- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 33
-
- Konu Sahibi missladybird
Eylulun ilk haftasi gorunuyor cani. Sitesinde gordum numune gonderiyorlarmis isteuiverdim bende hadi sana kolay gelsin sende opuldun :)senin doğumun ne zaman eczanelerdede satılıyo canım ordanda bakabilirsin.. neyse canım benim bi kaç işim var onları halledip tekrar dönerim öpüldüünnn
Cok tesekkur ederim canim. 10 bez daha ekleyeyim o zaman ben el kadar sey zaten yer kaplamiyor. 4 citcitli yetmeyebilir diyorsun birkac tane daha ekleyeyim ondan da. Kendi cantama henuz baslamadim gogus pedini hastane cantasina koymama gk var mi sizce hemen oyle fosur fosur sut olmaz heralde.cıtcıtlı badı atket ekle mutkaka extra bı battanıye ekle bence çıs yapıp batırmıstı benımkı extra ekdıven patık bebege hastnede pompa vardır buyuk ıhtımal bez az bence bıde kac gun kalcaksın hastanede o da onemlı kendın ıcın ıc camasurı terlık corap belkı yelek ve 2 cıft lohusa pijsması koy hayırlı dogumlar olsun
Cok sivi yapiyor ebek ilk zaman kakasini dediler kirlenir dediler o yuzden koydum bende cantaya zarari olmaz heralde.Canım çok fazla şey almışsın. Bebek için tek takım yetiyor. Bir kaç tane bez alıcaksın. Kendine bir takım bu kadar. Sezeryan olursa kanaman için yetişkin bezlerinden alabilirsin. İki adet battaniye. İstediğin kadar süsleme. :) İlk gün sütün gelmeyebilir. Bunun için biberon alabilirsin. Zaten bir gün en fazla iki gün kalıp çıkacaksınız.. Geri kalan zaruri oluyor.
gogus pedıne orda ıhtıyacım olmamıstı hastane bezı verdıler ılk gun sonra normal ped kullandım 1 tanenıslak mendıl almıssın ben kendımde kullandımnterımı falan sıldım 2 tane koyduydum bıde kagıt havlu koyduydum yıne kendım el yıkadıktan falan sonra dıye sacların uzunsa toka falan al mutlaka cok terlemıstım benCok tesekkur ederim canim. 10 bez daha ekleyeyim o zaman ben el kadar sey zaten yer kaplamiyor. 4 citcitli yetmeyebilir diyorsun birkac tane daha ekleyeyim ondan da. Kendi cantama henuz baslamadim gogus pedini hastane cantasina koymama gk var mi sizce hemen oyle fosur fosur sut olmaz heralde.
Cok sivi yapiyor ebek ilk zaman kakasini dediler kirlenir dediler o yuzden koydum bende cantaya zarari olmaz heralde.
Evet kagit havlu ve tokayi ekleyeyim. Kismet olurda normal dogum yaparm hastanede dus almama izin verirler mi. Odalarda banyo var. Eger dus yapma snsim olus havlu vs. De koyarimgogus pedıne orda ıhtıyacım olmamıstı hastane bezı verdıler ılk gun sonra normal ped kullandım 1 tanenıslak mendıl almıssın ben kendımde kullandımnterımı falan sıldım 2 tane koyduydum bıde kagıt havlu koyduydum yıne kendım el yıkadıktan falan sonra dıye sacların uzunsa toka falan al mutlaka cok terlemıstım ben
Ben sezeryan oldum 2 gun kaldim cikarken doktorum dus yapabilirsin dedi normal dogumda hic bilmiyorum ki doktoruna sor bence ne guzel telaslar bunlar ikinci bebe istegim artiyo resmenEvet kagit havlu ve tokayi ekleyeyim. Kismet olurda normal dogum yaparm hastanede dus almama izin verirler mi. Odalarda banyo var. Eger dus yapma snsim olus havlu vs. De koyarim
canım o hastanede bir garipmiş yani sonuçta hiç bir anne bebeğini mamayla beslemek istemez ama tutki sütüm gelmedi çocuk aç mı kalsın o telaşla biberon arayacağıma bence yanımda bulunsun :) tamam pompayı da götürmüyorum zaman :)
çok teşekkür ederim canım. ben zaten bu süslü hastane çıkışları ne zaman giydiriliyor onu da çok merak ediyordum. ben bir teklif ederim hemşirelere süslü olanı almazlarda olmaz derlerse hastaneden eve taburcu olurken giydiririm :) karpuzlu takımı da ne olur ne olmaz diye koydum ben 4500 gram doğmuşum belki kızımda öyle olursa diye bulunsun dedim. şu kullanat alt açmalar varya onlardan da koyacağım. peki hastanedeki bebek beşiği için nevresim koysam mı bilemedim.
canım bende tamamen anne sütü taraftarıyım. Artık doğal akış biberonlar sayesinde biberonun bebek için rahatlığı ve memeden soğuması diye birşey kalmadı. Hiçbir anne mama vermek istemez zorda kalmadıkça ama benim kuzenimin 3 gün boyunca kan geldi göğsünden hep pompayla sağdı kanlı kanlı veremezdi çocuğa sonuçta bebeğe uç gün boyunca mama verdiler 3 gün sonra normal sütü geldi ve emzirmeyw başladı ve bebeği 2 yaşına kadar çok güzel emdi. Yani bence ne olur ne olmaz yanımda bulunsun ilçede anne sutı vericem diye çocuğu aç bırakmaya gerek yok. Ben bir yakınımda bunu tecrübe ettiğim için temkinli davranmak istiyorum.herkesin kendi tercihi. ben bu konudaki hassasiyetinden dolayı bu hastaneyi tercih ettim zaten. süt emzirdikçe gelir. sütüm gelmedi diye bebeğe biberon verildiği zaman biberonun kullanımı daha kolay olduğu için bebek meme yerine biberon tercih eder ve daha az emer. anne de sütüm gelmiyor bebeğim aç kalmasın diye daha çok biberone yönelir. sonuç sütten kesilir..
size anne sütünün önemini ve nasıl arttığını anlatan benim çok şey öğrendiğim bir blog yazarının notlarını okumanızı doğumdan önce mutlaka öneriyorum.
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.html
canım lansinohu kullandın mı memnun musun yani hiç yara olmadı mı ?Ben kendim için bi pijama takımı bir gecelik almıştım ve yeterli olmuştu.dependden lohusa kadın bezi almıştım bi paket,bikaç lohusa kilodu,iki tane emzirme sütyeni,bir çift çorap,ne olur ne olmaz die üstüme bir şal,lansinoh göğüs kremi göğüs pedi vs vs.
arkadaslar ben ilk dogumumda ped almıştım kendım ıcın ama yatıp kalkarken zorlanmıstım kanama yuzunden, aranızda hastabezı gıbı bırsey deneyen ve memnun kalan varmı acaba ??
Doğru soylemissin bende oğlumda ilk güzel takımı verdim leke oldu falan ... güzel takımı sonra giydirinİlk başta bebek doğdugunda süslüyü verme bence odaya gelince giydirilsin ben öyle yapıcam normal bi yenidoğan takımını giydirsinler daha güzellerini ıdada giydirip fotograf çekimlerinde felan kullanıcam