- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
gül zaten.üzülme sakın
hiç birimiz üzülmesin inşallahhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül zaten.üzülme sakın
biz hergün yapalım diyorduk olmaz mı ??
her gün olunca o çok kıymetli spermler formdan düşüyormuş canım sağlıklı sperm için gün aşırı olmalıymış.valla ben de milletin yalancısıyım.daha olup olmadığını görmedik
teşekkürler canım........kendiliğnden düştü kürtaj gerekmedi 7 haftalıktı..........
kısmet ne zamansa o zaman oluyor 5 aydır bekliyorum.............
böyle gaz sancısı gibi oluyo hani dimi..
bende yokk..
vardı da kalmadı işte hiç belirti falan..
gebe kaldığımda kasığımda çok batma hissetmiştim...söylemek istedim........
seyyah kızım biz makara yapıyoruz,kendimizle dalga malga geçiyoruz ama bat 13 unutma :18::18::18:
her gün olunca o çok kıymetli spermler formdan düşüyormuş canım sağlıklı sperm için gün aşırı olmalıymış.valla ben de milletin yalancısıyım.daha olup olmadığını görmedik
ya hani bir gün atlıyoruz ya ya olması gereken günü atlarsak yok bence en iyisi biz hergün yapalım :)
sence unutur muyum.valla yusuf yusufum :18::18::18:
Teşekkür ederim.Tepkisiz kalmadığın için..Batmadan kastın ağrıysa benim çatlamadan sonra ağrım kesildi hiç ağrım yok.Göz seğirmesi gibi birşey bu gittikçe aşağı inen belli aralıklarla tekrarlayan 10-15cnlik seğirmeler.Onun öncesindede hayatımda İLK DEFA 10GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM zannetim öyle bir ağrım oldu 3-5 dakikada kesildi ve sonrasında bu seğirmeler başladı..? Ne düşünüyosun bu konuda??
Canım adetime daha 10gün var.Şimdiye kadar evlenemden öncede sonrada hiç 10gün varken belirtim olmadı.Tam tersi son 2-3gün kala belrtilerim başlar.Ben adet olucağımı 12 saat falan önce anlarım.
23 yasşındayım.15 aydır deniyoruz.Bu ilk ayımız tedavide.3 ayda 2 doktor tarafından birşeyiniz yok diye oyalandk..
Belirtilerim mide bulantısı baş dönmesi gibi NENE KLASİĞİ belirtiler değil tatlım.
Gebeliğinde kendini dinlediysen anlatıcam..karşılaştırma yapmak adına...?
Seğirmeyi birçok sitede okudum bebeğin 2.ayında gerçekleşen seğirmeyle benim bahsettiğim farklı.Aynı durumu yaşamış çok hamile okudum farklı farklı sitelerde.
Bu bebeğin rahme yerleşme çabası oluyormuş.hissedilebiliyormuş.
Gittikçe aşağı doğru inen belirli aralıklarla 10-15 cnlik seğirmeler..
=sebbnemm;19615088]
ya hani bir gün atlıyoruz ya ya olması gereken günü atlarsak yok bence en iyisi biz hergün yapalım :)
teşekkürler canım........kendiliğnden düştü kürtaj gerekmedi 7 haftalıktı..........
kısmet ne zamansa o zaman oluyor 5 aydır bekliyorum.............
canım işte o olması gereken 2 ya da 3gün sürüyormuş.zaten gün aşırı yapınca yakalıyorsun.
bence de her gün yapmak en iyisi ne olur ne olmaz tutacağı varsa tutar
inş.hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız......inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alıcaksın sende canım..
Teşekkür ederim.Tepkisiz kalmadığın için..Batmadan kastın ağrıysa benim çatlamadan sonra ağrım kesildi hiç ağrım yok.Göz seğirmesi gibi birşey bu gittikçe aşağı inen belli aralıklarla tekrarlayan 10-15cnlik seğirmeler.Onun öncesindede hayatımda İLK DEFA 10GÜN ÖNCE ADET OLUYORUM zannetim öyle bir ağrım oldu 3-5 dakikada kesildi ve sonrasında bu seğirmeler başladı..? Ne düşünüyosun bu konuda??
bence de her gün yapmak en iyisi ne olur ne olmaz tutacağı varsa tutar
işte o zaman sağlıklı sperm olmuyormuş.
cnm adetim genelde düzenli ama bazen 1-2 gün geç kalabiliyor nisanda 25 inde oldum mayısta 28 inde
işte o yüzden dr takibi herkes yaptıramıyor canımm...
ben de tabi ki beklemek isteyenlerden değilim..
ama dr um bekle deyip duruyor..
ayrıca ben şuan doğu görevindeyim dr um ist da mecbur bekliyorum...
ama ist a gittiğimde tekrar gidip testleri yapmasını rica edicem...
gerci ben yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorum..
mesela bu ayy 17 ve 19. gün çalışma oldu..
dr un dediğine göre de 16.-18. gün aralarında çatlıyorum..
canım benim hem sancım oluyordu hem de batma dediğim kramp gibiydi birkaç saniyelik başka da günüm geçmeden bir belirtim olmadı..........