• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

edamm bat 19um,bugün şımarık arkadaşımız gibeğyim dedi ya,
hesapladı bizim için,19. gün yapmışlar ve tek 1 kere yapmışlar..:53:

bat 13 üm ben de tek ilişkiyle 15. gece kalmışımm...
ve ertesi günü siirtten istanbula ailemin yanına gittim..

hiçte beklemiyordum hap beni koruyacaktı öyle biliyordum...
ve ilk denememdi..

bence en önemlisi kafaya takıp beklememek canımm...
ben buna bağlıyorum..

ve ben adetime 5 gün kala öğrendim hamile oldugumu..
lavabodan çıkamayacak duruma geldimm..
dedim yolda üşüttüm dr a gittim ki hamileyimm :52:

tabi sonu hüsran oldu...

şimdi ne oldu .en son top kimde kaldı tek mi çift mi :1:
yav bu böyle olmayacak bence allah ne verdiyse takılmak en güzeli
bu ne ya tuttu tutmadı at yarışı mı oynuyoruz :1:
kızlar bundan sonra Allah ne verdiyse :1:

12. günle başlanıyomuş,
bir gün atlayarak yapılıyomuş,
çünküm spermler canlılığını koruyabiliyolarmış bir süre..

zor işler bunlar evet :30:

ve ilk denememdi..

ben buna bağlıyorum..

tabi sonu hüsran oldu...

Allah büyüktür canım..üzülme lütfen..en kısa zamanda hamile kalırsın inş..ben dua edeceğim sana

ve ilk denememdi..

ben buna bağlıyorum..

tabi sonu hüsran oldu...

geçmiş olsun canım,herşeyin hayırlısı..

merhabalar ben damla,
aranıza yeni katıldım aslında yeni sayılmam bu forumda ama 1 yıldır giriş yapamadım evde net yoktu :( şifremi felan unutmuşum bende yeni üyelik aldım. 1 sene oldu evleneli mayıs ayında. şimdi bebiş istiyoruz. bu ay kısmetse olacak (inşallah) bat 20 beklemedeyim :) ve umutluyum :66:

yok canımm görmüyorumm..
daha önce bir gebeliğim var..
3 ayın son günlerinde kalp atışı durdu ve kürtaj oldum..

dr uma gittim mart ayında hiç bir sorun olmadıgını sadece denemem gerektiğini söyledi..
ben anestesisiz kürtaj oldugum için kasıkmalarım oldugunu bunu atlatana kadar psikolojik olarak kalmanı engelleyebilir dedi..

7. denemem bu ama bu ayy boş geçti gibi...
o yüzden bende hep umutsuz bekliyorum günümü..

Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim:66:

Tatlım ben o tarz şeylere inanmam.Bahsettiğin akıntı olmak zorunda değil.AmA GENELDE OLURMUŞ.
Bunları zaten çoğumuz biliyoruz.3-4gün devam edip bırakılıra katılıyorum aynı şeyi söylüyoruz burada.

O akıntılar kistten dolayı,ihtihaptan dolayı vs vs birrçoook sebepten dolayı olucağı için henüz ilk deneme ayında olan bir kişiye..AKINTINDAN ANLAYABİLİRSİN denmesi garip olur bence..
Hesaplayıcı hiç kullanmadım.Kullanılmasınıda tavsiye etmezdim okuyup duydugum bilgi birikimime güvenerek.Yanıltıcıolabiliyor.Bu tarz şeylere güvenmemek lazım.Hele hele böyle hassas konularda DOKTOR kontrolunde bilinçli bir şekilde Takip edilmesi en güvenilir yöntem diye düşünenlerdenim.

canım tabi ki en güzeli dr kontrolüü..
ama drlar da 1 sene denemeden takibe yanaşmıyor...
herkeste 1 sene beklemek istemiyor...

mesela benim dr um testlere ve takibe gerek yokk...
dene deyip duruyorr..
kolay hamile kaldığım için tekrar kalırsın 1 sene dene diyor..

merhabalar ben damla,
aranıza yeni katıldım aslında yeni sayılmam bu forumda ama 1 yıldır giriş yapamadım evde net yoktu :( şifremi felan unutmuşum bende yeni üyelik aldım. 1 sene oldu evleneli mayıs ayında. şimdi bebiş istiyoruz. bu ay kısmetse olacak (inşallah) bat 20 beklemedeyim :) ve umutluyum :66:

aramıza hoşgeldinnnn...

merhabalar ben damla,

selam bat 20 damla :79:
hayırlısı olsun inşallah senin de..

merhabalar ben damla,

merhabalar ben damla,

hoşgeldin canım...ben de bat 13 :1: tANIŞTığıma memnun oldum...umarım hepimiz hamileyizdir...sen de belirtiler var mı

kızlar okuyup duruyorum valla kafam almadı birşey yumurta ne zaman çatlıyor n ezaman ypmamaız gerek ne zaman bırakıcaz :(((

birde benim hiç adetten önce ağrı göğüs şişmesi olmaz zaten hep yemek yeemek isterim o zamanlar eee nasıl anlıycam ki belirtilerim 0 olucak

Çoook geçmiş olsun.Nasip değilmiş demek..
Ben genel olarak umutlu bekliyorum ama değişiyr sürekli pskolojim..
Kendimde gördüğüm belirtilere bakıyorum ümitleniyorum.Sonra diyorum DUR! DUR!
Ümitlendirme kendini,başlıyorum önümüzdeki ay için yapılıcaklar listesini çıkarmaya..
Gebe kaldıgında çatlayan yumurtanın olduğu kasıkta tahmini döllenmeden 1 hafta sonra göz atması gbi seğirmelerhissetmişmiydin?
Bulmuşken sanada sormak istedim:66:

canım tabi ki en güzeli dr kontrolüü..
ama drlar da 1 sene denemeden takibe yanaşmıyor...
herkeste 1 sene beklemek istemiyor...

mesela benim dr um testlere ve takibe gerek yokk...
dene deyip duruyorr..
kolay hamile kaldığım için tekrar kalırsın 1 sene dene diyor..

Bizide bekletti lanet olasıcalar..İstemeye istemeye bekledim..Eşimde bekleme taraftarı oldugu için bekledik..Çooook pişman olduk tabi sonra.Neden böyle saçma sapan birşey yapıyorlar anlamıyorum.
Belki kadının tipleri tıklalı? Belki adamın spermi yok veya az vs vs.Boşuna zaman kaybı hepsi hepsiii..
Belki engelliyici bir kist var..
Tabi kendileri beklemiyor..beklemek kolay zannnediyorlar.Ben şimdiye kadar hiç görmedim Doktor bizi geri yolladı ilk 6 ayda 1 sene bekleyin diyip sonra kendiliğimden hamile kaldım diyenn birini.
İllaki vardır ama azdır.İstinadır.Hergün forum vs okadar gebelik anısı okuyorum..Hiç mi hiç rastlamadım.Bekleme derim ben

Back