iki ayda verdim canım. Mart ve Nisan. Mayıs başından itibaren koruma yaptım, diyetten de sıkılmıştım biraz. ama şimdi yeniden başlıyorum. iki ay daha yapıp geri kalan kilomu da verceğim. ayda 4-5 kilo veriliyor dikkat edilince.sağol canim :) ne kadar zamanda verdin 9 kiloyu
Heyyytttt kızlaarrrrr nasılsınız bakeeemmmm
Merhabalar :))
beni de Kabul ederseniz cok memnun olurum.
Boy: 1,73
KIlo: 80
Hedef: 70
Yasasin yine kocaman bi aile oluyorz ins hep birlikte güzel kilolar veririz
Yazmadan duramadım zaten yaaBizi sensiz birakma topiğimizin gururu
Cnm beniiiim hosgeldin herkesi cok seviyormda tatlim senin burda olmana ayri bi sevindmHeyyytttt kızlaarrrrr nasılsınız bakeeemmmm
Yazmad
Yazmadan duramadım zaten yaa
Cnm beniiiim hosgeldin herkesi cok seviyormda tatlim senin burda olmana ayri bi sevindm
Tatlimla sen dedimya cnm seni cok seviyorum zaten kusumSen bana moral kaynagisin canimmm...
Yarin cok motive basliyorum.....
Beni de sevvvv canimmmm
Dikkat edersen 82 yle baslarsin cnm muhtemelen 2-3 kilo ödem vardir ve cok cabuk giderIyi geceler....
pazartesiye kadar menu paylasacagim ven kızlar.
Kilom 85.6 ama ben bu yarismaya 82.5 ile baslamak istiyorum. Bu 1 hafta cok dikkat edecemmmm
pazartesi yazarsin canim kilolari o zaman giricem. bende 73 görüp 78 e firladim nasil bi seyse . bu topik iyi gelir inşallah benim haziran ortasina kadar 72 filan olmam laziminsallah canim veririz.bende aldim bayagi bu hafta.
Kilomu baslayinca yazayim olur mi?
Boy.:1.60
Hedef: bu defa 70 insallah
Daha 80 in bile altina inemedim ama umudumu kaybetmicem.
+1 :). benim de bu yarışa ihtiyacım var. kızım 18 aylık oldu ben hala doğum kilosu vercem.
benim kizimda 17 aylık 105 ile doğum yaptım. simdi 77 78 arasindayim aslinda 74 lere inmistim yine firladim. sen kac kilo ile dogum yaptin canim ve suan kac kilosun. bu arada boyu ve hedef kilonu yazarmisin listeye yazicam. mevcut kilo bildirimi haftaya pazartesi+1 :). benim de bu yarışa ihtiyacım var. kızım 18 aylık oldu ben hala doğum kilosu vercem.
Sağol canım. hoşgeldin :) evet sende bayadir yerinde sayiyorsun belki bu topik iyi gelir. bu topikte her haftanın birincisi secilecek motive amacli. aynen yıllardır uğraşıyorum bendeselam kızlar ; yenı topık hayırlı olsunsbeden cım bende kılo aldım 70 71 arası gıdıp geliyorum maalesef motıvasyon dusuklugu yasıyorum bı turlu toparlayamadım bende yarışta varım ınsallah bu sefer kılocuklar patır patır gıder artık kılo vermekle uğraşmaktan bıktım
merhaba şimdilik bir sınır yok. her haftanın birincisi seçilecek sohbet muhabbet ile birlikte motive olarak zayıflamaya çalışacağızmerhaba ben de kilolarımdan şikayetçiyim kaç hafta sürecek acaba yarışmanız
merhaba balkızMerhaba Sbedencım ,
Benı 55,7 ile başlatırsan sevınırım tatlım 1,58 boy gerçi 1 haftadan uzun suredır tartılmıyorum ama pazartesı tartılacağım tatlım ,
yeni topiğin hepimize hayırlı olsun , güzel güzel kılolar verelim inşallah ,
çok iyi beni de yazar mısın o zaman :) boyum 166 hedef 66merhaba şimdilik bir sınır yok. her haftanın birincisi seçilecek sohbet muhabbet ile birlikte motive olarak zayıflamaya çalışacağız