- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.341
Merhaba caanim kadınlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Kilolar ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
65.8 dikkat etmeme rağmen bu hafta coştu.. Umarım önümüzdeki hafta böyle devam etmezMerhaba caanim kadınlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Kilolar ne alemde
Tebrik ederim sizi 36. haftadasınız ve 8 kilo bile almamışsınız .. bu haftalarda alınan kilonun çoğu yaa bebek ya ödem oluyor ..doğumda sonra hemen eski kilonuza dönersiniz eminim ..darısı bizlere olsun ama ben 20. haftada 4 kilo aldım bile :)65.8 dikkat etmeme rağmen bu hafta coştu.. Umarım önümüzdeki hafta böyle devam etmez
Geçmiş olsun canım.biz iyiyiz şükür ayın 9 unda doğum yaptım.doğuma 72.3 ile girdim çıktığımda 65.7ydi.15 gün sonra falan tekrar tartılıcam bakalımIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bayadır sessizdim. En son yazmıştım grip oldum diye. Grip değilmiş kovidmis malesef. Biraz ağır geçirdim. Çok şükür iki üç gündür kendimi daha iyi hissediyorum. Kilomu da hiç tartamadim bu süreçte. Yarin sabah tartılıp yazacağım bende. Sizler de güncel kilolari yazarsanız listeyi yarin güncellerim
Aaaa hayirli olsun canım benim Sağlıkla büyüsün bebeğin ❤ 7 kiloya yakın gitmiş maşallah kalanlarda gider yavaş yavaşGeçmiş olsun canım.biz iyiyiz şükür ayın 9 unda doğum yaptım.doğuma 72.3 ile girdim çıktığımda 65.7ydi.15 gün sonra falan tekrar tartılıcam bakalım
Çok geçmiş olsun.. en azından atlattın cnm.. .. iyileştiysen artık hızla toparlarsın .. benim haftam 25 , güncel kilo 67 oldu .Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bayadır sessizdim. En son yazmıştım grip oldum diye. Grip değilmiş kovidmis malesef. Biraz ağır geçirdim. Çok şükür iki üç gündür kendimi daha iyi hissediyorum. Kilomu da hiç tartamadim bu süreçte. Yarin sabah tartılıp yazacağım bende. Sizler de güncel kilolari yazarsanız listeyi yarin güncellerim
Geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bayadır sessizdim. En son yazmıştım grip oldum diye. Grip değilmiş kovidmis malesef. Biraz ağır geçirdim. Çok şükür iki üç gündür kendimi daha iyi hissediyorum. Kilomu da hiç tartamadim bu süreçte. Yarin sabah tartılıp yazacağım bende. Sizler de güncel kilolari yazarsanız listeyi yarin güncellerim