cnm geçmiş olsun ilaçların yan etkilerie bak ilk defamı kullanıyosun ilaçları
merhaba cnm inş.hakkında hayırlısı neyese o olsunkalırsın
inş canım inşllh..Allah büyük
ne zamandır bebiş istiyosun
bikaç aydır istiyorum ama cilt için bi ilaç kullandım.o yüzden olmaması lazımdı.korunduk.ilk defa bu ay başladık.ama inan sanki senelerdir bekliyo gıbı hissediyorum kendimi.bu iş gercekten zormuşAllah herkesin gönlüne göre versin bir an önce.
adete 1hafta kala idraR testi yapsam çıkmaz mı.çatlayacağım ya.hiç bir belirti de yok zaten.göğüsler ağrırmış ama ben de zaten kist var her zaman ağrıyor adet yaklaşınca daha çok ağrıyor.ayırt etmem imkansız
inş.uğraşmadan hayırlısıyla hamile kalırsın
adetinden bir kaç gün geçmesi lazım canım
hayırlısı artık..bekleyeceğiz..yorumları okuyorum herkeste bi belirti.yav ben de hiç bişi yokarada zorlayıp kendimi midemi bulandırıyorum o kadar hayırlısı bakalım nolcek
cnm bence kendini başka şeylerle oyalamaya bak oluruna bırak rahat ol
kızlar adet tarihime 10 gün var göğüslerim şişti ve acıyo. birde sevmeme ramen et yiyemiyorum, kokusu deli ediyo.
acayip dometes yiyorum.
inşallah psikolojik değildir :)
haklısın canım da ne yapsam aklımda.bu hafta öğrencilerin yazılı haftasıydı.onları yazılı yapıyorum güya ama benim aklım bebekte.var mı yok mu acaba diye :44::44::44: erkek ismi ya da kız ismi düşünüyorumbu duygu ne garipmiş ya.anne olmadan annelık duygusuna sahip oldum hayırlıs.dua edelim birbirimize
merhaba arkadaşlar! Allah hepimize en yakın zamanda bebişler versin inşallah. ben de 2 aydır uğraşıyorum doktor bi problem olmadığını söyledi. ben size bişey sormak istiyorum hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel varmış dudunuz mu hiç?
anlıyorum seni bende öleyim böle yaptıkça biraz daha zorlaşıyor olması[
cidden mi.böyle olunca olma ihtimali az mı.yani hamilelik psikolojiye bakıyor mu
mrb canım hg preseed i diyorsun sanırım burda araştırırken görmüştüm ben topiği var orda çok kişi yazmış çoğunluk faydasını görmüş ama ben alıp kullanmaya cesaret edemedim
hayırlısı artık..bekleyeceğiz..yorumları okuyorum herkeste bi belirti.yav ben de hiç bişi yokarada zorlayıp kendimi midemi bulandırıyorum o kadar hayırlısı bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?