sinav var hafta sonu pazartesi inşallah başlıyorum heyecanlıyım sabirsizlaniyorum yeni topik ve eski arkadaşlar harika yeni kizceler yarisma zayiflamakBaşladın mı yürüyüşe canım
çok güzel hurma yesil mercimek yoğurt zengin olmus canimo zaman bende bugünkü menümü ekleyim
sabah
3 hurma
öğle
50gr haşlanmış yeşil mercimek
100 gr yoğurt
akşam
bol yeşillikli kısır
150 gr sütlü tatlı
Tmm bebisim yarisalim benimki 15 aylik suandahatirlatiyim bende 105 le doguma girmiştim. suan bende 78 kiloyum. kizim 17 aylik. ama sen benden daha hızlı indin bebegin bizim kizdan küçüktü hatirladigima göre canim seninle yarisalim heyecanlandim
Kiz sen ders calismiyo musun..sinav var hafta sonu pazartesi inşallah başlıyorum heyecanlıyım sabirsizlaniyorum yeni topik ve eski arkadaşlar harika yeni kizceler yarisma zayiflamak
yaz geldi salmaaa aksine düşük rakamla başlamak için uğraş canımay pazartesi diye bildirim iyice saldım çok fena bugün yemediğim kalmadı
yaz geldi salma zamani degilPazartesiye beklemeseydik keşke, kendimi öyle bi saldim ki, hafta başı başlayacam diye. Sonum hayrolsun.
ekmek yeme meyve suyu kola icme. et ye bisey olmaz yarinlik bol protein olur eve gelincede bol su içYarin hava güzel olursa piknik yapmayi planliyorz. Yaparsak mangal beni bekler kizlar :)
Ben hic kola icmem cnm ayran icerim. Benim icecegim ayran ve kahve. Kola cay meyvesuyu tüketmiyormekmek yeme meyve suyu kola icme. et ye bisey olmaz yarinlik bol protein olur eve gelincede bol su iç
hoşgeldin aramıza canim ekliyorumBen de varım, beni de alın aranıza
Yaş 29
Boy 1,64
Kilo 89 küsür ama yarın güncelleyeceğim
Hedef ilk olarak 78, daha sonra 63...
tamam canim aralarida yakınmışTmm bebisim yarisalim benimki 15 aylik suanda
Canim sende mi okuyodunGecen dönem yüksek onur almistim bu sinava hic calisamadim bakalim ne olacak :)
Canım Sınavı'nda başarılar...hoşgeldin aramıza canim ekliyorum
tamam canim aralarida yakınmış
az kaçamak yapıyorumKiz sen ders calismiyo musun..
Gezinme buralarda....
2 gün kaldı
teşekkür ederim canim.evet canim pazartesi baslangic kilo yazacagiz ve maraton baslayacak. Tabii zaman kaybetmek yok havalarda isindiCanım Sınavı'nda başarılar...
Bişi sorcam, pazartesi günki kilolarımız mı başlangıç kilomuz olcak? Ona göre pazartesiye kadar elimizden geleni yapalım di mi ama...
Süperteşekkür ederim canim.evet canim pazartesi baslangic kilo yazacagiz ve maraton baslayacak. Tabii zaman kaybetmek yok havalarda isindi
Cnm ben hemsireyim. Isletme okuyorum ayni zamanda 3. Siniftayim. Tanistigima memnun oldmCanim sende mi okuyodun
Sizi arada takip ediyodum bu arada ben minikkelebk..tanistigima memnun oldum :)
Bende gecen dönem y.onur aldim..
Bu sefer citayi dusurmek istemiyorum canim cikti ama..
Hadi ya calisinn
inşallahSüper
Valla heyecanlandım, hadi inşallah güzel kilolar vereceğiz..
Sergilersin tatlım hakkaten insan 1 hafta kadar zorluk çekiyor daha sonra istese de mide kabul etmiyor.
Hep beraber zayıflayıp sıkılaşacağız inşaallah
Ben de varım, beni de alın aranıza
Yaş 29
Boy 1,64
Kilo 89 küsür ama yarın güncelleyeceğim
Hedef ilk olarak 78, daha sonra 63...
ayni benama 80 üstü olanlar asla salmamali eziyet 80 üzeri daha feci. hatirliyorum 80 90 100 lü halimi .
ramazana kadar kar kardir yazin son bulamamali zayiflayana kadar devam edelim kimisi yazin kilo vermeyi bi kenara kaldiriyor sen oyle yapma ama