Hamile kalmayı bekleyenler

canm rahım kendını hazrlamş o sekıılde degerın 0 cıkmamıs dollenme olms buyuk bj ıhtımal bı dahakı aya hazrlık oluyo bu canm cok duydum ben ne zamndr istıyodun

bu ayla birlikte 5 ay bitti deniyoruz uğraşıyoruz istiyorz tatlım, çok istiyorum her geçen gün. beklemek ne zormuş Allahım isteyen herkese yardım etsin,hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inş. ya bi de hemşire demirin çok düşük dedi eğer gebelik olursa dr. demire başlatır dedi,acaba demir değerlerim düşük diye mi tutunamıyor bebiş?

aynı şeyleri yaşıyorum bende çok zor alalh yardım etsin herkeze

glyahmet canım sen nasıl yaşadın bu durumu ,bu konuyla yatıp kalkıyorum Allahtan evde yalnız değilim yoksa kafayı yerdim heralde,paylaşlım dertleşelim canımm...

canlarimm sizden çok ozur diliyorum malesef misafir bastı yoksa yapiyordum yarim kaldı yarin sabah ilk isim listeyi yapmak olacakkk affediiin

canlarimm sizden çok ozur diliyorum malesef misafir bastı yoksa yapiyordum yarim kaldı yarin sabah ilk isim listeyi yapmak olacakkk affediiin

Tatlımmm takılıoruzzx biz sanaaa sen misafirlerinle ilgilen yarına kadarda herkes batını yazsın düzenlersinn :))
Bnm bat 13şubat :))

inş cnm eyakın zamnda kavysuruz 5 ay cok dgl cnm anca

cidden komik ya bişey sorcam bazı yerlerde sabah beraber olmak gerekiyo falan dıyor ne kadar doğrudur bide ne kadar yatmak lazım sizce kızlar

20 dk yeterli ama ben sabaha kadar kalkmıyorum.duşa sabah giriyorum Allah affetsin.

ıyy sabah sabah ağzı kokar insanın beeee(

ooo nelerde yapılmış maşallah:)

evet tatlım çok az kaldı şafak 3 :)))

Günaydınnnn kuzucuklarrr
Bgn sayfayı yine ben açıorummm :)) uyanın bakalımmm :))
Kocişi uğurladımm sizlere geldimmmm :))

Yupppiiiii listemizzz oluşmuşşş
Maşallahh sana canımmm

Günaydınnnnn saygideger topik üyeleriiii efendim bat listemiz ilk sayfada hazır bulunuyor bir hatamiz varsa affola ) yanlisliklar veya unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum söylediğiniz zaman duzenlerim.. bide TUMA23 senin bat i bilmiyorum canim soylersen eklerim.. Hoşça ve dostça kalin

ooooh ellerine saglikk kuzuumm benim kocis ikizler canim ama pek duygusaldir kendi benden beter icli kofte diyorum ben ona ayyyy hadi inşallah melegin gelir göbüşe subatta süper bi surpriz olur sizeee

Son düzenleme:

gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziimmm topiğin hayırlı uğurlu olsunda nıe sölemedın hiç aşk olsun ınsan özelden yazar hiç değilsee nese bana ve herkese şans getirir umarımmmm benıde ekleee 13 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…