Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim
kızlar okuyup duruyorum valla kafam almadı birşey yumurta ne zaman çatlıyor n ezaman ypmamaız gerek ne zaman bırakıcaz ((
birde benim hiç adetten önce ağrı göğüs şişmesi olmaz zaten hep yemek yeemek isterim o zamanlar eee nasıl anlıycam ki belirtilerim 0 olucak
kızlar okuyup duruyorum valla kafam almadı birşey yumurta ne zaman çatlıyor n ezaman ypmamaız gerek ne zaman bırakıcaz ((
birde benim hiç adetten önce ağrı göğüs şişmesi olmaz zaten hep yemek yeemek isterim o zamanlar eee nasıl anlıycam ki belirtilerim 0 olucak
güne dikkat et spreme dikkat et adet bitimine dikkat et kafana dikkat et sonum bu
ben de çok güzel olduğunu söylemiştim
Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim
8 ay oldu düşük yapalı........5 aydır bekliyorum.........bat 21 haziran canım..........
çok güldürdün beni
gebe kaldığımda kasığımda çok batma hissetmiştim...söylemek istedim........
gebe kaldığımda kasığımda çok batma hissetmiştim...söylemek istedim........
yumurtlama adet haftasından sonraki hafta.12.gününden başlayacaksın işte.gün aşırı olmalıymış
Adetin düzenliyse adet döngün ne?
ben de bu da yok..yav ben de hiç bi belirti yok...acaba benim yerime koçiş mi oldu kasıklarım ağrıyor deyip duruyordu
en iyisi en baştan ümitlenmemek...
yaşın kaç??
kaç aydır deniyorsun sen canımm??
canımm ben kasık seyirmelerini 6. haftadan sonra çok rahat hissetmeye başladım..
hatta korkmuştumm..dr uma sormuştum..
dr da seyirme oldugunu söylemişti..
ama hemen hamile kalınca yada belirti olduguna inanmıyorum..
çünkü gecen ayy ben o seyirmeyi adete yakın hissetmiştimm...
canımmm inşş en kısa zaman da tekrar nasip olurrr...
kendiliğinden mi düştü? kürtaj mı oldun?
kaç haftalıktı??
haftası küçük oldugunda ve kürtaj uygulanmadıgında daha çabuk gebe kalabilineceğini okumuştum bir yerde..
gerçi kürtaj olup ertesi ay hamile kalanda var..
Bizide bekletti lanet olasıcalar..İstemeye istemeye bekledim..Eşimde bekleme taraftarı oldugu için bekledik..Çooook pişman olduk tabi sonra.Neden böyle saçma sapan birşey yapıyorlar anlamıyorum.
Belki kadının tipleri tıklalı? Belki adamın spermi yok veya az vs vs.Boşuna zaman kaybı hepsi hepsiii..
Belki engelliyici bir kist var..
Tabi kendileri beklemiyor..beklemek kolay zannnediyorlar.Ben şimdiye kadar hiç görmedim Doktor bizi geri yolladı ilk 6 ayda 1 sene bekleyin diyip sonra kendiliğimden hamile kaldım diyenn birini.
İllaki vardır ama azdır.İstinadır.Hergün forum vs okadar gebelik anısı okuyorum..Hiç mi hiç rastlamadım.Bekleme derim ben
ben de bu da yok..yav ben de hiç bi belirti yok...acaba benim yerime koçiş mi oldu kasıklarım ağrıyor deyip duruyordu
her şeyin hayırlısı olsun canım.