HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

cnm geçmiş olsun ilaçların yan etkilerie bak ilk defamı kullanıyosun ilaçları

sağol canım baktım progestanın var sanırım böle yan etkisi tam anlaşılmıyo ama öle yorumladım yarın doktorla görüşcem bakalım seninde pazar ve pazartesin ii geçerde bu ay gelir bebişin

adete 1hafta kala idraR testi yapsam çıkmaz mı.çatlayacağım ya.hiç bir belirti de yok zaten.göğüsler ağrırmış ama ben de zaten kist var her zaman ağrıyor adet yaklaşınca daha çok ağrıyor.ayırt etmem imkansız

ne zamandır bebiş istiyosun

bikaç aydır istiyorum ama cilt için bi ilaç kullandım.o yüzden olmaması lazımdı.korunduk.ilk defa bu ay başladık.ama inan sanki senelerdir bekliyo gıbı hissediyorum kendimi.bu iş gercekten zormuşAllah herkesin gönlüne göre versin bir an önce.

inş.uğraşmadan hayırlısıyla hamile kalırsın

kızlar adet tarihime 10 gün var göğüslerim şişti ve acıyo. birde sevmeme ramen et yiyemiyorum, kokusu deli ediyo.
acayip dometes yiyorum.
inşallah psikolojik değildir :)

cnm bence kendini başka şeylerle oyalamaya bak oluruna bırak rahat ol

haklısın canım da ne yapsam aklımda.bu hafta öğrencilerin yazılı haftasıydı.onları yazılı yapıyorum güya ama benim aklım bebekte.var mı yok mu acaba diye :44::44::44: erkek ismi ya da kız ismi düşünüyorum bu duygu ne garipmiş ya.anne olmadan annelık duygusuna sahip oldum hayırlıs.dua edelim birbirimize

kızlar adet tarihime 10 gün var göğüslerim şişti ve acıyo. birde sevmeme ramen et yiyemiyorum, kokusu deli ediyo.
acayip dometes yiyorum.
inşallah psikolojik değildir :)

ne gzl en azından bi şeyler oluyormuş.ben de tık yok her şey normal seyrinde :84::84::84::84::84:

anlıyorum seni bende öleyim böle yaptıkça biraz daha zorlaşıyor olması

merhaba arkadaşlar! Allah hepimize en yakın zamanda bebişler versin inşallah. ben de 2 aydır uğraşıyorum doktor bi problem olmadığını söyledi. ben size bişey sormak istiyorum hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel varmış dudunuz mu hiç?

mrb canım hg preseed i diyorsun sanırım burda araştırırken görmüştüm ben topiği var orda çok kişi yazmış çoğunluk faydasını görmüş ama ben alıp kullanmaya cesaret edemedim

mrb canım hg preseed i diyorsun sanırım burda araştırırken görmüştüm ben topiği var orda çok kişi yazmış çoğunluk faydasını görmüş ama ben alıp kullanmaya cesaret edemedim

teşekkür ederim hoşbulduk ben de cesaret edemiyorum buraya yeni oldum ama üye olmadan önce cok faydasını gördüm:)) inşallah hepimiz en yakın zamanda bebek sahibi oluruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…