gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziimmm topiğin hayırlı uğurlu olsunda nıe sölemedın hiç aşk olsun ınsan özelden yazar hiç değilsee nese bana ve herkese şans getirir umarımmmm benıde ekleee 13 şubat
gunaydın kızlarrr ınsallah ugur getırır bıze bakın sımdıdıen soluorummm gobusler doldu dıe baska topıklere gıtmek yok hepımız burdan devam edelım bebıslerımızlee....ugur getırsın bıze ınsallah...
merhabaa kızlarrr...bnde geldimm :)))
benim bat 27 ocaakkk ..ama bkliyorumm umarım olmam..
ki regl belirtileri göründü((
kizlar bat tablosunu goremedim..
gizcim benim 3o ocak cnm bat..
Selam kızlar, ben de katıldım birliğimize:)) bize tıbben doğal yollardan bebek sahibi olmamızın imkansız olduğunu soylemislerdi. Biz de tedavi ve yapılan bütün testleri bırakmıştık ve kaderimize razı olmuştuk. Sonra durup dururken kızımız oluverdi))) o yuzden yılmak yok arkadaşlar eninde sonunda olacak hep birlikte emin adımlarla, sabirla bekleyip bebişlerimizi kucağımıza alacağız insallah, . Insallah hepimize uğurlu gelir bu topic.
Netten cok uygun fiyata ovulasyon testleri aldım bakalım umarım ise yararlar))
hosgeldin tatlimmm ayy gecikmiss ama belirtiler gorundu derken agri mi kırmızılar miii :44:
günaydınnn tatlimmmmayyyyyy insallahhh kuzuumm gobusumuz dolsada kopmayalimmm teyzecikler olacazz daha Allahin izniylee
hoş buldumm :))
hafiften adet sancısı gelip gidiyorr ...kırmızılardan daha haber yok ..ay inşallah da glmezler her ay kızmızı göre göre kızmızı renginden nefret ettimm yaaa..
merhabaa kızlarrr...bnde geldimm :)))
benim bat 27 ocaakkk ..ama bkliyorumm umarım olmam..
ki regl belirtileri göründü((
oh ne sanslısın benmkı bı hedıye alır dogum gınu yıl donmu icinde paket napcn odun
ay dur kırmızılari gorene kadar umudumuzu kesmiyoruuzz :)))) ne zaman test yapmayi dusunuyosun peki canimm
canım ole deme regl belırtılerı gıbı oluo dıolar beklıcezzz.... uzme sen canınıııı allah ole bı duzene sokuokı vardır bı hayır!!
pazatresi doktora gidip hormon testi yapacaktım inşallah gerek klamaz...
2. gün gecikmem cumartesi günü test yapabilirm.
cumartesi gec degilmiiiiii
cumartesi 5. gün gecikme olacak ALLAHINizni le daha erken yapılsa belli olur mu ki ??
bebegimm gunaydinn :)) anam erkekleri biraz egitmek lazim yoksa özünde hepsi odunbu arada bat listesini ilk sayfaya ekledim haberin olsunn
valla adetten 1 gun sonra bile yapan var cikiyor, ama seni anliyorum canim bende 1hafta falan gecmeden yapmicam diyorumm :26:
valla adetten 1 gun sonra bile yapan var cikiyor, ama seni anliyorum canim bende 1hafta falan gecmeden yapmicam diyorumm :26:
canimmmmm kuzuuummmm inankii ozelden hic aklima gelmediiii cok uzgunummmama diger sayfaya bilerek yazmadim burdan cikin benim açtığım sayfaya gelin demek gibi olur diyee ((((( keşke ozelden aklima gelseydi söylerdimm sanaaa (( batini listeye ekledim bileeee belki affettiririm böyle kendimiii
canım bizim adam işe giderken ve işten gelirken hep soruyor adet oldun mu diyor hyr bugun yarın diyorum..gelmedi senin bu gün yarının günümü bilmesine rağmen emin dğil geçen ay ne zman oldun gecikti bu ay snaki diyor hyr sana öyle geliyor diyorum.şimdi desem test al iyice umutlanacak...bnde gidip alamıyorum bulundugum yer küçük bi yer ee haliyle eczane de uzak ..
en iyisi biraz daha geciksin hamilelik ihtimali yükselsinn o zamn aıp yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?