• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

inşallah ama sanmıyorum yaa yanine bileym karnım baya şiş yani hem midemde bulanmıyor test yapmaktan bıktım 5 aydr yap yap tükendm artık yapmıcam bence olcam ben bekliyorum zaten bu ay tam yumurtlama günlermde düğün vardı antalyaya gittik 4 gün hiç çalışma olmadı diğer günlerde ne yattım ne uzandım ugrasmadım hem kasıklarım agrıyo adet olcam ben :) benim psikolojim bozulmuş 4 ay önce adete bi hafta varken test yapan ben bi hafta gecti yapmıyorum görmek istemiyorum eşim yapalım diyip duruyo ama yok biliyorum yarın yapsam mı acabaaa ? varmıdır ki yoktur yaa:50:

hıımmmm anlıyorum seni hayırlısı ama bi koşu gidip yaptırsan valla meraktan öldüm yaaaaa:52:

kızlar ya eşimde varikaros mu ne bu çıktı ya acaip üzüldü ya şimdi ne olcak bilmiyoruz dr amelyat dedi ama bizim izin alıp amelyaz olacak zamanımız yok seçim dönemi olduğu için izinler kapanmış offf acaip üzüldük kızlar ya şimdi ne olur bilmiyorum naparız ama ameliyata kadar ben bazı kürler uyguluayacam dua edin nolur bugün kandil

canım bnm yaa üzülme ... dua edicem senin içinnn..

Meg hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum listeye...Aynı gün batlarımızz...Varmı hissettiğin bişeyler erken ama:71:

hoşbuldum teşekkürler :16:

sanırım aranızda en cahil benim bu konuda..
biz daha 31 mayıs ve 1 haziranda korunmadık ilk..
doğru zamanlar mı ondan da emin değilim..
her yerde başka bişey okuyorum..
ben 15. ve 16. günler diye bilirdim ama........ :44:

kızlar ya eşimde varikaros mu ne bu çıktı ya acaip üzüldü ya şimdi ne olcak bilmiyoruz dr amelyat dedi ama bizim izin alıp amelyaz olacak zamanımız yok seçim dönemi olduğu için izinler kapanmış offf acaip üzüldük kızlar ya şimdi ne olur bilmiyorum naparız ama ameliyata kadar ben bazı kürler uyguluayacam dua edin nolur bugün kandil

Canım seni bekliyordum gözüm yollarda kaldı...Geçmiş olsun üzülme herşey yoluna girer inş...:70:

6 aydır evet 47 :( multivitamin içiyorum bu ay bir kilo aldm napıyım alamıyorum zayıfım ucmuyorum ama cok fırtınada bazen ayaklarımın geriye gittiği oluyor evlennce alırsn dediler 2 yıl oldu şimdi hamile olunca alırsın diyolar umarım alırım :)) yarın sabah test yapayım bari bence yoktur ama yapayım yinede garanti olsun
kıss koş git yaptır bi kan testi bencede hamilesindir:3:

ayyy bugün yap bugün yaappp... hadi koş test al gel beklioz haberini..

bende öyleydm ilk bi ki üç ay daha gün gelmeden yapardm artık yapmıyorum üzülüyorum inanırmısınız o zaman midem bile bulanırdı bi keresinde yereşme kanması bile olmuştu nasıl becerdmse düşüne dşüne olmuştu şimdi bıraktım ben sanmıyorum kasıklarım şiş ben olcam ama eşimn ve sizin hatrınız için öğle arası alcam testi yarın sabah yaparım yazarım size ama yok biliyorum ben o yüzden haziran ayına hazırladım kendimi ama bu karın ağrısı bi haftadır var bi gelemedi körolasıca :))) siz söleynce yine heyecanlandm acaba varmıdır??

:2:

canım benim Allah sana güç kuvvet versin çünkü kocanın psikolojisi bozulmuştur şimdi neyse herşey düzelecek ve biz inşallah hamileyiz:54: üzülme çünkü herşey düzelecek bugün kandil hepimiz birbirimize dua ederiz Allahım kabul eder inşallahhh:26:

bende öyleydm ilk bi ki üç ay daha gün gelmeden yapardm artık yapmıyorum üzülüyorum inanırmısınız o zaman midem bile bulanırdı bi keresinde yereşme kanması bile olmuştu nasıl becerdmse düşüne dşüne olmuştu şimdi bıraktım ben sanmıyorum kasıklarım şiş ben olcam ama eşimn ve sizin hatrınız için öğle arası alcam testi yarın sabah yaparım yazarım size ama yok biliyorum ben o yüzden haziran ayına hazırladım kendimi ama bu karın ağrısı bi haftadır var bi gelemedi körolasıca :))) siz söleynce yine heyecanlandm acaba varmıdır??

ayy inş.. vardır yaaa içime güzel hisler doğduuu....

ayy inş.. vardır yaaa içime güzel hisler doğduuu....

canım benim sağol allah razı olsn bakalım artık ben önceden var var kesin avr derdim saçma sapan sebeblere dayandırırdım kendimi dinleye dinleye neer bulurdum şimdi negatif görmektense yoktur yoktur kesin yoktur diyorum eşimde gülüyor sana noldu böyle diyor :)) hatta ben gubün adetim gelsn diye adacayı falan içecektim arkdas delirdinmi dedi içirmedi ama bence yoktur karnım agrıyo benim :(

Dikkat dikkattt bu bir genel açıklamadırrr öhö öhö öhhh:36:

Kızlar adetinizin 12 14 16 18 20. günlerini iyi değerlendirin.Çünkü adet döngüsü bazı kadınlarda 28 iken bazı kadınlarda 32 ye kadar yükselebiliyo(şahsen ben)
İlişkiden sonra amuda kalkmayı unutmayın:60::60::60:(ciddiyim)
Poponuza yastık koyarak yatınnn(becerebiliyorsanız ben daha beceremedim)
Stresten uzak durun bakın bana hiç bebek bebek diye tutturuyormuyum(nerdesin yavrum yaa hadee sabırsızlandı annişin)
Kocişlerinizi üzmeyin(Her neyi kafaya takarsam kocişe saldırıyorum)
Bat gününüz gelir gelmez test yapın çatlatmayın bizi(Bakın ben her ay kan vermekten kansız kaldım kociş iflas etti test parasından):60::60::60::60:

bende haziranda bi yılım doluyo yani evliliğimin yıl dönümü ve bi bebişimizin olmasını eşimde bende
çok istiyoruz bat 24 haziran ve bakalım çalışmalara başlıcaz:)))
ve ovulasyon testlerinden aldım ilk kez kullanacam inş işe yarar...

herkesin kandilini burdan kutluyorum...

:nazar:

canım benim sağol allah razı olsn bakalım artık ben önceden var var kesin avr derdim saçma sapan sebeblere dayandırırdım kendimi dinleye dinleye neer bulurdum şimdi negatif görmektense yoktur yoktur kesin yoktur diyorum eşimde gülüyor sana noldu böyle diyor :)) hatta ben gubün adetim gelsn diye adacayı falan içecektim arkdas delirdinmi dedi içirmedi ama bence yoktur karnım agrıyo benim :(

sen kendini strese sokuyosun neden olmasınki eğer bugünü de atlatırsan gebelik testi yaptır bence ya böyle vucudunu etkileme:34:

Back