• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlar kur anlarımızı okuyup namaz kılıp dualarımızı ettikten sonra ha tv karşısına geçip tv izlemişiz ha ilişkiye girmişiz sonuçta zina değilki bu helal olan bişeyyy:34:

walla canımcım herkesin özgür iradesi karar sizin ben sadece bu şekilde bildiğimi söyledim hiç kimseyi yanıltmak yada tereddüt içinde de bırakmak gibi bir niyetim de yoktu eğer yalnış anlaşılmaya mahal verdiysem de üzgünüm

walla canımcım herkesin özgür iradesi karar sizin ben sadece bu şekilde bildiğimi söyledim hiç kimseyi yanıltmak yada tereddüt içinde de bırakmak gibi bir niyetim de yoktu eğer yalnış anlaşılmaya mahal verdiysem de üzgünüm

Yalnış anlaşılma değil canım da biz sadece okuduğumuz kadar varız bizim bilmediklerimizde var tabiiki ama günah sevap benceyle olmuyorr ben sadece bi yerde okumadım dedim...:34:

canım benım kocamda aynı seyleri sölüyo tek değilsin yanii..
ben diyorum bak böleymiş su gun girmemiz gerekmiş diyorum yaa sacmalama sen böle taktığın için olmuyo dio oda kızıyo bana eskiden insanlar nerden bilsinler bu günü dio oluruna bırak olursa olur olmassa olmas kısmet diyo..:32:
işimiz var bu adamlarla :50:
bende kızdım kavga ettim, bu hızla biz allah bize acırda bir mucize gösterirse 10 sene sonra evlat sahibi oluruz dedim.
bana ben seni biliyorum ilk ay böyle doktorun dediği tarihlere yoğunlaşacağız ondan sonra olmayacak her ay beni doktor doktor peşinden sürükleyeceksin diyor. öyle birşey olmayacak diyorum. kızıyor yine rahat bırak kendinide benide diyor, iyice sinir etti beni uyuz:41:

bende kızdım kavga ettim, bu hızla biz allah bize acırda bir mucize gösterirse 10 sene sonra evlat sahibi oluruz dedim.
bana ben seni biliyorum ilk ay böyle doktorun dediği tarihlere yoğunlaşacağız ondan sonra olmayacak her ay beni doktor doktor peşinden sürükleyeceksin diyor. öyle birşey olmayacak diyorum. kızıyor yine rahat bırak kendinide benide diyor, iyice sinir etti beni uyuz:41:

Kızlar relaxxx kocişlere iyi bakın biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz merak etmeyinnn azıcık kadınlığınızı kullansanız tamamdırrr....:32::32::32:

walla tatlım o bana kızdı öle sölendi ama ben pek kulak asmadım..bana adetim gecikince test yapmama bile kızıyo sen anlamıyosun diyorum :1: eh anlamıyo tabiiki :1: walla bende artık düşmüyorum üstüne napıyım olursa olur allahın bileceği iş stres yapmıyorum canım..

Ben ettim tabiki:33::33::33:

sayfalara geri dönüp bir bak bakalım en çok kimin ısrar ettiğini:57: ben tabiiki hatta tehtid bile ettim ben eğer gidip tesst almazsan topiğin başından kalkmayacam diyeeee:64::64: hattaaaa sen hiç yazmadın o süreçteeeeeeeee:84::52::52:

sayfalara geri dönüp bir bak bakalım en çok kimin ısrar ettiğini:57: ben tabiiki hatta tehtid bile ettim ben eğer gidip tesst almazsan topiğin başından kalkmayacam diyeeee:64::64: hattaaaa sen hiç yazmadın o süreçteeeeeeeee:84::52::52:

Uyuzluk böyle bişey işteeee:63::63::63::63::63:

Ben listeden silerim dedimmmm alla alla:4::4::4:

:60::60::60::60:

Hem benim cümlelerin daha çabuk etkisini gösteriyooo benim bir cümlem=Senin 3 cümlennnn:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back