- 29 Aralık 2020
- 1.040
- 2.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ve bakıyorum gerçekten kilo insani hızlı yaşlandiriyor bende solgar kullanıyorum. metilkobalaminli alıyorum. bide siyanürlüsü var o kötü ve ekonomikKesinlikle öyle. Kilo vermek zaten en başta sağlığımız için önemli zaten biz bayanlar çok çabuk yaşlanıyoruz kendimize iyi bakmazsak.
Ben venaturanın B12 sini kullanmıştım. Bu kez solgar almak istiyorum. Sizin tavsiyeniz var mı kullandığınız ürünlerden
merhaba tabikii katılabilirsiniz. yarinki kilo bildirimini yaparsaniz önceki bilgilerinizle listeye ekleyecgmMerhaba beni de gruba alır mısınız.Birlikte daha motive edici oluyor.Şu an 78.5 kg. hedef 1 ocak ta 60 ı görmeye niyetleniyorum
teşekkür ederim yeni yazabiliyorum çok meşgul oluyorum beynen cocugun okulu vs çok sorumsuz. bende o zaman venatura b12 alayim bu sefer baya uygun solgara göre. omega3 için yetişkinlere omega 3 varsa ocean marka da güzel. kalsiyum degerlerim iyiydi ben beynir yogurt cok kullanıyorum. solgarin kolajeni var şuan bende biterse yenisini baya bir süre alamamTabiki sorun yok canım. D vitamini de venaturanın damlasını kullanmıştım daha önce ama şu an kullanmıyorum. Omega3 bende arayıştayim ama tercihim yine venatura veya solgardan biri olacak sanırım. Kalsiyum da değerlerine baktırmalısın. Aslında ev yapımı yoğurt ve köy sütü hergün tükenmek en iyisi.
merhaba aramiza hoşgeldin:) yarin ilk kilo bildirimini bekliyorum. grupta istedigin gibi yazabilirsin. ben fazla musait olmasamda mutlaka okurum şimdiden başarilarmerhaba, ben de katılmak istiyorum. guncel: 74.4 hedef: 65 ben de aralikli orucla zayiflamaya calisiyorum :)
bugun bildirim yapmayi unuttunuz mu? :)merhaba, ben de katılmak istiyorum. guncel: 74.4 hedef: 65 ben de aralikli orucla zayiflamaya calisiyorum :)
bugun bildirim yapmayi unuttunuz mu? :)Merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilo vermem gerektiğinin farkındayım ancak motivasyonum yok. Burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum. Güncel kilom 66, hedef 55-56
Evet çok yoğun bir günümdü telefona bakamadım. 1 kilo 600 gr vermişim bu haftabugun bildirim yapmayi unuttunuz mu? :)
Ay ben buraya bildirim yapmayı unutmuşum. Kusura bakmayın yaa..
Bu çok iyi bir sonuç tebrik ediyorumEvet çok yoğun bir günümdü telefona bakamadım. 1 kilo 600 gr vermişim bu hafta
2 gün sonrası için yeni sonucu bekliyorum ilerlemen çok güzel boyun kaç kilolarımız yakin oldugu icin merak ettimAy ben buraya bildirim yapmayı unutmuşum. Kusura bakmayın yaa..
82, 6