İnşallah benimde 23 ama beklemek istemiyorum..Biraz takmak biraz takmamak gerkiyor.Bu konudada birçok anı okudumki ne takipler ne aşı bebekler ne tüp bebekler deneyip başarısız olan kişiler DOĞAL yolla hamile kalmış.İstemiyormuş gibi ypmak işe yarayabilir:bi öğretmen arkadaş var onda miyom varmış.erkek doktor benden cocuk olur senden olmaz demiş.ve şimdi 4 aylık hamile.Rabbim isterse sular büklüm büklüm olur...
İnşallah benimde 23 ama beklemek istemiyorum..Biraz takmak biraz takmamak gerkiyor.Bu konudada birçok anı okudumki ne takipler ne aşı bebekler ne tüp bebekler deneyip başarısız olan kişiler DOĞAL yolla hamile kalmış.İstemiyormuş gibi ypmak işe yarayabilir
Olsun hayırlısı 3 ay sonra buradasın.Olursun tedavini takibini herneyse..Belkide gerek kalmaz..İnşallah kalmaz..Birazda kendi kendimizin dktoru olmalıyız.Yiyip içmemizden yatıp kalkmamıza kadar dikkat etmeliyiz.Mesela şimdi burda hepimiz gecenin körü kukumav kuşu gibi dikiliyoruz..Yalnış..Vücudumuzun gün ışığına birçok konuda oldugu gibi gebeliktede ihtiyacı varr..AMA KİM YAPIYOO Kimseeee
sabahtan mı var derslerin örtmenim?
bi öğretmen arkadaş var onda miyom varmış.erkek doktor benden cocuk olur senden olmaz demiş.ve şimdi 4 aylık hamile.Rabbim isterse sular büklüm büklüm olur...
sanırım büyük benim yani yaş olarak 26 biraz geç mi kaldım ne geç evlenince geç kalınıyor tabi çocuk için
Testlerinde srun çıktımı? adetin 3.günü yapılan testlerinde..
benimki baktı gördü,ben iflah olmam,vazgeçti uğraşmaktan benimle..
ama onunla bi yatıyorum,o dalınca kalkıp geliyorum gene :86:
sanırım büyük benim yani yaş olarak 26 biraz geç mi kaldım ne geç evlenince geç kalınıyor tabi çocuk için
inşallah en kısa zaman da sana da nasip olur canımm..
benim eltim 20 gün önce doğurdu..
diğer eltim 4 aylık hamile..
abimin eşi 6.5 aylık hamile
en yakın 2 tane arkadasım 7.5 aylık hamile
minik bebişler geliyor
kimi sabah kimi öğlen.ama yarın hiç yok.perşembeler benim günüm oluyor böylelikle
evet istemem yan cebime koy felsefesi tam bize göre
bir kaç ay daha beklerim allahın izniyle bize de nasip olur inşş...
çok haklısın valla düzen çok önemli ama nerdeeeeeeeeeeeee
maşallahAllah nazarlardan korusun sende tüm isteyenlerde inş en kısa zamanda hayırlı haberi alırlar Allah tüm isteyenlere nasip etsin
bende eğitim fak okudum
hangi bölüm..çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?