• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

cnm nerdeyse 9 yıldır uğraşıyorum daha bişey yok o yüzden umutlarım gidikçe azalıyo

kuzenim 99 dan yilindan beri bekliyordu simdi 3 aylik topisi var..

hicbir zaman umudunu kaybetme.. onlarda umut koydu adini bu arada :))

ömrü bicilmis bir can geliyor , zamani cizilmis bir can.. ne zaman gelecegini bilmiyoruz ama umutsuzluk olmasin canim benim..

ablam kac kere asilama yapti, kac kere tüp bebek sonunda erdi muradina..

istemeye,dilemeye,dua etmeye devam et..

aşılama hiç denemeseydin keşke
boşa kendini yorma dio biçok kişi
doğal yola çok benziomuş
benim eşimin sıkıntısı var
eğer doğal yolla çocuk sahibi olamazsak sanırım aşılamayı hiç düşünmeyecem
direk tüp bebek
ya bu işler nasip kısmet..
2. tüp bebeği düşünüo musun?
düşünüyorum ama açıkcası yine olmaz diye korkuyorum inş.sende kendiliğinden gebe kalırsın doktor doktor dolşmadan insan çok yıpranıyo

sanırım gününün gelmesini bekleyeceğim bu ay batdaş :) gecen ay cok sabırsızdım bu ay öyle yapmayacagım 14ü gibi yaparız regl olmazsak hı?
sen ne zaman yapacaksın?

ya pazar yapsak olmaz mı,12si oluyo?
yada 14ü,15i en mantıklısı aslında daaa......:86:

himm o da uzak sayilir yawf bana..
kyalidayim ben maltepe civari olabilir bugün delta ya gittim..

daha önce dengeye gitmistim aslinda temiz ve büyüktü muaynane odalari.. fakat hastane degil poliklinik oldugu icin süpheliyim..

deltanin muaynaneleri kötü dar..tuhaf.. bir de soyunma kabini bile yok asistan odada bekledi soyunurken..

ama orada rayhan diye bir hanim vardi herkes ondan randevu almis.. demekki pinari gören ona dönüyor..

birde bölge hast. bakayim diyorum..

aslinda pasalar gibi sema var ama orasi soyar bizi.. bir kere acillik olmustum ssk yla sözlesmeleri ertelenmis gittgim zaman 600 lirami kapmislardi :)) vertigo deyip gecmislerdi kusmama :))

benim kuzenim özel kartal umut hastanesinde doğum yaptı, doktoru erkekti ama adını bilmiyorum normal doğum yaptırmıştı gayette memnundu adını bilmiyrum ama öğrenebilirim. orası sana biraz daha yakın.

ne tepki verirsiniz bilmiyorum ama;

çocuk yuvasından böyle kimsesiz bi bebek de alınabilir..miss gibi süt kokan..
hem onun yuvası anası babası olur,hem bizlerin yuvası şenlenir..
ben eğer bu süreçte doğal olarak hamile kalamazsam,sanırım bunu yaparım diye düşünüyorum..

benim kuzenim özel kartal umut hastanesinde doğum yaptı, doktoru erkekti ama adını bilmiyorum normal doğum yaptırmıştı gayette memnundu adını bilmiyrum ama öğrenebilirim. orası sana biraz daha yakın.

lütfen ögren tatlim.. süper.. hem minibüs yolunda ..esim olmadan da kacar kacar giderim..
bebegim beni terketmezse :))

ne tepki verirsiniz bilmiyorum ama;

çocuk yuvasından böyle kimsesiz bi bebek de alınabilir..miss gibi süt kokan..
hem onun yuvası anası babası olur,hem bizlerin yuvası şenlenir..
ben eğer bu süreçte doğal olarak hamile kalamazsam,sanırım bunu yaparım diye düşünüyorum..

neden olmasınki olabilir evet. hatta bir aile dostumuz arastırdı burda bize yakın bir yerde yetiştirme yurdu var almak istediler. ama sigortası olmayan ailelere vermedikleri için alamadılar. onların bagkur borcları vardı
devlet güvence altına almadan vermiyo yani bebişleri

heyecan yaptın bakıyorum :23:
regl belirtisi falan varmı canım sende?
dur bakalım bekle bence 15 ini

doğru söze ne denir :87:

belirtiler kayıp,turp gibiyim :86:

iyidir meg cim gece kuşu olunca anca ayıldım :1: sen nasılsın ??

bende 12 gibi uyandım iyi mi,çok utanç verici :78:
iyiyim,beklemedeyim..
heyy allam bi espri yapıcam ama tutuyorum kendimi:60::60::60:
deriiiinnnnnn :52:

bende geçen yıl öğrendim yüzmeyi kısmet olursa temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruz ama ben denizde yüzemem herhalde tırsıyorum

ben akçaydayım kızlar biliyormusun buraları balıkesir akçay?
yani deniz hep dibimde ama daha girmedim bu sene sezonu açmadım bugün açacagım bakalım. uamrım dediğiniz gibi mikrop falan kapmam anacımmmmmmm

doğru söze ne denir :87:

belirtiler kayıp,turp gibiyim :86:

bende 12 gibi uyandım iyi mi,çok utanç verici :78:
iyiyim,beklemedeyim..
heyy allam bi espri yapıcam ama tutuyorum kendimi:60::60::60:
deriiiinnnnnn :52:

yok cnm geç uyuduk ama olur o kadar :27:
söyle cnm ya biz bizeyiz bizde çalışmalara devam :66:

yani deniz hep dibimde ama daha girmedim bu sene sezonu açmadım bugün açacagım bakalım. uamrım dediğiniz gibi mikrop falan kapmam anacımmmmmmm

aaa bende akçaydayım yazları cnm kısmetse anneannemi getiricez yazlığa giriyorlamı denizeeee :))))

yapp yappp patlat esprileri gülelim eğlenelim şurdaaa :60:

bakın geliyuuuuuuu :52:

bennnn batının ennnnn hızlı silah çeken deellllllll....
bennnnn batının en hızlı regl olmuş muyum aceba diye kontrol yapan cadusuyum..(sansürledim lafları,siz anlayın!:60::60::60::60::60::60:)

disis meg,meggil :82::60::60::60:

gitmedim ama duydum adını sana iyi yüzmeler kendinide fazla yorma belki bebiş vardır göbişinde

Back