• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Hamilelik döneminde hormonal değişiklikler sonucu, salgı bezlerinin salgılarında meydana gelen artış ve burun içi kılcal damarlarının genişlemesi ile birlikte burun tıkanıklığının değişik derecelerde ortaya çıkabildilğini ve bu durumun bazı anne adayları için çok rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

evet bebeğimm bu çok içimden geldı bak ciddiyimm :52: giz yumurtlama gunlerımdeyım bır ağrımm var anlatamam sankı regl olcam belıme vuruyo dunde bıraz leke geldı yumuşum çatladı sanırımmm :52: ama fırsatı kaçırmadım:51::51::51:

sen gayet iyi aciklayici olmuşsun tatlim teşekkürleerrr :))) ayy hadi insallahh tutar kuzumm yaa :)))) :16: bebegiiim cok guzellll yumurtlama gününü fark etmissin bak :)) değerlendirmek lazım tabiiiiii sonra gelsin bebisleerr :16::16::16::16:

hımm ben gtmısdım nıda hanımada selcuk hocayı cok tercıh edıolar fakat orda yenıdogan unıtesı yok dıe ben gtmeyı bırakmıstımm... yenıdogan unıtesı yok bılıosun dımı

bılıyorumm canım selçuk beyde çok yoğun olduğundan sonuç falan göstermek sorun oluyo genel kontrollerde nıda hanıma gıttım hep ben ama bebiş olursatabıkı dğiştiririm linakadındoğum var yenımahallede orasını çok tercıh eden yakınlarım var çok memnunlar orayı düşünüyorum

bılıyorumm canım selçuk beyde çok yoğun olduğundan sonuç falan göstermek sorun oluyo genel kontrollerde nıda hanıma gıttım hep ben ama bebiş olursatabıkı dğiştiririm linakadındoğum var yenımahallede orasını çok tercıh eden yakınlarım var çok memnunlar orayı düşünüyorum

hım anladım canım batıkentte herkes slcuk hocaya gıdıolar cok duyuyorum... kısmet bı gelsın mucızelerımızde...

sen gayet iyi aciklayici olmuşsun tatlim teşekkürleerrr :))) ayy hadi insallahh tutar kuzumm yaa :)))) :16: bebegiiim cok guzellll yumurtlama gününü fark etmissin bak :)) değerlendirmek lazım tabiiiiii sonra gelsin bebisleerr :16::16::16::16:

bıtanemm ama öyle böyle bir ağrıı değill anlatamam doktor ağrı olduğu zaman daha yuksek ıhtımallerin söz konusu olduğunu olduğunu söylemişti hayırlısı olsun bu arada geçen ay kımyasal gebelık yaşamışım değerlerın ablak lığı o yuzden mış tatlım

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: allah sana şöyle uzata uzataa hamıleyım yazmak nasıp etsınnn bıtanecımmm

bıtanemm ama öyle böyle bir ağrıı değill anlatamam doktor ağrı olduğu zaman daha yuksek ıhtımallerin söz konusu olduğunu olduğunu söylemişti hayırlısı olsun bu arada geçen ay kımyasal gebelık yaşamışım değerlerın ablak lığı o yuzden mış tatlım

yumurtlama ağrısıni biliyorumm kuzumm bende hissediyorum geneldee :)) ayyyyy bitanem beniiimmm ondan mi once çift cizgi gordunuz yaa peki kimyasal gebelik olduğunu kim soyledi bitanemm doktora mi gittinizz

Back
X