım
bişeyi gerçekten istersen olur canım allah en kısa zamanda nasip eder işşallah sana da bi bebiş canımcımamin canım, artık öyle yapacak birşey yok
hadi bakalım yolun açık şansın b ol olsun bitanem:92:kızlar kur anlarımızı okuyup namaz kılıp dualarımızı ettikten sonra ha tv karşısına geçip tv izlemişiz ha ilişkiye girmişiz sonuçta zina değilki bu helal olan bişeyyy
hadi bakalım yolun açık şansın b ol olsun bitanem:92:
walla canımcım herkesin özgür iradesi karar sizin ben sadece bu şekilde bildiğimi söyledim hiç kimseyi yanıltmak yada tereddüt içinde de bırakmak gibi bir niyetim de yoktu eğer yalnış anlaşılmaya mahal verdiysem de üzgünüm
işimiz var bu adamlarlacanım benım kocamda aynı seyleri sölüyo tek değilsin yanii..
ben diyorum bak böleymiş su gun girmemiz gerekmiş diyorum yaa sacmalama sen böle taktığın için olmuyo dio oda kızıyo bana eskiden insanlar nerden bilsinler bu günü dio oluruna bırak olursa olur olmassa olmas kısmet diyo..
işimiz var bu adamlarla
bende kızdım kavga ettim, bu hızla biz allah bize acırda bir mucize gösterirse 10 sene sonra evlat sahibi oluruz dedim.
bana ben seni biliyorum ilk ay böyle doktorun dediği tarihlere yoğunlaşacağız ondan sonra olmayacak her ay beni doktor doktor peşinden sürükleyeceksin diyor. öyle birşey olmayacak diyorum. kızıyor yine rahat bırak kendinide benide diyor, iyice sinir etti beni uyuz
daha iyi ya yorgunluğunu ona unutturursun işte b öylecesağol cnm benim gerçi kociş geç gelecek eve...kenjitsuya gidiyor yorgun gelecek
işimiz var bu adamlarla
bende kızdım kavga ettim, bu hızla biz allah bize acırda bir mucize gösterirse 10 sene sonra evlat sahibi oluruz dedim.
bana ben seni biliyorum ilk ay böyle doktorun dediği tarihlere yoğunlaşacağız ondan sonra olmayacak her ay beni doktor doktor peşinden sürükleyeceksin diyor. öyle birşey olmayacak diyorum. kızıyor yine rahat bırak kendinide benide diyor, iyice sinir etti beni uyuz
Ben ettim tabiki
daha iyi ya yorgunluğunu ona unutturursun işte b öylece
sayfalara geri dönüp bir bak bakalım en çok kimin ısrar ettiğiniben tabiiki hatta tehtid bile ettim ben eğer gidip tesst almazsan topiğin başından kalkmayacam diyeeee hattaaaa sen hiç yazmadın o süreçteeeeeeeee:84:
bence olayın tadını çıkarmalısınız.sonuçya zevkli bişey yapılıyor ama dimiyok canım ya artık bu iş görev gibi geldiği için ilişkiye girmeyince rahat gündeyiz diyoruzzz zor geliiyo yahuuuuuu
sayfalara geri dönüp bir bak bakalım en çok kimin ısrar ettiğiniben tabiiki hatta tehtid bile ettim ben eğer gidip tesst almazsan topiğin başından kalkmayacam diyeeee hattaaaa sen hiç yazmadın o süreçteeeeeeeee:84:
bence olayın tadını çıkarmalısınız.sonuçya zevkli bişey yapılıyor ama dimi
Uyuzluk böyle bişey işteeee
Ben listeden silerim dedimmmm alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?