HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Valla canım bilmiyorum takmamaya çalışıyorum bu ay evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz olurum diye düşünüyordum ama boşver nasıl olsa temmuzdada doğum günü var ona saklarım olmazsa her ay kutlanacak bişey buluyoruz nasıl olsaaBiz burdayız canım takma kafaya gel sohbete biz bu yüzden burdayız farkındaysan diğer topiklerden azcık farklıyız hep bebiş konuşmuyoruz havadan sudan muhabbettt niye?Çünkü kafayı takarsak olmazzz

hepimiz bu bebek sevdasına kafayı sıyırcaz kızlar.. sadece 1 hamişimiz var yaaa

valla ya 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.Adetime 5 gün vardı yanlış çıkar diyolar gögüslerim şiş ama çok aşırı bi şişlik agrı uclarında acıma var ve arada yumurtalıklarıma agrı giriyo anlamadım ama sonuç negatif3 gün sonra belli olacak herşey ama adet olcam kesin yaaa

ne oluo kuzum hayrola sen umutları askıya almışın bakıom daha 13.de değilmi senin bekle yahu bii çocuk anca tutnduu belkimm

bunlar aynı zaman da hamişlik belirtisiii

cnm ben burda hep okuorumm adetten bigün önce yapıpta çıkmayan sonra hamiş olduğunu öğrenen var inş. bizde onlardan oluruz sabır bakalımmm

Allah mı söyletiyo canım yaa inşallah öyle oluruz Allah çok büyük bizlerede vercek birer bebek inşallah isteyen herkese versin banada versin...

Bana diyenlere bak kız dur daha geçsin bi adet günün

3 günüm kaldı ben normalde ayın 9 dan 9 una adet oluyodum hani bu internette yumurtlama günü tespit var ya onlardan yaptım adetiniz önümüzdeki ay muhtemelen 5 haziran yazıyodu ben garantiye almak için ayın 9 unu bekliyorum

hepinize günaydın kızlar..
geçmişi okusam mı dedim ama hıza yetişmek mümkün değil..
yeni hamişler varmı diye baktım ama listede değişiklik yok..

Her ay 9 undan 9 una olman imkansız canım çünkü her ay farklı çekiyo nasıl oluyo anlamadım ama hesaplama doğruysa ve sen hala adet olmadıysan ya bi daha test yap yada kan testi yaptır benceee

Valla biz herkesi kaile alıyoruzda herkes bizi kaile almıyor galibaa aysununda dediği gibi kimseden ses yok olunca liste güncelleniyor sıkı takipteyim kıslarrrr

Her ay 9 undan 9 una olman imkansız canım çünkü her ay farklı çekiyo nasıl oluyo anlamadım ama hesaplama doğruysa ve sen hala adet olmadıysan ya bi daha test yap yada kan testi yaptır benceee

yok eşime uyup idrar tahlili yaptım ayın 9 unu beklicem karar aldım öyle

canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıçakla kucağına almayı nasip etsin

bu arada günaydın bacılar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…