HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

sanırım büyük benim yani yaş olarak 26 biraz geç mi kaldım ne geç evlenince geç kalınıyor tabi çocuk için

evet istemem yan cebime koy felsefesi tam bize göre

bir kaç ay daha beklerim allahın izniyle bize de nasip olur inşş...
çok haklısın valla düzen çok önemli ama nerdeeeeeeeeeeeee

bi öğretmen arkadaş var onda miyom varmış.erkek doktor benden cocuk olur senden olmaz demiş.ve şimdi 4 aylık hamile.Rabbim isterse sular büklüm büklüm olur...

Kesinlikle katılıyorummm...

sanırım büyük benim yani yaş olarak 26 biraz geç mi kaldım ne geç evlenince geç kalınıyor tabi çocuk için

Ben 23 yaşındayım ama bende geç kaldığımı düşünüyorum.Bana kalsa 18de doğururdum bırakmadılarrrrrr

benimki baktı gördü,ben iflah olmam,vazgeçti uğraşmaktan benimle..
ama onunla bi yatıyorum,o dalınca kalkıp geliyorum gene :86:

ayyy sende bendensinn
ben de yatırıp kaçıyorummm..

eşim de alıştı artık beni uyutta öyle git bari diyorr..

ama düzene girmem içinde beni zorluyor

maşallah Allah nazarlardan korusun sende tüm isteyenlerde inş en kısa zamanda hayırlı haberi alırlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin

ya ben ikiz doğurup arayı kapatmaya çalışıyorum...ama şaka maka benim babamın taraf hep ikiz.iki halamın ikişsinin de ikizi var.kendimden de tırmıyor değilim

evet istemem yan cebime koy felsefesi tam bize göre

bir kaç ay daha beklerim allahın izniyle bize de nasip olur inşş...
çok haklısın valla düzen çok önemli ama nerdeeeeeeeeeeeee

Tabi çaktırmıcaz fazla bebeklere çokisteiğimizi ama onuda kim yapcakkk????
Herkezin bir vakti zamanı var..Nasıl ne bir dakika öncesi ne bir dakika sonrası diyorlarya ölümler için...Doğumda öyleee..Ne bir dakika öncesi ne birdakika sonrası.Bekleyip görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…