gunaydın kızlarrr ınsallah ugur getırır bıze bakın sımdıdıen soluorummm gobusler doldu dıe baska topıklere gıtmek yok hepımız burdan devam edelım bebıslerımızlee....ugur getırsın bıze ınsallah...
tatlım merhaba evet burda göbişler dolsun burda buyusunnn ankaradansın sanırım bende öyleee
merhaba bende hamilelik bekleyenlerdenim bat 12 Ocak inşallah bu ay güzel haberler alabilirm
bilen varsa sormak istiyorum bu ay ilk defa yumurtlama testlerınden aldım sabah kalktığımda yapıyorum cunku cok su içen biriyim doğru çıkmayabilir diye şimdiye kadar hafif pembe çizgiden başka görmedim ama 2 gündür bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı mevcut, açıkcası yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadım
kızlar beni de aranıza alırmısınız bende bebiş istiyorum
cnm bekle ama uzan madem adetın gecıktı agar ıs vs yapma bekle bakalımm
evet canım ankaradanım...hangı dra gıdıosun bakımm
umarım gecikme nedeni stest değildi..geçen ay eşimin sonuçlarını alınca stresten 4 gün gecikti((
bu ay öyle olmasından korkuyorum..
affetmek allaha mahsus bıtanecımmm ben kahvaltımı yaptım geldımmm hemencık olabılır aklına gelmemiştir bu topik benım totemım olsun bana uğur getırcek içime doğdu hepime uğurlar getirsin bu da topığinin nazarlığıı canımm
ayy ayyy kuzuuum teşekkür ederiiizz nazarlik icinn :))) inşallah bebegiim ugur getirsin sanadaaaa bizedeeeetotemlerin tutarmi geneldeee
özele gıdıorum tatlım o hastanede batıkentte
kızlarr bırsey sormak ıstıyorum bu hamılelık nezlesını duydunuzmu ıkı gundur bogazım agrıoo ve burnum tıkalıı nefes alamıorumm agzım acık gezıorumm.. burnum akıo sadece buda hamılelık nezlesı dıe bıseymıss oel yazıo nette acaba olabulurmuu....
bilgiye gidiorum deme sakın!!
canım hamılelık nezlesı burun akmıo sadece tıkalı gıbı bır his meydana gelıo bak şimdi hemen bır araştırma yapıp sana sölıcemmm herkeste öğrenırr
canım ozman stres yapmayalım sole dusunelımm.. eger bebeklerımız bızle ıse; onların canlarının acmasını asla ıstemeyız dımıı stres yapmıcaz hayırlısını ıstıcez arkamıza yaslancaz ve muhabbet etcez tamammı stress yok:):):)
kızlarr bırsey sormak ıstıyorum bu hamılelık nezlesını duydunuzmu ıkı gundur bogazım agrıoo ve burnum tıkalıı nefes alamıorumm agzım acık gezıorumm.. burnum akıo sadece buda hamılelık nezlesı dıe bıseymıss oel yazıo nette acaba olabulurmuu....
valla canım yapınca dert bıtmıokıı testte cızgı cıkınca 5 hafta olsan 6. haftada keseyı gorcez kesenın ıcınde bebegı gorene kadar sıkıntıı bekleyısımız surecek buda 8 haftaya tekabul edıooo bence adetten 10 gun gecıkme gayet ıdeal dıorummm ama tabı dayanabılırmıyımmmcumartesı pazar arkadaslarla ıstanbula gıtmek ıcın plan yaptımm eger cuma veya ctesı hastalanırsam depresyona baglamam en azından dıe dusundum pazartesı geldıgımde yenı bır ay kostrmacasına baslarımm o ılk ıkı gun cok kotu oluo ınsan cunkuu....
aynen bilgi yee gıdıorummmmmmm
inşallah canm..stres yokk :))) inşallah en kısa zanda kavuşuruzz mucizelerimizee...
canim aynen öyle ama bebiis olduğunu ogrenelim de varsın bekleyelimm yaaaaasana şimdiden iyi gezmeler tatlim bide hamilelik nezlesini bilmiyorum ama bugunlerde dikkat ettigim en onemli şey hamile olduğunu ogrenmeden once genelde grip oldum diyo insanlar acaba ayni sey mi, bende taktim bu konuya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?