- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Canımmmm en erken bat seninmii yoksaaaa
Varmı bi belirtinnn :))
canm rahım kendını hazrlamş o sekıılde degerın 0 cıkmamıs dollenme olms buyuk bj ıhtımal bı dahakı aya hazrlık oluyo bu canm cok duydum ben ne zamndr istıyodun
aynı şeyleri yaşıyorum bende çok zor alalh yardım etsin herkeze
canlarimm sizden çok ozur diliyorum malesef misafir bastıyoksa yapiyordum yarim kaldı yarin sabah ilk isim listeyi yapmak olacakkk affediiin
cnm belirtim yok malesef,sadece hafif derecede goguste hassasiyet..
Gerci o adet belirtisi de olabilir..
neyse 1-2 gune netlesir kizlar..
bu ayla birlikte 5 ay bitti deniyoruz uğraşıyoruz istiyorz tatlım, çok istiyorum her geçen gün. beklemek ne zormuş Allahım isteyen herkese yardım etsin,hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inş. ya bi de hemşire demirin çok düşük dedi eğer gebelik olursa dr. demire başlatır dedi,acaba demir değerlerim düşük diye mi tutunamıyor bebiş?
Giiiizzzz bu topikk ilk sayfaya tablo istiooooo
Bideee artık birimiz açılışııı yapsınnn ama yaaa :))
En yakın bat kiminnnn ??
Hahahhhh zeynepp yaa koptum gülmekten o halimi düşününce :))
kızlar emın olun hep ole denıyoruz cok guldum yaa bıde kocalar dıyo ya bekle dur kaldr falan
cidden komik ya bişey sorcam bazı yerlerde sabah beraber olmak gerekiyo falan dıyor ne kadar doğrudur bide ne kadar yatmak lazım sizce kızlar
kızlarrr güzel dilekleriniz için çok çokk teşekkürlerrr :))))) seraynn pek romantikti şekerim bide yatağın içine gül koymuş benim adam gece gördümhiç beklemezdim vallaaa sweetgirl iyiyiimm ben çok iyiyiiiimm sen nasılsınn :))) zeyneppp tatlımmm cumartesiye az kaldıııı
Günaydınnnn kuzucuklarrr
Bgn sayfayı yine ben açıorummm :)) uyanın bakalımmm :))
Kocişi uğurladımm sizlere geldimmmm :))
Yupppiiiii listemizzz oluşmuşşş
Maşallahh sana canımmm
ooo nelerde yapılmış maşallah:)
evet tatlım çok az kaldı şafak 3 :)))
Canımmmm bnmmm bnde çokk iimmm :)) temizlik yaptımmm bgn tatlılar fln kocişee :)) 15 gün tatildeimm bi işe yarasın dimiii :))) kocişinnn balık burcumu yoksaaaanice nice yollarınız olsun canımmm :)) off şubat ayı geldi bizim için romantik ay :)) hem sevgililer günü hemde evlilik yıldönümyle aynı gün eşimin doğumgünü :)) yandımm beennn
6 Şubatt bakalımmmm umarım kırmızılar yakamı bırakmıştır:) en azından 14 Şubata yetiştireyim:))
Günaydınnnnn saygideger topik üyeleriiiiefendim bat listemiz ilk sayfada hazır bulunuyor bir hatamiz varsa affola ) yanlisliklar veya unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum söylediğiniz zaman duzenlerim.. bide TUMA23 senin bat i bilmiyorum canim soylersen eklerim.. Hoşça ve dostça kalin
ooo süpermişşş canım Rabbim 10.20.30.... yılları ve nicelerini kutlamayı nasip etsin inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?