HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

:))) cok güldürdün beni ama benim adet süklüslerim 23 gnde oluyor yani ben adetten hemen sonra yumurtluyomuşum çalışkan benim bünye maşallah bi ayda iki kez adet oluyorum bi basında bi sonunda dr rahatlıkla ikiz cocugun olabilr demişti ama ben birini tutturamadım :)) hayırlısı hakkımızda allah vercek oldumu bi günde veriyor benm arkads 6 ay oldu evleneli kız 5 aylık hamile :))) nasıl oldu diyorum bilmiyorum diyor

Ben güldürmekte ustayım kuşummmmHadi bakalım bekliyor teyzeleri ikizlerimiziO ilk geceden hamile kalanları kutluyorum zatennn

sen kendini strese sokuyosun neden olmasınki eğer bugünü de atlatırsan gebelik testi yaptır bence ya böyle vucudunu etkileme

ya olurda varmış gibi hissetmiyorum adet olcam gibi bak kasıklarım agrıyo şişti yani ne bileym keşke olmuş olsa nasıl sevinirim ama bilmiyorum yarın test yapcam size yazarım :)) akşam bana dua edin mübarek kandil günü rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere versin kimseye evlat aratmasın hepinizin kucaklarını doldursun amin..

Ben güldürmekte ustayım kuşummmmHadi bakalım bekliyor teyzeleri ikizlerimiziO ilk geceden hamile kalanları kutluyorum zatennn

kız ikiz falan bu bünyeye yazık 47 kiloyla ben ikiz nasıl tasıyım :)) benim incecik belim var kemer iki kere dolanıyor düşünemiyorum allah hayırlısını versin ikiz cok zor olurr ama cokda tatlı olur bakalım bu ay cok calışcam tabi şuan yoksaaa :)

temem :86:

Valla ben taşırım ayyy yerim ben onları yaaa düşüncesi bile güzeelllll oooo

puhhhaaahaaa

1. şık tüm günleri değerlendircem
2. şık amut benim işim beden eğit. öğretmeniyim kociş ne der bilmem
3.şık valla ben yattım öyle
4.şık sıffır stres (okulda evde heryerde her daim stresliyimdir)
5.şık pek üzmediğimi düşünüyorum ( ama alıveriş günlerini pek saymıyorum)
6.şık korunmayı bırakırsamilk yapacağım şey sözzz:93:

Delüüüüüüüü

Kızlar sinir olduğum bişey varyaa madem topikte işin yok neden isimleri yazdırıyorsunuz günleri gelen arkadaşların pek salladığı yok ne giren var ne çıkan Biz merak ediyoruz ama

haklısın kesinlikle katılıyorum maria hiç gelmiyo dimi ben hiç görmedim

Kızlar bi karar verdimmm...BAT ı 3 gün geçtikten sonra haber vermeyenleri listeden çıkarıyorum herkes bilgi vermek zorunda hamiş mi değil mi diye yoksa hiç bizi oyalamasın kimsee

Arkadaşlar benim bat 30 haziran hayırlısı ile regl olmam çift çizgiyi görürüm ama eğer olursam 1 temmuzda tatile gidiyoz tatilde regl olmak istemiyom deniz havuz falan yalan olcak benim için adet çeciktirici kullanamam değil miii

Biz çok fenayız berceste yaaa kızı fena gaza getirdikk

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Hayır canım üzgünüm hem neden öyle düşünüyosun bebişin gelecek annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…