evettttt atlantıstee oynatırızz artıkkkkkk
genelde kıs aylarında hamıle kalanlar da oluomus ve hamılelık hormonundan dolayı vucut dırencı dustugunden zayıf goruomus amaaa hamılelıkde vucutta ıkı katı hucre oldugu ıcın cabuk atlatıomussunnn...
yumurtlama ağrısıni biliyorumm kuzumm bende hissediyorum geneldee :)) ayyyyy bitanem beniiimmm ondan mi once çift cizgi gordunuz yaa peki kimyasal gebelik olduğunu kim soyledi bitanemm doktora mi gittinizz
giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzallah sana şöyle uzata uzataa hamıleyım yazmak nasıp etsınnn bıtanecımmm
o zamannn köşe bucak kaçıp korundugum gripten kacma vakti son bulmuşturr gel bul beni griipp
sen varya seeenn
hamilelık nezlesı gel bızı bul gel hamılelık nezlesi gel gel gel
doktora gıttım hcg idrara karıştığından çıkmıştır kaset testte dedı yanı reglınden önce gelseydın muhtemelen gebe die gönderılccektın dedı böyle gelmen daha ı olmuş sarsılmassın dedı vee bu ay gebe kalman daha kolay olabılır takvımını takıp t dedı vucut kendını gebelığe hazırlamaya başlamış olmuş kımyasal gebelıkle umarım bu ay olur bu ay çok rahatım ınanaamazsın yanı kafamda takıntı yokk ama istek tabıkı var
amiiiiiiiiiinnnnnmn bitaneciimm hepimizee inşallahhhhhhhhhh
o zamaaaaann sana kolay gelsinn sekeriimm bu siralarr) bebis istiyoruuzz ona goreee bende aynıyim kuzum ya gereksiz bi rahatlik bi bosvermislik varrr :44:
küstüm tabi Eki Görüntüle 953860
beni meraka soktun bunca zaman aşk olsun
bu arada herkese günaydın, hayırlı sağlıklı evlat haberleriyle şenlensin topiğiniz inşallah...
küstüm tabi Eki Görüntüle 953860
beni meraka soktun bunca zaman aşk olsun
bu arada herkese günaydın, hayırlı sağlıklı evlat haberleriyle şenlensin topiğiniz inşallah...
canım bizim adam işe giderken ve işten gelirken hep soruyor adet oldun mu diyor hyr bugun yarın diyorum..gelmedi senin bu gün yarının günümü bilmesine rağmen emin dğil geçen ay ne zman oldun gecikti bu ay snaki diyor hyr sana öyle geliyor diyorum.şimdi desem test al iyice umutlanacak...bnde gidip alamıyorum bulundugum yer küçük bi yer ee haliyle eczane de uzak ..
en iyisi biraz daha geciksin hamilelik ihtimali yükselsinn o zamn aıp yapayım...
gel gel gel bebiş gel gelll göbişeeee gelllllllllllll
hamilelık nezlesı gel bızı bul gel hamılelık nezlesi gel gel gel
gizzzzzzzzzimmm burdasın demıı ben ıkı dakıka ınsanbula bakıp gelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?