♥haftalık kilo verme yarışması♥

Guzel bir menü olmasa da paylaşacağım kızlar. Kınayacak gönüllü araniyor:KK43: valla ciddi ciddi kınayın ben ancak bundan anlarim galiba..

sabah
Iki dilim kepek ekmegi büyüklüğünde bir dilim beyaz ekmek.
beyaz peynir
4 zeytin
salatalık - domates
yeşillik

ara
1 kase yoğurt
1 ceviz ici
5 cekirdekli siyah üzüm

ogle
2 kaşık makarna
ızgara tavuk
Yağsız salata

patlama anı :KK43:
1 tabak makarna
yarım paket saklikoy bisküvi
2 kaşık cokokrem

akşam
2 adet salatalık

2 fincan bitki çayı icicem
(1 Yeşilçay 1 form çay)
Suyu 2.5.ltye tamamlayacagim
Birazdan 45-50dk yürüyüş
2 kasik makarna zaten yemissin cnm devaminda keske 1 tabak yemeseydin. Ayrica onu yemisken zaten doymussundur bisküvi ve cokokremi yemeseydin bari cnm. Kendimize ve nefsimize hakim olamazsak kilo vermek bizim icin hayalden öteye gecmez malesef:KK20:

2 kasik makarna zaten yemissin cnm devaminda keske 1 tabak yemeseydin. Ayrica onu yemisken zaten doymussundur bisküvi ve cokokremi yemeseydin bari cnm. Kendimize ve nefsimize hakim olamazsak kilo vermek bizim icin hayalden öteye gecmez malesef:KK20:

Aynen oyle canim bende aylardir anca mal mal hayal ediyorum zaten:KK43:
Açlıktan degil bosluktan yedim öğle yemeğinden 1.5 saat sonra hemde..

Yarindan itibaren hayal etmek yerine hirs yap tatlim. Yarin cok güzel bi menüyle diyete tekrardan basla. Kendine her sabah söz ver bugün zararli hicbirsey yemicem diye.

Ben 104 kiloydum doguma giderken simdi 78 kiloyum istersen gercekten basariyorsun. Ilk birkac gün zorluk cekiyorsun sonra zaten mide kücülüyor

Yarindan itibaren hayal etmek yerine hirs yap tatlim. Yarin cok güzel bi menüyle diyete tekrardan basla. Kendine her sabah söz ver bugün zararli hicbirsey yemicem diye.

Haklısın. Aslinda günlerce başarılı olabiliyorum. Sonra en ufak bir moral bozuklugu ile herşey altüst oluyor :KK43:

Ben 104 kiloydum doguma giderken simdi 78 kiloyum istersen gercekten basariyorsun. Ilk birkac gün zorluk cekiyorsun sonra zaten mide kücülüyor

Bende gecen sene 107 kiloya kadar ulaşmıştım. Hamileliklerimde bile bu kiloya varmamisken durup dururken vardim..sonra az dikkat ederek 96 kiloya kadar indim. Baktim yapabiliyorum yine gevsedim ve yemeye basladim 100 kiloya kadar çıktım ekim ayinda burda arkadaslarimla başladım dikkat etmeye ilk ay 92 kiloya kadar indim. Sonrasi hep iniş cikislarla dolu. Umarim bu ay da ayni basariyi sergileyebilirim. Ramazan a kadar ne versem kâr. .

Bende gecen sene 107 kiloya kadar ulaşmıştım. Hamileliklerimde bile bu kiloya varmamisken durup dururken vardim..sonra az dikkat ederek 96 kiloya kadar indim. Baktim yapabiliyorum yine gevsedim ve yemeye basladim 100 kiloya kadar çıktım ekim ayinda burda arkadaslarimla başladım dikkat etmeye ilk ay 92 kiloya kadar indim. Sonrasi hep iniş cikislarla dolu. Umarim bu ay da ayni basariyi sergileyebilirim. Ramazan a kadar ne versem kâr. .
Sergilersin tatlım hakkaten insan 1 hafta kadar zorluk çekiyor daha sonra istese de mide kabul etmiyor.
Hep beraber zayıflayıp sıkılaşacağız inşaallah:KK76:

Merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir inşaallah. Cok cok guzel bir gun var burada ilik bir esinti. Neredeyse bir haftadir spor yapamadim bugunden itibaren yine baslayacagim. sbeden cim beni ister tabloya ekle istersen ekleme sadece menu spor paylasirim sen nasil istersen canim
bugün hava Türkiye geneli güzeldi sanirim eklerim canim listede yer almani bende isterim iyiki buradasin. hedefe kac yazayim boy 170 miydi :)

Selam kizlar bende katilabilr miyim boy164
Kilo 68.2
ekledim canim

kızlar bence ptesi çok geç olabılır hemen başlasak mı:))
sabredin o güne kadar salmak yok bir kilo eksik başlamak için ben dikkat ediyorum :))
ben ayça kaya diyeti yapıyorum kızlar 5333 diyeti ve bırebır uyguladığınızda haftda rahat 1 kılo verıyosunuz
bakalım ise yarayacak mi kolay mi yani listede basit yemekler mi yer alıyor.

hatirlatiyim bende 105 le doguma girmiştim. suan bende 78 kiloyum. kizim 17 aylik. ama sen benden daha hızlı indin bebegin bizim kizdan küçüktü hatirladigima göre canim seninle yarisalim heyecanlandim :KK70:

Haklısın. Aslinda günlerce başarılı olabiliyorum. Sonra en ufak bir moral bozuklugu ile herşey altüst oluyor :KK43:
ayni ben :KK43: ama 80 üstü olanlar asla salmamali eziyet 80 üzeri daha feci. hatirliyorum 80 90 100 lü halimi .
ramazana kadar kar kardir yazin son bulamamali zayiflayana kadar devam edelim kimisi yazin kilo vermeyi bi kenara kaldiriyor sen oyle yapma ama :KK19:

X