• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

seyyah sen geç yazınca,test yapmaya gittin sanıyorum valla :64::64::64:

valla ben akışına bıraktım kızlar hergün koçişin peşindeyim :)))

kafam yoruldu valla düşünmekten hayırlısı olsun hepimiz için ben kaçtım yarın görüşürüz iyi uykular hepinize çalışmalarımızda başarılar :49: :54:

Hayırlısı..Doktorunu değiştir beklmek istemediğini söyle.Tabi belki beklemende vardır bir hayır.

canım ben seneye tayinciyimm...
şuan kalsam 3 aylık bebekle taşınmak zor olacak..
bunu düşünerek vardır bir hayır diyorum...

hayırlı zamanı bekliyorum şimdilik...

ama 2-3 ay daha tutmazsa yumurtlama takibi düşünüyorum..

bu arada umutdeniz yarın gelip topiğe bakınca çok şaşırcak,sayfalar dolusu konuştuk annaaağğğğ:52:

inş.hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız......

canım benim hem sancım oluyordu hem de batma dediğim kramp gibiydi birkaç saniyelik başka da günüm geçmeden bir belirtim olmadı..........

kızlar benim kaç aydır adet düzensizliğim var doktorum bu ay yumurta takibi yapalım diyor..........sizce ne yapmalıyım .........

Yaptır..tabiki..ayrıca ilaç kullanmak zorunda değilsin yumurtlama ve çatlamada sorun yoksa ilaçsz olarakta yumurta takibi yaptırabilirsin.Belki bilmiyorsundur.Doktor yumurtanın büyüdüğü çatladığı günü görücek.Yetmicek sanada gösterick:66::66: Oda yetmicek seni her konuda ''EN SAĞLIKLI ŞEKLİYLE YÖNLENDİRİCEK''...Doktora gitmen En mantıklısı.

Benim batmam yok.Çatlamayan yumurtamda var ağrı:66: Oda çatlamadığı için yapıyor zaten..Çatlayan sessiz.

kafam yoruldu valla düşünmekten hayırlısı olsun hepimiz için ben kaçtım yarın görüşürüz iyi uykular hepinize çalışmalarımızda başarılar :49: :54:

iyi geceler canımm..

işte o zaman sağlıklı sperm olmuyormuş.

biliyorum canım ama heyecanlanıyorum bir an önce o hissi yaşamak istiyorum :18: endişe ile beklemek istemiyorum artık ve korkuyorum birazda ilk evlendiğimizde bilmiyordum ve regl biter bitmez yapıyorduk bir kaç ay o şekilde devam etti ve hiçbir şey olmadı daha sonra araştırınca öğrendim risk dönemi olduğunu ve şimdi endişe ediyorum sorun vardır belki diye haftaya dr gidip muayene olacağım bi ne olur ne olmaz yani

Yaptır..tabiki..ayrıca ilaç kullanmak zorunda değilsin yumurtlama ve çatlamada sorun yoksa ilaçsz olarakta yumurta takibi yaptırabilirsin.Belki bilmiyorsundur.Doktor yumurtanın büyüdüğü çatladığı günü görücek.Yetmicek sanada gösterick:66::66: Oda yetmicek seni her konuda ''EN SAĞLIKLI ŞEKLİYLE YÖNLENDİRİCEK''...Doktora gitmen En mantıklısı.

Benim batmam yok.Çatlamayan yumurtamda var ağrı:66: Oda çatlamadığı için yapıyor zaten..Çatlayan sessiz.

canımmm takibi üstten mi alttan mı yapıyorr??

teşekkürler canım ya ben bilmiyorum kaç gün sürüyor bu yumurta takibi..........

iyi geceler canım bol bol bol şanslar :1:

canım ben seneye tayinciyimm...
şuan kalsam 3 aylık bebekle taşınmak zor olacak..
bunu düşünerek vardır bir hayır diyorum...

hayırlı zamanı bekliyorum şimdilik...

ama 2-3 ay daha tutmazsa yumurtlama takibi düşünüyorum..

İşin birde o tarafı var ... Böyle bir durumda tabiki beklemek mantıklı.Yumurta takibini ben tuttum çok faydalı oldu bana..Pskolojik olarak özellikle..

İşin birde o tarafı var ... Böyle bir durumda tabiki beklemek mantıklı.Yumurta takibini ben tuttum çok faydalı oldu bana..Pskolojik olarak özellikle..

evett canımm ben de o yüzden üstüne düşmüyorum..
daha yaşım 24
hani bir kaç ay beklemişim problem değil
önemli olan bir sorun olmaması
zaten öyle gün sayarak falan da ilerlemiyorum şimdilik
ama olsun da istiyorum tabi ki..

hepimize nasip olsun inşşş :nazar:

Back