Hamile kalmayı bekleyenler

genelde kıs aylarında hamıle kalanlar da oluomus ve hamılelık hormonundan dolayı vucut dırencı dustugunden zayıf goruomus amaaa hamılelıkde vucutta ıkı katı hucre oldugu ıcın cabuk atlatıomussunnn...

o zamannn köşe bucak kaçıp korundugum gripten kacma vakti son bulmuşturr gel bul beni griipp

yumurtlama ağrısıni biliyorumm kuzumm bende hissediyorum geneldee :)) ayyyyy bitanem beniiimmm ondan mi once çift cizgi gordunuz yaa peki kimyasal gebelik olduğunu kim soyledi bitanemm doktora mi gittinizz

doktora gıttım hcg idrara karıştığından çıkmıştır kaset testte dedı yanı reglınden önce gelseydın muhtemelen gebe die gönderılccektın dedı böyle gelmen daha ı olmuş sarsılmassın dedı vee bu ay gebe kalman daha kolay olabılır takvımını takıp t dedı vucut kendını gebelığe hazırlamaya başlamış olmuş kımyasal gebelıkle umarım bu ay olur bu ay çok rahatım ınanaamazsın yanı kafamda takıntı yokk ama istek tabıkı var

aannnaaammmmm ınsanbulummmm bakkkk küserrrrrrrr yaaaaaaa kıyamammmmmmmm

küstüm tabi
beni meraka soktun bunca zaman aşk olsun

bu arada herkese günaydın, hayırlı sağlıklı evlat haberleriyle şenlensin topiğiniz inşallah...

o zamaaaaann sana kolay gelsinn sekeriimm bu siralarr ) bebis istiyoruuzz ona goreee bende aynıyim kuzum ya gereksiz bi rahatlik bi bosvermislik varrr :44:

o zamaaaaann sana kolay gelsinn sekeriimm bu siralarr ) bebis istiyoruuzz ona goreee bende aynıyim kuzum ya gereksiz bi rahatlik bi bosvermislik varrr :44:

biraz böyle olalım artık yoka hasta olcaz üzül ağla olcakmı de ağlaa regl ol ağlaa olma ağlaaa man bırazdaha akışına bırakmakk gerek bebğimm sohbet edelımm iştee

küstüm tabi Eki Görüntüle 953860
beni meraka soktun bunca zaman aşk olsun

bu arada herkese günaydın, hayırlı sağlıklı evlat haberleriyle şenlensin topiğiniz inşallah...

geldım gıtttım geldımm gıttım senı göremedımmm zaten nadır ınsanlarla sohbet edıorum bebeğimm sen olmayıncada o topıkten çıktımm napemm senın bebişinnn nasılll annesıı tamam affet barışalımmm benım başımaa nelerrrrrr geldı regl oldum hamıle kaldım kımyasal gebelık mişşş testlerım kafayı yedııııı bak afffetttt mınıkım nasılllll

canim beniiiim cok iyi anliyorum seniii o zaman sen bekle biraz en guzelii tatlim dogru dusunmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…