• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

o zaman biz baya bi rahatsız ettik :26: ya hep eşim yüzünden yummurtlama günü geçti bizimki coştu.o hafta da ben peşindeydim.hay allahım kaçan kovalanır işte :1:

12. 14. 16. 18. 20 günler şaapılmalıymış :78:

prenses hoşgeldin cnm

off kızlar bu gidişle durmadak yapmak lazım ne zaman olacağı belli değil

benim bat 29 ama değişebilir gibi geliyor her ay 2-3 gün oynuyor çünkü

canım yumurtam çatladı bugün deyip bırakmakta iyi değil..
yumurtanın çatladıgı günden sonra 3-4 gün daha devam edin...
çatladıktan hemen sonrada yakalama şansı var...

Yumurtanın çatlayıp çatlamadığı zaten kendi kendine anlaşılamaz.:66: Yumurta takibinde anlaşılır.Çünkü zaten çatlayacağı saat bile bellidir.
Çalışmalar konusuda genelde 36 saat sonra ilk olmak üzere gün aşırıdır. Çatladığı görüldükten sonrada çalışmalar kesilir..''Tutunmayı etkilememk amacıyla'' Genelde bu böyledir.

heee temem o zaman da... ucuz ya moralimisi bozar belkim de acon :47:
amaaann olsun yarın bi bakcam galbam sanırsam eczaneye :86:

bu arada;
1-derler ki,hap bırakıldıktan 2,3 ay sora hormonlar kendine geliyomuşmuş..
belli de olmaz bence..
2-bu soruya civap vermiştimdi..
3-bennn

:64:

yarın bi eczaneden al yap.hayır daha erken çıkmaz zati ama maksat meraktan bi yerimiz şişmesin :1: evet 3soruna da 100 yüzerinden 95 verdim :1:

evet canım sözüm sana değil :1:sen görevini hakkıyla yaptın

:66: Sen şimiden takma bunları KAFANA...Hatta Hatta hiç düşünme derim ben.Stresin ne kadar etkili olduğunu söylememe gerek yok sanırımm..:66:

o zaman batdaşız deseneee...

Evet öyle.Ama buay pek beklemcem sanırım ç.iğnesi kullandım 4-5gün öncesinde öğreneblcem muhtemelen:66::66: sen?tedavi görüyormusun yoksa sende ilk deneme ayındamsın?

Son düzenleme:
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığı zaten kendi kendine anlaşılamaz.:66: Yumurta takibinde anlaşılır.Çünkü zaten çatlayacağı saat bile bellidir.
Çalışmalar konusuda genelde 36 saat sonra ilk olmak üzere gün aşırıdır. Çatladığı görüldükten sonrada çalışmalar kesilir..''Tutunmayı etkilememk amacıyla'' Genelde bu böyledir.

canımmm akıntın ve kasık agrın kesildiginde bitmiş olarak yorumlanabilir..
3-4 gün daha devam edip bırakılabilir..
çoğu bayan anlıyor ve hesaplayıcılarda yardımcı oluyor artık..

benim ilk gebeliğim 15. gün tutmuşş..
o zamanlar bu işten anlamıyordum sonra hesapladım ki 15. gün tek ilişkiyle tutmuşş hem de ilk haftada..
bilmemek daha mı iyi ne :31:

edamm bat 19um,bugün şımarık arkadaşımız gibeğyim dedi ya,
hesapladı bizim için,19. gün yapmışlar ve tek 1 kere yapmışlar..:53:

prenses hoşgeldin cnm

off kızlar bu gidişle durmadak yapmak lazım ne zaman olacağı belli değil

benim bat 29 ama değişebilir gibi geliyor her ay 2-3 gün oynuyor çünkü
hoşbuldum canım...........
kendini kısaca tanıtır mısın bize canımm??

ayrıca beklediğin adet tarihinide yazz..
yarın umutdeniz seni listeye ekler :34:

22 yaşındayım neredeyse 2 senelik evliyim bir kere düşük yaptım.............

ya yazdığımı okudum da tek başıma yapmış gibi bi anlam cıkıyor :1: siz konuya yabancı değilsiniz kızlar anladınız durumu :1: tabi ki bu iş tek başına olmaz.:53:

bizde 15,16,17 ve 19 du sanırım..
biz ama kocemlen ben yani :62::60::60::60:

Son düzenleme:
Evet öyle.Ama buay pek beklemcem sanırım ç.iğnesi kullandım 4-5gün öncesinde öğreneblcem muhtemelen:66::66: sen?tedavi görüyormusun yoksa sende ilk deneme ayındamsın?

yok canımm görmüyorumm..
daha önce bir gebeliğim var..
3 ayın son günlerinde kalp atışı durdu ve kürtaj oldum..

dr uma gittim mart ayında hiç bir sorun olmadıgını sadece denemem gerektiğini söyledi..
ben anestesisiz kürtaj oldugum için kasıkmalarım oldugunu bunu atlatana kadar psikolojik olarak kalmanı engelleyebilir dedi..

7. denemem bu ama bu ayy boş geçti gibi...
o yüzden bende hep umutsuz bekliyorum günümü..

ya yazdığımı okudum da tek başıma yapmış gibi bi anlam cıkıyor :1: siz konuya yabancı değilsiniz kızlar anladınız durumu :1: tabi ki bu iş tek başına olmaz.:53:

canımm tek çift farketmezz..
sen bunlara takma günleri düşünmee..
sadece önemli günlerini ve önemli günlerinden 3-4 gün önce ve sonrasını takip et yeter..
en önemlisi bu..

şimdi ne oldu .en son top kimde kaldı tek mi çift mi :1:
yav bu böyle olmayacak bence allah ne verdiyse takılmak en güzeli
bu ne ya tuttu tutmadı at yarışı mı oynuyoruz :1:
kızlar bundan sonra Allah ne verdiyse :1:

ya herkes farklı tarih veriyor.ben 10 13 15 17 yaptım.tek mi çift mi şimdi :59::59::59:

Çünkü herkez kendi adet döngüsüne göre söylüyor.28 günde bir regl olan kadında yumurtalama günü 14. gün denir.AmA SEN KEndi adet döngüne göre onu hesaplayabilirsin.Kimisi 30 günde bir kimisi 26günde bir..vs vs vs

canımmm akıntın ve kasık agrın kesildiginde bitmiş olarak yorumlanabilir..
3-4 gün daha devam edip bırakılabilir..
çoğu bayan anlıyor ve hesaplayıcılarda yardımcı oluyor artık..

Tatlım ben o tarz şeylere inanmam.Bahsettiğin akıntı olmak zorunda değil.AmA GENELDE OLURMUŞ.
Bunları zaten çoğumuz biliyoruz.3-4gün devam edip bırakılıra katılıyorum aynı şeyi söylüyoruz burada.

O akıntılar kistten dolayı,ihtihaptan dolayı vs vs birrçoook sebepten dolayı olucağı için henüz ilk deneme ayında olan bir kişiye..AKINTINDAN ANLAYABİLİRSİN denmesi garip olur bence..
Hesaplayıcı hiç kullanmadım.Kullanılmasınıda tavsiye etmezdim okuyup duydugum bilgi birikimime güvenerek.Yanıltıcıolabiliyor.Bu tarz şeylere güvenmemek lazım.Hele hele böyle hassas konularda DOKTOR kontrolunde bilinçli bir şekilde Takip edilmesi en güvenilir yöntem diye düşünenlerdenim.

Back