• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

o zaman bu günleri iyi değerlendir tatlım ya bende hep hesaplıyorum yumurtlama günlerini ama bazen denk getiremiyoruz işte bide şimdi gittiğim doktor yumurtlamamın sınırda olduğunu söledi bir ilaç verdi işe yarar umarım

walla canım acıkcası ben bu işlerden hiç anlamazdım gün falan hesaplamazdım bide bnm öle yumurtlama günlerimde akıntım falanda hiç olmas anlamam yani ama geçen gün umutdenizle konusurken o söledi işte.. bakalım bu ayda öle deneyelim bakalım kısmett...insallah çok fazla ilaçlara falan kalmadan bebikin gelir canım allah bize yardım etsin tatlım..:54:

ne tedavisi oldun canım bu ay

cnm ben yıl tüp bebek denedim ondan sonra adetlerim düzensizleşti yaklaşık 1 yıldır var artık canımı sıkmaya başlayınca bende bu ay doktora gittim hormon tahlileri yapıldı prolaktin yüksek çıktı bide yumurtlaman sınırda dedi ikisi içinde ilaç verdi düzeltir ilaçlar adetimi inş.

:60:
benim ki sıcakk! sütyenin içinde durduğu için olabilir :51:

ne oluo öyle olunca cnm? yumurtlama belirtisimi nedir

Gögüs ucunun sıcaklığı vücut ısınızdan fazla ise ateşli gibi ise hamilesiniz kızlar test edildi onaylandııı benimki buzzz gibi:60:

walla canım acıkcası ben bu işlerden hiç anlamazdım gün falan hesaplamazdım bide bnm öle yumurtlama günlerimde akıntım falanda hiç olmas anlamam yani ama geçen gün umutdenizle konusurken o söledi işte.. bakalım bu ayda öle deneyelim bakalım kısmett...insallah çok fazla ilaçlara falan kalmadan bebikin gelir canım allah bize yardım etsin tatlım..:54:

bence zaten başımıza ne geliyosa bu hesaplamalardan geliyo yok regl günü yok yumurtlama günü herşeyi oluruna bıraksak belki hemen hamile kalırız bu hesaplamalar insanı kasıyo

Kızlar ben birden fena olmaya başladım yaaa...Sol elim ve ayağım çekilmeye başladıı....Başım dönüyo.

canlarım aglamayınn kıyamam mutlu olun ben mutluyum herkesi aglattm eşimde agladı canım benim için bi tuhaf oldu ki inanamıyorum ben hayatta yoktur diyorum ama en önemli şey stres yapmayın ben bu ay nasılsa olmadı dedim hem yumurtlama günlermde ilişkiye bile giremedm düğüne gitmiştm yani olacagı varmış bırakın oluruna o zaman oluyor buna kesinlikleinandm6 aydır yapmadıgım kalmadı bu ay kendiliğinden olmş :))) inanamıyorumm sizi cok seviyorum darısı hepinize bu akşam dua edicem allahım herkese nasip etsin inşallahhhh :66::66: ya şimdi benm karnımda mercimek kadar bebek mi var hay allah yaaa inanamıyorum :)))

Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım :43: :49:

canım çok sevindim yaaa eli ayağı düze sağlıklı ve hayırlı bir evlar olur inşallah darısı bizim başımızaaaa :66::66:

canlarım aglamayınn kıyamam mutlu olun ben mutluyum herkesi aglattm eşimde agladı canım benim için bi tuhaf oldu ki inanamıyorum ben hayatta yoktur diyorum ama en önemli şey stres yapmayın ben bu ay nasılsa olmadı dedim hem yumurtlama günlermde ilişkiye bile giremedm düğüne gitmiştm yani olacagı varmış bırakın oluruna o zaman oluyor buna kesinlikleinandm6 aydır yapmadıgım kalmadı bu ay kendiliğinden olmş :))) inanamıyorumm sizi cok seviyorum darısı hepinize bu akşam dua edicem allahım herkese nasip etsin inşallahhhh :66::66: ya şimdi benm karnımda mercimek kadar bebek mi var hay allah yaaa inanamıyorum :)))

sevincin çok güzel cnmm yaa .. mercimeğin annesine merhaba dedi bugün o kırmızı çizgiyle.. gelişmleri yaz bizee... çin takvimine bak bakalım ne dio kızmı dio erkek mi dio belki tutar :D

:nazar:MAŞŞALLAH BİTANEMM MERCİMEĞİNE ÇOK İYİ BAK VE HİÇ BİŞEY İÇİN KENDİNİ ÜZME ALLAHIM HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA VERSİN.DARISI BAŞIMIZA:49:

sevincin çok güzel cnmm yaa .. mercimeğin annesine merhaba dedi bugün o kırmızı çizgiyle.. gelişmleri yaz bizee... çin takvimine bak bakalım ne dio kızmı dio erkek mi dio belki tutar :D[/Q

hayırlısı olsun bakalım daha kesin değil rendavu aldık eşim durmuyo 3 de cııp dr gidicez kesinleşcek inşallah yazarımtabi ne demek takvim erkek diyor bugun bi arkads beni görmüş rüyasnda sabah alattı gülmüştük rüyasında benm penisim varmış onla ilişkiye giriyomuşum ne sacma :) bende gözün mü var falan demiştim canım benmo da duygulandı mübarek kandil günü güzel bir haberoldu sayenizde siz yap demeseniz ben 3-4 gün daha yapmazdım :)))) takvime göre erkek :D bu test yanılmaz demi gerci bi hafta gecti ve kopkoyuuu çizgi :)) ben inanamıyorum hamilmiyim desenize kilo alcam 47 kildan kurtulucam artık hayatımda ilk kez göbeğim olcakk yuppiiii :49::49:

:nazar:MAŞŞALLAH BİTANEMM MERCİMEĞİNE ÇOK İYİ BAK VE HİÇ BİŞEY İÇİN KENDİNİ ÜZME ALLAHIM HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA VERSİN.DARISI BAŞIMIZA:49:

yok ben bi saatte moda girdim mutluyumm :)) darısı hepinize tüm bekleyenlere inşallah allah saglıcakla kucagıma almayı nasip etsinn ayyy ben sürekli ağlamak istiyorumm annemi aramak istiyorm kesinleşmeden aramıcam :64::64:

Back