• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım :43: :49:

Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım :43: :49:

Süperrrrrrrrrrr işte bu yaaaa yaaa biz sana demiştikkkk:52::52:

Kızlaaaarrrrrrrrr

merhaba çooook güzel bi haber bu mübarek günde vallahi iyi dayanmışsın şimdiye kadar test yapmamak için kızların ısrarı işe yaramış çok sevindim benimde gözlerim doldu :46::46:

ayyyyyyy 1 gün girmedim ne güzel haberler varmısss :) cerencim allah analı babalı büyütsün insallah saglıkla kucagına alman dileğiylee...nasılsınız fıstıklarım???

umutdeniz bak cerende 5 aydır deniomuş oldu kıs belkim seninde bu ay olur ne dersinn? :3: seninde 5 aydı demi?

Son düzenleme:
Back