• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ya ben ikiz doğurup arayı kapatmaya çalışıyorum...ama şaka maka benim babamın taraf hep ikiz.iki halamın ikişsinin de ikizi var.kendimden de tırmıyor değilim

seyyahcım bu konuda bende çok tırsıyorum..

benim teyzelerim ikiz..
teyzemin kızları ikizz..

eşimin amcası ikizz...
kuzenlerinde 5-6 tane ikiz var...

daha sayamayacağım kaç ikiz var..
bunlar sadece yakın olanlar..

:66::66::66::66::1::1::1: Tabi çaktırmıcaz fazla bebeklere çokisteiğimizi ama onuda kim yapcakkk????
Herkezin bir vakti zamanı var..Nasıl ne bir dakika öncesi ne bir dakika sonrası diyorlarya ölümler için...Doğumda öyleee..Ne bir dakika öncesi ne birdakika sonrası.Bekleyip görücez..

evet canımmm zamanı gelmediyse ne yapsak boşşş...
inş hepimizin zamanı yaklaşmıştır artıkk :nazar:

benim teyzelerim ikiz..
teyzemin kızları ikizz..

eşimin amcası ikizz...

bu ikizler doğal yolla olanlar dimi?
tek yumurta?

edamm ve prenses,demek uyutup kaçıp salona geliyoruz hepimiz hee:60::60::60::60::60::60:

benim teyzelerim ikiz..
teyzemin kızları ikizz..

eşimin amcası ikizz...

bizde de ikiz var abim ikiz dayı çocukları ikiz anne tarafından daha çok var ama çok uzun şimdi yazmak bende korkmuyor değilim ama bir yandanda istiyorum tek sefer de çıkar aradan çocuklar diyorum :1::46:

burası artık eşini uyutup kaçanlar topiği olsunnnnnn :1: :1: :1: :1: :1:

ben zaten geeç yatıyorum yani eşmle sabah yatıp öğleden sonra kalkıyorum yanından kalktığım zamanda uyanıyor hemen nasıl bir histir anlamadım hemen evin içinde beni arıyor geri tutup götürüyor elimden deli mi ne :69: ama tabi hissetmesi de mutlu etmiyor değil hani :52:

Back