hayirlisi cnm,diger ay olur insallah..
yeni topigin hayirli olsun..
evet cnm 7. ayimdayim bekliyorum bakalim..
sen ne zamandir istiyosun?
gelecekleri vakti biliyorlar cnm,Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktir..ayy canim benim simdi yazdığın yazıyı da gordum her ay yeni bir umut diye duygulandimm( benim ilk denememdi olmadi 2.yi denicez artik kismet bakalim..Allah nasip etsin inşallah bize de o guzel annelik duygusunu...bizim bi tanidigimiz da 7.ayinda hamile kaldi stresten olmadi o kadar ay ama stres yapmamak düşünmemek de elde degilki nasıl başa cikacaz bakalim senin bat ne zaman canimm
gelecekleri vakti biliyorlar cnm,Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktir..
Ben BAT ı bilmiyorum cnm ama su an yumurtlama gunlerimdeyim..Daha var yani epey..
Ben 2.5 sene korundum,cok beklemek de iyi degil ama napalim nasip bugunlere imis..
hapla mi korundun sende canim? ben 10 ay kullandim microgynon adli hapi 1ay bos gecin dedi doktor gecen ay kendimiz korunduk bu ay denedik o da olmadi..keske hiç icmeseymisim diyorum ama dedigin gibi nasip
Cnm ben uzun sure kullanmadım 6 ay filan ictim evliligimin ilk gunlerinde..insan dusunmeye baslayinca pisman oluyor ama napalim, olacagi zaman her kosulda oluyor zaten..
Sen daha yeni baslamissin calismalara olur insallah..
aysaydgn hosgeldiinn
kzlar merhaba, bende nerdeyse yazdan berı yarım yamalak korunuyodum hamıle kalmadım ona ragmen. Bu ay hıc korunmadık bat 21 ocak bakalım beklıyorum. Bulantı mıde yanması goguslerde sıslık hassasıyet hepsı var ama asırı ıdrar yolu enfeksıyonuyum ondan da olabılır : (
tesekkur ederım giizz zahmet olmzsa bı bat tablosu yapar mısın bıze dıger topıklerdekı gıbı
merHaba cnm benim neden korundunuzki yazdan beri ? bulanti icin daha erken ama goguslerde şişlik ve hassasiyet adet gecikmesinden onceki ilk belirti :)) yinede seni umutlandirmak istemem insallah olur canim bu topik hepimize ugur getirir inşallahyarin bat tablosu hazirlicam tatlım birlikte bekleyelim bat larimızı :)) senin az kalmış canimm ne guzelll insallah vardir minigin seninledirr
giizz cim mayıs ayında hıc korunmadık ben kızıma cok kolay kalmıstım yıne oyle olacak zannettım sonrada ıste ovulasyon gunlerınde falan korunmadık. Yanı bırazda surprız olsun ıstıyodum ama
bıde ıdrar yolu enfeksıyonu oldugum ıcın cıpro antıbıyotık kullanıyorum gebelıkte c kategorısındeymıs ama Allahın dedıgı olur tabı. Ama agzımın tadında bı bozukluk ve mıde yanması fena bakalım tamamıyle psıkolojım uyduruyoo da olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?