• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim:66:

en iyisi en baştan ümitlenmemek...

yaşın kaç??
kaç aydır deniyorsun sen canımm??

canımm ben kasık seyirmelerini 6. haftadan sonra çok rahat hissetmeye başladım..
hatta korkmuştumm..dr uma sormuştum..
dr da seyirme oldugunu söylemişti..

ama hemen hamile kalınca yada belirti olduguna inanmıyorum..
çünkü gecen ayy ben o seyirmeyi adete yakın hissetmiştimm...

kızlar okuyup duruyorum valla kafam almadı birşey yumurta ne zaman çatlıyor n ezaman ypmamaız gerek ne zaman bırakıcaz :(((

birde benim hiç adetten önce ağrı göğüs şişmesi olmaz zaten hep yemek yeemek isterim o zamanlar eee nasıl anlıycam ki belirtilerim 0 olucak

yumurtlama adet haftasından sonraki hafta.12.gününden başlayacaksın işte.gün aşırı olmalıymış

kızlar okuyup duruyorum valla kafam almadı birşey yumurta ne zaman çatlıyor n ezaman ypmamaız gerek ne zaman bırakıcaz :(((

birde benim hiç adetten önce ağrı göğüs şişmesi olmaz zaten hep yemek yeemek isterim o zamanlar eee nasıl anlıycam ki belirtilerim 0 olucak

Adetin düzenliyse adet döngün ne?

Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim:66:

gebe kaldığımda kasığımda çok batma hissetmiştim...söylemek istedim........

8 ay oldu düşük yapalı........5 aydır bekliyorum.........bat 21 haziran canım..........

canımmm inşş en kısa zaman da tekrar nasip olurrr...

kendiliğinden mi düştü? kürtaj mı oldun?
kaç haftalıktı??

haftası küçük oldugunda ve kürtaj uygulanmadıgında daha çabuk gebe kalabilineceğini okumuştum bir yerde..
gerçi kürtaj olup ertesi ay hamile kalanda var..

en iyisi en baştan ümitlenmemek...

yaşın kaç??
kaç aydır deniyorsun sen canımm??

canımm ben kasık seyirmelerini 6. haftadan sonra çok rahat hissetmeye başladım..
hatta korkmuştumm..dr uma sormuştum..
dr da seyirme oldugunu söylemişti..

ama hemen hamile kalınca yada belirti olduguna inanmıyorum..
çünkü gecen ayy ben o seyirmeyi adete yakın hissetmiştimm...

Canım adetime daha 10gün var.Şimdiye kadar evlenemden öncede sonrada hiç 10gün varken belirtim olmadı.Tam tersi son 2-3gün kala belrtilerim başlar.Ben adet olucağımı 12 saat falan önce anlarım.
23 yasşındayım.15 aydır deniyoruz.Bu ilk ayımız tedavide.3 ayda 2 doktor tarafından birşeyiniz yok diye oyalandk..

Belirtilerim mide bulantısı baş dönmesi gibi NENE KLASİĞİ belirtiler değil tatlım.
Gebeliğinde kendini dinlediysen anlatıcam..karşılaştırma yapmak adına...?
Seğirmeyi birçok sitede okudum bebeğin 2.ayında gerçekleşen seğirmeyle benim bahsettiğim farklı.Aynı durumu yaşamış çok hamile okudum farklı farklı sitelerde.
Bu bebeğin rahme yerleşme çabası oluyormuş.hissedilebiliyormuş.
Gittikçe aşağı doğru inen belirli aralıklarla 10-15 cnlik seğirmeler..

canımmm inşş en kısa zaman da tekrar nasip olurrr...

kendiliğinden mi düştü? kürtaj mı oldun?
kaç haftalıktı??

haftası küçük oldugunda ve kürtaj uygulanmadıgında daha çabuk gebe kalabilineceğini okumuştum bir yerde..
gerçi kürtaj olup ertesi ay hamile kalanda var..

teşekkürler canım........kendiliğnden düştü kürtaj gerekmedi 7 haftalıktı..........:50::50::50:
kısmet ne zamansa o zaman oluyor 5 aydır bekliyorum.............

Bizide bekletti lanet olasıcalar..İstemeye istemeye bekledim..Eşimde bekleme taraftarı oldugu için bekledik..Çooook pişman olduk tabi sonra.Neden böyle saçma sapan birşey yapıyorlar anlamıyorum.
Belki kadının tipleri tıklalı? Belki adamın spermi yok veya az vs vs.Boşuna zaman kaybı hepsi hepsiii..
Belki engelliyici bir kist var..
Tabi kendileri beklemiyor..beklemek kolay zannnediyorlar.Ben şimdiye kadar hiç görmedim Doktor bizi geri yolladı ilk 6 ayda 1 sene bekleyin diyip sonra kendiliğimden hamile kaldım diyenn birini.
İllaki vardır ama azdır.İstinadır.Hergün forum vs okadar gebelik anısı okuyorum..Hiç mi hiç rastlamadım.Bekleme derim ben

işte o yüzden dr takibi herkes yaptıramıyor canımm...

ben de tabi ki beklemek isteyenlerden değilim..
ama dr um bekle deyip duruyor..

ayrıca ben şuan doğu görevindeyim dr um ist da mecbur bekliyorum...

ama ist a gittiğimde tekrar gidip testleri yapmasını rica edicem...

gerci ben yumurtlama dönemlerimi kaçırıyorum..

mesela bu ayy 17 ve 19. gün çalışma oldu..
dr un dediğine göre de 16.-18. gün aralarında çatlıyorum..

seyyah kızım biz makara yapıyoruz,kendimizle dalga malga geçiyoruz ama bat 13 unutma :18::18::18:

hoş bulduk bayanlar,
herkes heyecanla bekliyor okudukça daha çok heyecanım artıyor...bende belirti felan yok daha çok erken olduğunu düşünüyorum zaten belirti için.bu ay tutmazsa önümüzdeki aylara bakacağım.daha yeni karar aldık zaten ama benden çok heyecanla eşim bekliyor.:69:

Back