umutdeniz canııım İnşAllah hamişsin kardeşimde sivilceler çıktı hamiş olduğundaValla çıldırıcak gibiyim. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum, kardeşimde ablamda çocuk problemsiz oldu,bir tek benim böyle.. hepsi şimdi beni takib ediyor ne zmn olcaksın anne diye soruyorlar. Sallaya boş vere bilsem keş ke.. Tam da zamansız evde oturuyorum işsizim, her dakika bebek düşünüyorum. Kendimi oyalalayacak bişey bulsam bu kadar zor olmaz. Neise yaaa spor yapıyım bari
hepimiz bu bebek sevdasına kafayı sıyırcaz kızlar.. sadece 1 hamişimiz var yaaa
Valla canım bilmiyorum takmamaya çalışıyorum bu ay evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz olurum diye düşünüyordum ama boşver nasıl olsa temmuzdada doğum günü var ona saklarım olmazsa her ay kutlanacak bişey buluyoruz nasıl olsaaBiz burdayız canım takma kafaya gel sohbete biz bu yüzden burdayız farkındaysan diğer topiklerden azcık farklıyız hep bebiş konuşmuyoruz havadan sudan muhabbettt niye?Çünkü kafayı takarsak olmazzz
valla ya 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.Adetime 5 gün vardı yanlış çıkar diyolar gögüslerim şiş ama çok aşırı bi şişlik agrı uclarında acıma var ve arada yumurtalıklarıma agrı giriyo anlamadım ama sonuç negatif3 gün sonra belli olacak herşey ama adet olcam kesin yaaa
ne oluo kuzum hayrola sen umutları askıya almışın bakıom daha 13.de değilmi senin bekle yahu bii çocuk anca tutnduu belkimm
bunlar aynı zaman da hamişlik belirtisiii
ay keşke yaaa ama test negatif??
ay keşke yaaa ama test negatif??
cnm ben burda hep okuorumm adetten bigün önce yapıpta çıkmayan sonra hamiş olduğunu öğrenen var inş. bizde onlardan oluruz sabır bakalımmm
kızlara derse giriorum net açık muckk
Bana diyenlere bak kız dur daha geçsin bi adet günün
hepinize günaydın kızlar..
geçmişi okusam mı dedim ama hıza yetişmek mümkün değil..
yeni hamişler varmı diye baktım ama listede değişiklik yok..
3 günüm kaldı ben normalde ayın 9 dan 9 una adet oluyodum hani bu internette yumurtlama günü tespit var ya onlardan yaptım adetiniz önümüzdeki ay muhtemelen 5 haziran yazıyodu ben garantiye almak için ayın 9 unu bekliyorum
Her ay 9 undan 9 una olman imkansız canım çünkü her ay farklı çekiyo nasıl oluyo anlamadım ama hesaplama doğruysa ve sen hala adet olmadıysan ya bi daha test yap yada kan testi yaptır benceee
mrb kızlar ben geldim sizegüzel haberlerim var drgittimkan tahlili yaptılar hcg 4907 yanii hamileyiiiiimmkesinmiş cok mutlu oldum ultrasando görünmedi net değil dedi haftaya tekrar gidicem eşim cok mutlu okul cıkışı bana gelmiş elinde bisürü meyvelerle yiceksn hepsini diyor herkes anlıyo galiba amaçok mutluyum rabbimhepinize nasip etsn kesesi görülene kadar kimseye sölemicem sadece sizbiliyosunuz canlarım benimm yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?