Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım
Kızlaaaarrrrrrrrr
test yaptım arkadslarımın ve sizin ısrarınızla iki tane kopkopu cizgi cıktı yani hamileymişim inanmıyorum şoktayım eşimi aradım söylemedim birazdan o gelecek darısı basınıza yarın yokum hastaneye gidicem hepinizi öpüyorum mübarek kandil günü hepiniz için dua edicem ağlıyorumm titriyorum :)))) cok duygulandım
ayyyyyyy 1 gün girmedim ne güzel haberler varmısss :) cerencim allah analı babalı büyütsün insallah saglıkla kucagına alman dileğiylee...nasılsınız fıstıklarım???
umutdeniz bak cerende 5 aydır deniomuş oldu kıs belkim seninde bu ay olur ne dersinn? seninde 5 aydı demi?
Ben ağlıyorummmmmmmmmmmmm
inşallah canım kandil günü şükür namazı kılarım valla ama sanmıyorum siz yinede umitlenmeyin :)) olursa don sütyen mendil sallarım ben oynarız :))
Ben ağlıyorummmmmmmmmmmmm
kızlar bu haber beni kendime getirdi bunalım takılıyorumdum dünden beri
aman maşallah yaa bence ceren yolu açtı artık peş peşe dökülür hamişlerrr :)