konu başındaki liste güncel değil mi bayanlar? merak ettim de aramızda kaç hamile bayanımız var diye :97:
Hayırlısı..Doktorunu değiştir beklmek istemediğini söyle.Tabi belki beklemende vardır bir hayır.
seyyah sen geç yazınca,test yapmaya gittin sanıyorum valla
kızlar benim kaç aydır adet düzensizliğim var doktorum bu ay yumurta takibi yapalım diyor..........sizce ne yapmalıyım .........
inş.hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız......
canım benim hem sancım oluyordu hem de batma dediğim kramp gibiydi birkaç saniyelik başka da günüm geçmeden bir belirtim olmadı..........
kızlar benim kaç aydır adet düzensizliğim var doktorum bu ay yumurta takibi yapalım diyor..........sizce ne yapmalıyım .........
valla ben akışına bıraktım kızlar hergün koçişin peşindeyim :)))
kafam yoruldu valla düşünmekten hayırlısı olsun hepimiz için ben kaçtım yarın görüşürüz iyi uykular hepinize çalışmalarımızda başarılar
işte o zaman sağlıklı sperm olmuyormuş.
biliyorum canım ama heyecanlanıyorum bir an önce o hissi yaşamak istiyorum :18: endişe ile beklemek istemiyorum artık ve korkuyorum birazda ilk evlendiğimizde bilmiyordum ve regl biter bitmez yapıyorduk bir kaç ay o şekilde devam etti ve hiçbir şey olmadı daha sonra araştırınca öğrendim risk dönemi olduğunu ve şimdi endişe ediyorum sorun vardır belki diye haftaya dr gidip muayene olacağım bi ne olur ne olmaz yani
bu arada umutdeniz yarın gelip topiğe bakınca çok şaşırcak,sayfalar dolusu konuştuk annaaağğğğ
Yaptır..tabiki..ayrıca ilaç kullanmak zorunda değilsin yumurtlama ve çatlamada sorun yoksa ilaçsz olarakta yumurta takibi yaptırabilirsin.Belki bilmiyorsundur.Doktor yumurtanın büyüdüğü çatladığı günü görücek.Yetmicek sanada gösterickOda yetmicek seni her konuda ''EN SAĞLIKLI ŞEKLİYLE YÖNLENDİRİCEK''...Doktora gitmen En mantıklısı.
Benim batmam yok.Çatlamayan yumurtamda var ağrıOda çatlamadığı için yapıyor zaten..Çatlayan sessiz.
güncel canımmm...
2 hamişimiz var haziran ayındaa..
Yaptır..tabiki..ayrıca ilaç kullanmak zorunda değilsin yumurtlama ve çatlamada sorun yoksa ilaçsz olarakta yumurta takibi yaptırabilirsin.Belki bilmiyorsundur.Doktor yumurtanın büyüdüğü çatladığı günü görücek.Yetmicek sanada gösterickOda yetmicek seni her konuda ''EN SAĞLIKLI ŞEKLİYLE YÖNLENDİRİCEK''...Doktora gitmen En mantıklısı.
Benim batmam yok.Çatlamayan yumurtamda var ağrıOda çatlamadığı için yapıyor zaten..Çatlayan sessiz.
valla ben akışına bıraktım kızlar hergün koçişin peşindeyim :)))
kafam yoruldu valla düşünmekten hayırlısı olsun hepimiz için ben kaçtım yarın görüşürüz iyi uykular hepinize çalışmalarımızda başarılar
canım ben seneye tayinciyimm...
şuan kalsam 3 aylık bebekle taşınmak zor olacak..
bunu düşünerek vardır bir hayır diyorum...
hayırlı zamanı bekliyorum şimdilik...
ama 2-3 ay daha tutmazsa yumurtlama takibi düşünüyorum..
çok güzelAllah hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişler olsunlar
İşin birde o tarafı var ... Böyle bir durumda tabiki beklemek mantıklı.Yumurta takibini ben tuttum çok faydalı oldu bana..Pskolojik olarak özellikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?