♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar beni attınız belki gruptan öncelikle ÖZÜR DİLERİM
yoğunluktan mı bişiler oldu gitti hiç dönemedim bu tarafa..

B bilinmeyenkullanici maşallah kuzum yaaa ben hala 69'da debelenmekteyim. 67 olmuşsun! süper!
neler yaptın bu süreçte?

ben bu sabah tartıldım 69.4'üm

sbeden sevgili arkadaşım, nasılsın? ben de artık 6'lı rakama düştüm ama buradaki grubumuza hiç yazamadım. lütfen, kusuruma bakma, bilerek yapmadım inan ki.. bi yoğunluk bişeyler girdi araya yazamadım.

Kusura bakma canım benim görmedim yazdığını. Tesadüf sayfaya girdim de gördüm. 66.5 geldim dün itibariyle.. fitness a yazıldım haftanın her günü kardiyo ve fitness yapıyorum onun faydası oldu başka 500 gr 400 gr filan gitti ama vücudum adapte oldu sonunda.. tebrik ederim 6 ları görmek cidden çok çok motive edici darısı 5 lere hatta 4 lere

Ya ben senin sayfayı unuttum tamamen eğer sorun olmazsa oraya da devam edeyim yeriniz varsa ?

Oyyy oyyy canim yaa atilma yok .. iyiyim sen nasilsin. grup faaliyeti durdu.. bende yogunum ilgilenemedim. Bide yaklasik 2 sene devam etti bu grup..artik ömrunu tamamladi. Sen ne yaptin zayifladin mi biraz.

Sen bitanesin bitane
Aklima geliyorsun yazmaya kalmadan unutuyorum kpss calisiyorum buna odaklandim. Sen nasilsin
sende öyle kaptanım
minnak kızın napıyo nasıl? diyet nasılgidiyor,gördüğüm kadarıyla bıraktığım yerdesin
açıköğretim bitti mi? kpss demek haa Allah yardımcın olsun,inşallah atanırsın

Okula gidiyor. :)
Biraktigim yerdeyim canim . Evet kpss inşaAllah. Ozelden detay yazacm. :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…