HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Biz çok fenayız berceste yaaa kızı fena gaza getirdikk

ama olması gereken de bu gidip alsın iki dakikalık bişey cerenimmm lütfennn baK BENCE GÜZEL BİR HABER GELCEK senden içime doğuyo bugün bunu duymaya ihtiyacımız varrrr

Son düzenleme:
Hayır canım üzgünüm hem neden öyle düşünüyosun bebişin gelecek annesiii

geçen ay çok umut etmiştim 2 gün de gecikti bu sabah test aldım yapayım derken gelmiş reglim çok üzüldüm
bu ay çok beklemeyeceğim
neden olmadı anlamadım nasip değilmiş.
yoksa 2 güne bir yaptık bugüne kadar

Biz çok fenayız berceste yaaa kızı fena gaza getirdikk

evet getiridniz üzülürsem sizde üzüleceksiniz( aslında bazen bende diyorum ama umutlanmak kötü yaa bak kaç gündür midem bulanmıyodu şimdi midem bulanmaya basladı psikolojik diyorummm düşündükçe belirti cıkıyor ama bu ay düşünmedm hiç sadece bugün artık bi hafta oluyo diye kafama takıldı sancı var gelen giden yok bakalım sonuc nolcak hep birlikte bekleyip görcez ama siz yinede beni yazın bu ay sonu için :)) listeye ekleyn

ama olması gereken de bu gidip alsın iki dakikalık bişey cerenimmm lütfennn baK BENCE GÜZEL BİR HABER GELCEK senden içime doğuyo bugün bunu duymaya ihtiyacımız varrrr

inşallah canım kandil günü şükür namazı kılarım valla ama sanmıyorum siz yinede umitlenmeyin :)) olursa don sütyen mendil sallarım ben oynarız :))

belirtiler öyle hemen olmuomuş tatlım zatenn 2aya yakın belirtiler çıkıomuş şuaralar sende olması gerekn belirti kasık ağrısı.. oda var mı var! GİT YAP ŞU TESTİ inş. hiçbirmiz üzülmeyiz

kesinlikle katılıyorum valla bugün bunu öğrenmeden kalkmayacam ben bu topiğin başından HADDİİİİİİİİİİİ git şu testi yap valla meraktan ölcem senin yüzünden yemek yapamıyorum kociş gelcek döverse beni görürsünnn

kafayı cerenle bozdum herkesin yazısının altına cerene cevap yazıyorummmm

bencede daha erken bugün müberek bir gün birbirimize dua edlim

HERKES BİRBİRİNE DUA ETSİN KIZLAR, BAŞKASINA EDİLEN DUALAR KABUL OLUYOR UNUTMAYIN. bAKALIM HAZİRAN SONUNU 4 GÖZLE BEKLİYORUZ. oVULASYON TARİHİM DE 8-13 HAZİRAN. AYHH ÇOK HEYECANLIYIM İÇİMDEKİ SES BU AY TAMAM DİYOR NEDENSE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…