Doğuma Hazırlık Hastane Çantamız (Resimli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba hanımlar benim cantam da hazır artık. çantama 3 takım kiyafet 3 iç zibin3 uzun kollu çıt citli bady 3 pantolon 3 çorap 1 pamuklu yelek bir polar battaniye bir penye battaniye bir de kundak 10 adet bebek bezi islak mendil koydum. kendime 3 adet hasta bezi pijama sabahlik çorap 2 şer iç çamaşırı 2 yazma terlik göğüs pedi göğüs ucu için krem koydum.inşallah sağlıkla sihhatli kullanmayı nasip eder RABBİM birde herseyini seffaf poşetleri koydum kıyafetlerini ayrı içe giydirecek çamaşırları ayrı battaniyeleri ayrı ve doğum odasına verilecekleri ayrı poşetleri koydum ki toz pis olmasın birşey aranırken hepsi bir birine karışmasın aaaa en önemli şeyleri yazmayı unuttum hacı hurmasi ve zem zem suyu bebeğim için bizde hep yapılır baş ucuna koymak için küçük bir kuranı kerim koydum

Sen bayagi tatil bavulu hazirlamissin :)) benim bildigim kucuk el cantasi kadar normal yeterli yani..

Sen bayagi tatil bavulu hazirlamissin :)) benim bildigim kucuk el cantasi kadar normal yeterli yani..
Canım sen ne yapmışsın böyle hastaneye değil otele gider gibi hazırlık yapmışsın. kadar şeye gerek yok bence biraz azaltsan iyi olur.yinede sen bilirsin ama hastaneden gelince onları yıkamaşi da var

Hayirli dogumlar dilerim herkese
Bende mayis ayinda dogum yaptim en kucuk boy cekcekli valizi hazirlamis 10 adet bez biberon pisik kremi,2 takim hastane cikisi,agiz bezleri,2 adet battaniye 1 penye 1 pazen kendime gecelik ve pijama takimi islak mendil vs gerekli gorulen herseyi almistim
Oglum hic hesapta yokken azicik odaya getirilip küvöze alindi sadece ilk sutu emebildi giysilerini geri vermislerdi tam 5 gece yatti cok zor gunlerdi devamli sut sagdik az geliyordu daha ilk gun sut sagma makinasi arastirdik bulduk sut az geldiginden biberonu istediler mama verildi ilk banyosunu orda yaptilar yavrumun bebeyagi bile istendi surekli bez ve sut taşıdık
Demek istedigim Rabbim once saglik versin hersey yolunda iken boyle bir sinav yasadik saglikli olsun hersey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…