Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, yine tartılmıssın.güncel kilom 87.300
bugun 10 bardak su ve 1 bardak yeşilçay içicem
Teşekkür ederim bende herkese başarılar dilerimbaşarılar dilerim
dayanamamki neredeyse hergun tartiliyorumGünaydın, yine tartılmıssın.
Ben 2.5 - 3 litre arası su içiyorum, saat 2 ye kadar okuldayım ayaktayım eve gelince de çok yorgun oluyorum yürüyüşe başlayamadım maalesef hala. Ama en kısa sürede başlamam lazım. Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Genelde eve geldikten sonra 2 gibi ilk öğüdünü yiyorum saat altı gibi hafif birşeyler yada kahve yanında 1 dilim tatlı yiyorum dayanamayıp. Sorunum eve gelince yorgunluktan hiçbirşey yapamıyor olmak hedefim ise yürüyüşe başlayabilmektatli istegini sabirla yenebilirsin ilk zamanlar çok zora sokar bilirim. tatli iceceklerden uzak dur. şerbetli tatlilar krize sokuyor insanı. cok sıkısırsan meyve yersin mutlaka sabret yoksa geçmez o istek suyu arttircam. sen ne kadar iciyorsun
Selam. TebriklerHerkese günaydın ilk kilo paylaşımı benden gelsin
67.6
Eksi 400 bu hafta. inşallah böyle devam edebilirim.
su miktarın muhteşembende yogundum ancak yazabiliyorum. umarım dileklerini bir bir gerçekleştirebilirsin bu arada b12 seviyeni biliyor musunBen 2.5 - 3 litre arası su içiyorum, saat 2 ye kadar okuldayım ayaktayım eve gelince de çok yorgun oluyorum yürüyüşe başlayamadım maalesef hala. Ama en kısa sürede başlamam lazım. Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum. Genelde eve geldikten sonra 2 gibi ilk öğüdünü yiyorum saat altı gibi hafif birşeyler yada kahve yanında 1 dilim tatlı yiyorum dayanamayıp. Sorunum eve gelince yorgunluktan hiçbirşey yapamıyor olmak hedefim ise yürüyüşe başlayabilmek
400 gram aslaaa küçumsemem boyle gider inşaAllahHerkese günaydın ilk kilo paylaşımı benden gelsin
67.6
Eksi 400 bu hafta. inşallah böyle devam edebilirim.
oww 700 beklemiyordum tebriklerSelamlar 69.30
700 gram zayıflamışım.
Olsun üzülme, farklı baskülsonuçta.benim kilom 87.200
+200
baskül değişikliği
B12 seviyemi bilmiyorum, ama 3 ay önce kadar takviye alıyordum. Tekrar baktırmak lazım müslüm yaş 35 i geçince takviye de almak lazım. B12, d vitamini, calsiyum ve omega 3 önemli kış girmeden tekrar başlamayı düşünüyorumsu miktarın muhteşembende yogundum ancak yazabiliyorum. umarım dileklerini bir bir gerçekleştirebilirsin bu arada b12 seviyeni biliyor musun
ben beğendim en azindan eksiyle giriş oldu. haftaya diyetle elbette daha iyi olacak tebriklerSpora rağmen sadece 400 gr vermişim Diyet yapamayınca böyle oluyor. Neyse haftaya inşallah daha büyük farklarla
3 ay önce takviye 1 ay kullanmissan tahminimce biraz daha götürür. b12 gercekten büyük önem taşıyor. yorgunluk nedir bilmiyor gibiyim bende takviye aldığım zaman. bu konuyu konusalim istiyorum sira sira. amac zaten saglik ve kilo vermekte bu amacla yaptığımz şey.. b12 hangi marka kullaniyrsunB12 seviyemi bilmiyorum, ama 3 ay önce kadar takviye alıyordum. Tekrar baktırmak lazım müslüm yaş 35 i geçince takviye de almak lazım. B12, d vitamini, calsiyum ve omega 3 önemli kış girmeden tekrar başlamayı düşünüyorum