♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben 69 la doğum yaptım. doğumdan sonra 62 falan oldum ama ilk aylarda tekrar 67 lere çıktım. Görüntü felaketti..neyseki şimdi öyle değilim. şimdi kilo 60 boy 1.70. ama çok rahatsızım. hedef 52 :)

ben 69 la doğum yaptım. doğumdan sonra 62 falan oldum ama ilk aylarda tekrar 67 lere çıktım. Görüntü felaketti..neyseki şimdi öyle değilim. şimdi kilo 60 boy 1.70. ama çok rahatsızım. hedef 52 :)
waww 52 çok değil mi boyunda iyiymiş baya zayif olursun.hadi bakalim Allah kolaylik versin 8 kilo verip kurtulacaksin.

bu sefer sıkı diyet yapacam yarışma bi baslasaydı. su321 gibi sporda yapacam inşallah. bogazi tutmak ne zor bişeymiş

Baslasin canim bence pazartesini beklemesek mi? bende yarışı bekliyorum. Daha sıkı tutarim diye düşünüyorum. Musait olduğun zamanlar daha aktif olursun. Ama simdide katilabiliyorsun..

Merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir insaallah. Cok cok guzel bir gun var burada ilik bir esinti. Neredeyse bir haftadir spor yapamadim bugunden itibaren yine baslayacagim. sbeden cim beni ister tabloya ekle istersen ekleme sadece menu spor paylasirim sen nasil istersen canim

Merhaba kızlar ,
bu foruma yazaya başladığımdan beri bana her mesaj yazıldığında bıldırım geliyor , bunu nasıl sonlandırabılırım , yardımınıza cok acil ihtiyacım var

Merhaba kızlar ,
bu foruma yazaya başladığımdan beri bana her mesaj yazıldığında bıldırım geliyor , bunu nasıl sonlandırabılırım , yardımınıza cok acil ihtiyacım var
Canim adin yaziyor ya en ustte oraya tikla bildirimler secenegi var oraya gir orada istemediklerini kutucuk var o kutucuga tiklayarak kaldir. bundan sonra gelmez insallh.

Ben paylasima basliyorum kizlarrrr.... Sabah peynir, yumurta, dereotu ve maydanoz Aksam iki kase yayla corbasi. Biraz beyaz leblebi. Veeee spor olarak daa sahalara dondum. 100 sguat ve 1.5 saat yuksek tempo yuruyus

ben ayça kaya diyeti yapıyorum kızlar 5333 diyeti ve bırebır uyguladığınızda haftda rahat 1 kılo verıyosunuz

Bu alintida cevap ne olacakti cok merak ettim Sbedencim:))

Guzel bir menü olmasa da paylaşacağım kızlar. Kınayacak gönüllü araniyor valla ciddi ciddi kınayın ben ancak bundan anlarim galiba..

sabah
Iki dilim kepek ekmegi büyüklüğünde bir dilim beyaz ekmek.
beyaz peynir
4 zeytin
salatalık - domates
yeşillik

ara
1 kase yoğurt
1 ceviz ici
5 cekirdekli siyah üzüm

ogle
2 kaşık makarna
ızgara tavuk
Yağsız salata

patlama anı
1 tabak makarna
yarım paket saklikoy bisküvi
2 kaşık cokokrem

akşam
2 adet salatalık

2 fincan bitki çayı icicem
(1 Yeşilçay 1 form çay)
Suyu 2.5.ltye tamamlayacagim
Birazdan 45-50dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…