Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Selam canım o bende de oluyor arada , bi taraf acayip sertlesiyor ve o sertleşme benim hareketimi kısıtlıyor, biraz sürüp gidiyor . Muhtemelen kasılma bence , ya da bebek dönüyor falan mı orayı bilmiyorum
Evet bende dönüyor ya da ayağıyla itiyor diye düşünüyordum ama artık daha da dikkat edicem öyle olduğu zaman

kızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak 🥹

29+5 1520 gram ve 40 cm ile hello teyzeler 😘😍

Eklentiler

• IMG_7279.jpeg
    IMG_7279.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 17
Selam kızlar size bir şey sorcam. Bugün instagramda gördüm de birisi demişki karnın bir yerde toplanmasını bebek hareketi sanıyordum meğerse kasılma ya da yalancı kasilmalarmis. Benimde bir taraf sisip hatta o zaman agri olduğu zaman oluyor hatta böyle sıcaklamaya başlıyorum. Bu şimdi yalancı kasılma mi ben bebisin tekmesi diye düşünüyordum. Siz yaşıyor musunuz bu durumu. Yalancı kasilmaysa düzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yoktur heralde
Sancı mı bilmem ama düzenli olmadığı sürece sorun yok bence. Zaten yalancı sancılar yaşamaya başliycaz malum geri sayıma geçtik.

1 , 1 bucuk ay sonra bizim grubun bebisleri çoğalacak. Sağlıkla gelsinler inşallah. Artık önce doguranlar dogum süreçlerini anlatırlar burda ☺️ ay çok heyecanli ya 🥰
Evet ya 1 ay sonra sırayla dökülmeye başlayacaz. Hade hayırlısı valla çok heyecanlıyım sanki ilk bebem dört gözle bekliyorum. 🥰

kızlar bebegım 3 hafta gerılemıs ıkı hafta sonra tekrar gel dedi doktor bu durumu yaşayan var mı ya da duyduğunuz ne olacak nasıl olacak 🥹
Nasıl oldu ki. Kan akışı mı az. Tansiyon falan mı çıktı acaba. Benim kızımda son ay çocuk yüksek tansiyondan kilo alması gereken yerde 700 gram verip baya gerilemişti. Plesantadan ayrılmıştı çocuk ani doğuma alınmıştım. Siz haftaya tekrar gidin gerileme devam ederse doktor ona göre doğum programı yapabilir

Panik yapma canım benimde ilk gebelikte olmustu 2 haftalık bir gerilik,bol bol protein,süt kaşar peyniri,tahin,avokado ve brokoli yedim bir sonraki muayene kapanmıştı ara.sonrada haftasıyla uyumlu gitti.seninki kaç haftalıkki kaç gram görünüyor

X