Hamile kalmayı bekleyenler

tatlım merhaba evet burda göbişler dolsun burda buyusunnn ankaradansın sanırım bende öyleee

kızlar beni de aranıza alırmısınız bende bebiş istiyorum

kizlarrr hosgeldinizz yeni gordum siziii kusura bakmayin..

kızlarr bırsey sormak ıstıyorum bu hamılelık nezlesını duydunuzmu ıkı gundur bogazım agrıoo ve burnum tıkalıı nefes alamıorumm agzım acık gezıorumm.. burnum akıo sadece buda hamılelık nezlesı dıe bıseymıss oel yazıo nette acaba olabulurmuu....

umarım gecikme nedeni stest değildi..geçen ay eşimin sonuçlarını alınca stresten 4 gün gecikti ((
bu ay öyle olmasından korkuyorum..

canım ozman stres yapmayalım sole dusunelımm.. eger bebeklerımız bızle ıse; onların canlarının acmasını asla ıstemeyız dımıı stres yapmıcaz hayırlısını ıstıcez arkamıza yaslancaz ve muhabbet etcez tamammı stress yok:):):)

ayy ayyy kuzuuum teşekkür ederiiizz nazarlik icinn :))) inşallah bebegiim ugur getirsin sanadaaaa bizedeeee totemlerin tutarmi geneldeee

ayy ayyy kuzuuum teşekkür ederiiizz nazarlik icinn :))) inşallah bebegiim ugur getirsin sanadaaaa bizedeeee totemlerin tutarmi geneldeee

evet bebeğimm bu çok içimden geldı bak ciddiyimm giz yumurtlama gunlerımdeyım bır ağrımm var anlatamam sankı regl olcam belıme vuruyo dunde bıraz leke geldı yumuşum çatladı sanırımmm ama fırsatı kaçırmadım

canım hamılelık nezlesı burun akmıo sadece tıkalı gıbı bır his meydana gelıo bak şimdi hemen bır araştırma yapıp sana sölıcemmm herkeste öğrenırr

canım hamılelık nezlesı burun akmıo sadece tıkalı gıbı bır his meydana gelıo bak şimdi hemen bır araştırma yapıp sana sölıcemmm herkeste öğrenırr

akan bısey yokk sadece brnumda bı tıkalılık var akacak gbı oluooo ama hıc bısey yok bogazımda akıntı var balgam oluo sabahlarıı...ınsallah hamılelık belırtısıdır.. ama daha oncekı hamılelıklerımde olmamısdı bole bısey...

inşallah canm..stres yokk :))) inşallah en kısa zanda kavuşuruzz mucizelerimizee...

Hamilelik döneminde hormonal değişiklikler sonucu, salgı bezlerinin salgılarında meydana gelen artış ve burun içi kılcal damarlarının genişlemesi ile birlikte burun tıkanıklığının değişik derecelerde ortaya çıkabildilğini ve bu durumun bazı anne adayları için çok rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

canim aynen öyle ama bebiis olduğunu ogrenelim de varsın bekleyelimm yaaaaa sana şimdiden iyi gezmeler tatlim bide hamilelik nezlesini bilmiyorum ama bugunlerde dikkat ettigim en onemli şey hamile olduğunu ogrenmeden once genelde grip oldum diyo insanlar acaba ayni sey mi, bende taktim bu konuya :44:

genelde kıs aylarında hamıle kalanlar da oluomus ve hamılelık hormonundan dolayı vucut dırencı dustugunden zayıf goruomus amaaa hamılelıkde vucutta ıkı katı hucre oldugu ıcın cabuk atlatıomussunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…