• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

teşekkürler canım........kendiliğnden düştü kürtaj gerekmedi 7 haftalıktı..........:50::50::50:
kısmet ne zamansa o zaman oluyor 5 aydır bekliyorum.............

inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alıcaksın sende canım..:71:

gebe kaldığımda kasığımda çok batma hissetmiştim...söylemek istedim........

Teşekkür ederim.Tepkisiz kalmadığın için..Batmadan kastın ağrıysa benim çatlamadan sonra ağrım kesildi hiç ağrım yok.Göz seğirmesi gibi birşey bu gittikçe aşağı inen belli aralıklarla tekrarlayan 10-15cnlik seğirmeler.Onun öncesindede hayatımda İLK DEFA 10GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM zannetim öyle bir ağrım oldu 3-5 dakikada kesildi ve sonrasında bu seğirmeler başladı..? Ne düşünüyosun bu konuda??

biz hergün yapalım diyorduk olmaz mı ??

her gün olunca o çok kıymetli spermler formdan düşüyormuş canım :1: sağlıklı sperm için gün aşırı olmalıymış.valla ben de milletin yalancısıyım.daha olup olmadığını görmedik :1:

ya hani bir gün atlıyoruz ya ya olması gereken günü atlarsak yok bence en iyisi biz hergün yapalım :)

Teşekkür ederim.Tepkisiz kalmadığın için..Batmadan kastın ağrıysa benim çatlamadan sonra ağrım kesildi hiç ağrım yok.Göz seğirmesi gibi birşey bu gittikçe aşağı inen belli aralıklarla tekrarlayan 10-15cnlik seğirmeler.Onun öncesindede hayatımda İLK DEFA 10GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM zannetim öyle bir ağrım oldu 3-5 dakikada kesildi ve sonrasında bu seğirmeler başladı..? Ne düşünüyosun bu konuda??

inş sen de vardır.bu kadar dikkatli biri mutlaka kendisindeki faklılığı hisseder diye düşünüyorum.ben vücudumdan ayrı gibiyim o yüzden ne oluyore olmuyor anlayamıyorum

Canım adetime daha 10gün var.Şimdiye kadar evlenemden öncede sonrada hiç 10gün varken belirtim olmadı.Tam tersi son 2-3gün kala belrtilerim başlar.Ben adet olucağımı 12 saat falan önce anlarım.
23 yasşındayım.15 aydır deniyoruz.Bu ilk ayımız tedavide.3 ayda 2 doktor tarafından birşeyiniz yok diye oyalandk..

Belirtilerim mide bulantısı baş dönmesi gibi NENE KLASİĞİ belirtiler değil tatlım.
Gebeliğinde kendini dinlediysen anlatıcam..karşılaştırma yapmak adına...?
Seğirmeyi birçok sitede okudum bebeğin 2.ayında gerçekleşen seğirmeyle benim bahsettiğim farklı.Aynı durumu yaşamış çok hamile okudum farklı farklı sitelerde.
Bu bebeğin rahme yerleşme çabası oluyormuş.hissedilebiliyormuş.
Gittikçe aşağı doğru inen belirli aralıklarla 10-15 cnlik seğirmeler..

benimde kürtaj olalı 16 ay bittii...
ama ben 1 seneye yakın korundumm..

belirtilere çok fazla takılmamak gerek..
yumurta takibine başlamakla çok iyi yapmışsın..
inş en kısa zaman da sonuç alırsın..

evet 2. ayda oluyor..ben de 6. haftadan sonra o seyirmeleri çok rahat hissettim..

ama artık bayanlar adet gecmeden hamile kaldıgını öğrendiği için o dönemler de hissetmek mümkün bilmiyorum..ben hissedemedim..
bi de ben beklemediğim için hiç takılmadıgımdan hatırlamıyorum bile..

ama ben anneme çekmişim...
adetime 1 hafta kala hamileysem mide bulantım başlıyor...

bu arada dr bir sorun görmedi dimi??
herşey normal sadece hızlandırmak için takip yaptırıyorsn?

=sebbnemm;19615088]

ya hani bir gün atlıyoruz ya ya olması gereken günü atlarsak yok bence en iyisi biz hergün yapalım :)

o atladığın gün,içerde yaşayan sperm var oluyo zaten..
canlı kalıyolar ya bi süre..

Son düzenleme:
inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alıcaksın sende canım..:71:
inş.hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız......

canım benim hem sancım oluyordu hem de batma dediğim kramp gibiydi birkaç saniyelik başka da günüm geçmeden bir belirtim olmadı..........

konu başındaki liste güncel değil mi bayanlar? merak ettim de aramızda kaç hamile bayanımız var diye :97:

biz hergün yapalım diyorduk olmaz mı ??

cnm adetim genelde düzenli ama bazen 1-2 gün geç kalabiliyor nisanda 25 inde oldum mayısta 28 inde

Canım arama motoruna ''Yumurtlama günü hesaplama''yaz. Son 3 aylık regl günlerini gir sana muhtemel yumurtlama gününü-adet siklusunu ve gebe kalman için en iyi günleri çıkarıcak sana.Ben yazıcaktım sana am daha sonrada hesaplayabilmen açısından kendin bak.

işte o yüzden dr takibi herkes yaptıramıyor canımm...

ben de tabi ki beklemek isteyenlerden değilim..
ama dr um bekle deyip duruyor..

ayrıca ben şuan doğu görevindeyim dr um ist da mecbur bekliyorum...

ama ist a gittiğimde tekrar gidip testleri yapmasını rica edicem...

gerci ben yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorum..

mesela bu ayy 17 ve 19. gün çalışma oldu..
dr un dediğine göre de 16.-18. gün aralarında çatlıyorum..

Hayırlısı..Doktorunu değiştir beklmek istemediğini söyle.Tabi belki beklemende vardır bir hayır.

kızlar benim kaç aydır adet düzensizliğim var doktorum bu ay yumurta takibi yapalım diyor..........sizce ne yapmalıyım .........

Back