- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Birakmazsin cnm biliyrm :) yariiiiiis baslasiiiinBirakirmiyim seni canim. Bu kilolar gidene kadar seninleyim
taa diğer pazartesi canim. bu pazar bu sene son sinavim var. kafamda rahat olacak insalah yürüyüşlere de başlarım kötü haber 73.900 den 77 bucuga firladim o kadar dagildim kiCanim bu yarin mi yani yoksa taaa diger pazartesi mi
inşallah verirsin . benim asil hedef 54 ama ilk hedef 60 yaptim bu sefer eger gerekirse devam ederim. yani benimde toplam 17 18 kilo filan vermem lazimYuppi yine birlikteyiz 10 kilom gitti kaldi 20 kilo burda da ins onu vericem
hos geldin canimkızlar bende geldim boy 1.73 kilo 70. hedef 60.
hoşbulduk :) yeni topiğin hayırlı olsun. Ben de başka bir grupta 9 kilo verdim inşallah burda da bir o kadar daha veririm sizlerlehos geldin canim
slm tatlim sağolasın . benimde enerjim düşük ama pes yok bu işi bir şekilde ilerletmeliyiz :) ben 4 kilo filan aldim ayy hemde bir bucuk haftada bana biseyler oldu ama durdum yaz geldi diye pes yok tekrar devam. boy hedef yazar misinSelam canim yeni topigin hayirli olsun.kabul edersen katilmak isterim ama enerjim cok dusuk son zamanlarda.bir turlu konsantre olamadim.yaz geldi bile ama kendimi de salmak istemiyorum.diger topigimizde 4 kilo civari verdim pek fazla degil ama iyi oldu yinede.
sağol canim :) ne kadar zamanda verdin 9 kiloyuhoşbulduk :) yeni topiğin hayırlı olsun. Ben de başka bir grupta 9 kilo verdim inşallah burda da bir o kadar daha veririm sizlerle
sağol canim inşallah .günaydınlar topiğiniz hayırlı olsun
aaa kimler gelmiş :)) hos geldin canim. önümuzde ki pazartesi ilk kilo bildirimi ile başlıyoruzMerhaba bende geldim :)
Boy: 1,58
Kilo: 61,1
Hedef kilo: 52
Bende bu sabah yeniden diyete başlamıştım :)
Hoş buldum canım :) Güzel kilolar veririz inşallah bu sefer:)aaa kimler gelmiş :)) hos geldin canim. önümuzde ki pazartesi ilk kilo bildirimi ile başlıyoruz
ah ahhh inşallah :)Hoş buldum canım :) Güzel kilolar veririz inşallah bu sefer:)
insallah canim veririz.bende aldim bayagi bu hafta.slm tatlim sağolasın . benimde enerjim düşük ama pes yok bu işi bir şekilde ilerletmeliyiz :) ben 4 kilo filan aldim ayy hemde bir bucuk haftada bana biseyler oldu ama durdum yaz geldi diye pes yok tekrar devam. boy hedef yazar misin