Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Kızlar ben normal doğumdan sezeryana döndüm bebeğim doğum kanalından çıkarıldı buna bağlı gözünde alnında kırmızı lekeler var böyle bi durum yaşayan var mı? Doğum kanalında olduğu için oluşmuş genelde geçiyormuş ama geçmezse hematolojiye yönlendiriyolarmış inşallah geçer 😣

Bizimde 13 dü 11.7 ye düşmüş yavaş düşüş dedi abo ve rh uyuşmazlığı var dedi ama yatış verdiler :KK43:
Hızlandırmak için yapıyor. Tekrarlama ihtimali oluyor uyuşmazlıklarda o yüzden sürekli eve çıktıktan sonra gün ışığında kontrol et bezden yukarısı sorun değil ama bezden aşağı inmesin dedi doktor bana

Bazen biberonu da zor emiyor uyurken ağzına sıkıyorum aldığı kadar alsın diye. Bugün tam 11 günlük oldu
En geç 2 saate bir besle kuzum. Ben mama takviyesi de yaptım sütüm olmasına rağmen. Mama cabuk toparlıyorum dediler . Günde 1 ya da 2 kere verdim. Doktoruna mutlaka daniş

Doktor tahminde bılunuyor mu ortalama ne zamana gelir vs gibi? Benim doktorum 40ı bekleyeceğini düşünmüyorum demişti, bu hafta çatı muayenem var daha net konuşur sanırım. Salı günü benim de kontrol :)
Önceden 39 gibi demişti ama bir önce ki kontrolüm de 40 ı geçebilir dedi daha kanala girmemişti çünkü benim de Salı günü belli olur artık 😂

Kucakci bir kiz var bende. Napicam valla bilmiyorum saatlerde kucakta yatsa gik demiyo ama saniyelik yataga , koltuga koy ciglik kiyamet ☹️

Kucakci bir kiz var bende. Napicam valla bilmiyorum saatlerde kucakta yatsa gik demiyo ama saniyelik yataga , koltuga koy ciglik kiyamet ☹️
Merhaba, benim bebiş de 19 günlük. Bugün dediğiniz gibi bir güncelleme geldi bize de. Tüm gün kucakta uyudu resmen, yatağa koyduğumuz anda uyandı. Yarın sling denicem yoksa bu şekilde çok zor. Hiçbir işimi yapamadim.

Canım ben de önden almıştım da içerisinde çok fazla bitkisel şey olduğu için kullanım kullanmak istemedim açıkçası ve hamilelikte de zararı olabilecek şeylerdir belki diye, ondan sebep olmuş olabilir ağrıların yani bence kullanma 4 gün çok fazla ben 2 gündür kullanıyorum etki ediyor bence bu kadar önden kullanmaya gerek yoyok.
Çok haklısın canım ben onlara dikkat etmemişim hiç öyle yapayım.Etkili olmasına da çok sevindim,doğumdan sonra kullanayım ben de 🙏🫶🏻

Merhaba, benim bebiş de 19 günlük. Bugün dediğiniz gibi bir güncelleme geldi bize de. Tüm gün kucakta uyudu resmen, yatağa koyduğumuz anda uyandı. Yarın sling denicem yoksa bu şekilde çok zor. Hiçbir işimi yapamadim.
Kesinlikle cok zor o guncelleme bana erken geldi 😀 ama cidden ne yapacagimi sasirdim . Ama demekki her bebekte olacak seyler sevinsem mi uzulsemmi bilemedim

Ben de 2-3 gündür kullanıyorum onu ama bana da bişey ağrı yaptı ondan şüphelendim ve bir süre ara vereceğim. Yapmış olabilir bence. Ben doğumdan önce değil de 4-5 gün sonra başladım kullanmaya.
Ara verince ağrın azalacak mı tekrar yazar mısın canım?Senn sütün de güzel gelmişti diye hatırlıyorum belki de süt yeterli olunca ağrı da yapmış olabilir.Ben de buraya yazdığım gün bıraktım ağrım da geçti

Kesinlikle cok zor o guncelleme bana erken geldi 😀 ama cidden ne yapacagimi sasirdim . Ama demekki her bebekte olacak seyler sevinsem mi uzulsemmi bilemedim
Evet özellikle yenidoğanlarda temas isteği olduğu için her bebis de olacak mecbur. Sling kanguru vs idare edeceğiz yapacak başka bir şey yok 🥲

Evet canım 40+3 de yaptım doğum , suyum gelmişti ve herkes ümitli olsun hiç belirtim yokken başladı doğumum süre olarak da çoğu kişiyle kıyasla kısaydı . Spor hareket dua ve Meryem ana otuna bağlıyorum ben 🥰🥰 blocked blocked
Evet senin öncesinde hiçbir belirtim yoktu dediğini çok iyi hatırlıyorum 🥰 Hatta 15 kat merdiven çıkacağım demiştin 😂 mis gibi de doğurdun oh 🧿💓

Bazen biberonu da zor emiyor uyurken ağzına sıkıyorum aldığı kadar alsın diye. Bugün tam 11 günlük oldu
peliicita peliicita valla bende yıldım en sonunda meme verirken kaşık biberona oradanda biberona geçtim anne sütü sağıp. Şimdi azaltacağım biberonunu ama uyandırmak emzirmek vs aşırı zor besinsiz kalacak diye korktuğum için verdim

X