boy 165Sağol canım. hoşgeldin :) evet sende bayadir yerinde sayiyorsun belki bu topik iyi gelir. bu topikte her haftanın birincisi secilecek motive amacli. aynen yıllardır uğraşıyorum bendecanim bu sefer hedefin ne bide boyun kaçtı
evet canim bende mutluyum bu yüzden insallah hepimize iyi gelir. yeni ilişkiler sohbetler bakalim nasıl ilerlicek kimin kac cocugu var kim ne icin zayifliyo kim ne yapıyoYasasin yine kocaman bi aile oluyorz ins hep birlikte güzel kilolar veririz
mutlaka verilir tebrik ederim. keşke bende bu kadar istikrarli olsam bazen moralli oluyorum bazen stresli düzen yokiki ayda verdim canım. Mart ve Nisan. Mayıs başından itibaren koruma yaptım, diyetten de sıkılmıştım biraz. ama şimdi yeniden başlıyorum. iki ay daha yapıp geri kalan kilomu da verceğim. ayda 4-5 kilo veriliyor dikkat edilince.
evet haklısın canım. işte bu yüzden burası hepimize iyi geliyor diye düşünüyorum. muhabbet ediyoruz, ne yedik, ne verdik konuşuyoruz. birbirimizin dilinden anlıyoruz konuşa konuşa bi bakcaz vermişiz bütün kilolarımutlaka verilir tebrik ederim. keşke bende bu kadar istikrarli olsam bazen moralli oluyorum bazen stresli düzen yok
ne demek bizde memnun oluruz hos geldin aramızaMerhabalar :))
beni de Kabul ederseniz cok memnun olurum.
Boy: 1,73
KIlo: 80
Hedef: 70
Allah razı olsun kuzum ben de hepinizi çok çok seviyorum inan çok alıştım sizlereCnm beniiiim hosgeldin herkesi cok seviyormda tatlim senin burda olmana ayri bi sevindm
gerçekten faydali buralar. benim.diger topik sessizlesti ben motivasyonu kaybettim kilo firladi :'(evet haklısın canım. işte bu yüzden burası hepimize iyi geliyor diye düşünüyorum. muhabbet ediyoruz, ne yedik, ne verdik konuşuyoruz. birbirimizin dilinden anlıyoruz konuşa konuşa bi bakcaz vermişiz bütün kiloları
kahvaltı
3 dilik ekmek
2 tatli kaşığı tereyağı
bir catal helva
iki Yeşil zeytin
bir domates
3 yemek kaşığı çökelik
evet benim içinde aynısı geçerligerçekten faydali buralar. benim.diger topik sessizlesti ben motivasyonu kaybettim kilo firladi :'(
evet canim başladı pazartesi yarış başlıyor. patates kizartmasi senede 3 4 kere anca yerim :) ne yersen ye yazMenü paylaşımı basladi mi canım. Ben pazartesine kadar sadece katılım bekliyorsun sandim. Gerci benim bugün pek paylaşımlık bir menumde yok amapatates kızartması yedim kahvaltıda..
evet canim başladı pazartesi yarış başlıyor. patates kizartmasi senede 3 4 kere anca yerim :) ne yersen ye yaz
Grubun boy ortalamasi baya büyük kizlar ben kendimi kisa hissettm bu ne herkes 1.70