HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canımmm takibi üstten mi alttan mı yapıyorr??

Tatlım alttan yapılıyor yumurta takibi..

teşekkürler canım ya ben bilmiyorum kaç gün sürüyor bu yumurta takibi..........

Eğer yapılmamaışsa Adetin 3.günü hormon testleri..
Adetin sonucuna göre kullanılıcaksa yumurta geliştirici ilaç 5.gün başlanıyor ve 5 gün kullanılıyor.
Kullanım bittikten sonra yumurtanın gelişimine bakılıyor.
Yeterince gelişmişse çatlatma iğnesi vuruluyor tabiki eğer gerek varsa ve bitiyor.
Yuvarlarsak ilaç kullanıcaksak yani yumurtlma sorunun varsa 10-11 gün kadar.
İlaçsız tedavide adet sonrası başlıyordur sanırım adet sonrasından veya son günlerinden ARTIK YUMURTAN NE ZAMAN GELİŞİYORSA OGÜNE KADAR SÜRÜYOR.

sağol.......hormon testlerim yapılmıştı ama doktorum adetin 2. günü gel dedi...........

dün kuzenimin hamile olduğu haberini aldım biz hep beraber hamilelik geçirmek istiyorduk ama onlar elini çabuk tutmuşlar :97: hırs yaptım valla ablamda 4,5 aylık hamile görümcemde doğum yaptı 4 aylık bir oğlu var maşallah etrafım bebek olacak çok seviniyorum bir yandan da kendimde hamile olmak istiyorum

İnşallah benimde 23 ama beklemek istemiyorum..Biraz takmak biraz takmamak gerkiyor.Bu konudada birçok anı okudumki ne takipler ne aşı bebekler ne tüp bebekler deneyip başarısız olan kişiler DOĞAL yolla hamile kalmış.İstemiyormuş gibi ypmak işe yarayabilir

canım bu takibi ultrasonla mı yapıyorlar

Evet tatlım..

bende hayatta erken uyuyamamm...
eşim kızmasa gece kuşuyum daa
o varken 2 yi 3 ü geçiremiyorum

benimki baktı gördü,ben iflah olmam,vazgeçti uğraşmaktan benimle..
ama onunla bi yatıyorum,o dalınca kalkıp geliyorum gene :86:

inşallah en kısa zaman da sana da nasip olur canımm..

benim eltim 20 gün önce doğurdu..
diğer eltim 4 aylık hamile..
abimin eşi 6.5 aylık hamile
en yakın 2 tane arkadasım 7.5 aylık hamile

minik bebişler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…