hayırlısı canım saol iyi dileklerin için. Bakalım bir test yapayımda kadın doğuma gtcem ovulasyon koyu cıkma sebebini öğrenmek için. Birdahaki ayda test yapmıcamCanım bak ben burda okumuştum topiklerde .Birisi reglim 1 gün kala idrar tahlili negatifti.Tam batta kana gittim sonuç 141 yazmıştı .Belki testin hassas değildir.Hemen umudunu kaybetme.Kirmizilar gelene kadar umudumuz var
Bende oyle bisey gormedim tatlim bata yakin yaptiginda koyu çıkarsa gebesin diyorlar bende gecen ay yapmistim merakta silikti benimksi ve adet olmuştum zaten seninki var gibi canim yani insallahişte buraya takıldım birde ovulasyon testleri kurcaladı kafamı birde o silik çizgibirde canım ovulasyon testi koyu cıkmıyorki kopkoyu pozitif cıkıyor onu anlamadım neden olurki böyle birşey sordum bir kaç yerde böyle kopkoyu olup adet olan varmı diye hiç cvpta alamadım
Benim 20 eylül kuzum testler gelene kadar biraz daha zaman gecer artk cok fazla beklememGünaydın
@oflu canım şimdi özeller de çok dolu maalesef.insallah muayene olup ilaçlarını alır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
uniq12 Kuzum heyecanla senin sonucu bekliyoruz
@Anneyimbenanne35 Canım inşallah bebeğin seninledir
Sevsev12 Senin bat ne zamandı. En geç benim bat galiba
Regl olanlar nolur üzülmesin .Vardır Rabbimin bir bildiği
Hayır canım olmaz şöyle ki bikaç aydır erken bile geldiği oldu. Şuan hiçbir regl belirtim yok kafayı yicem galiba :)Gecikme oluyo mu sende peki canim
Tatlım sabah test yaptım koskoca bir negatif ama hala olmadımGünaydın
@oflu canım şimdi özeller de çok dolu maalesef.insallah muayene olup ilaçlarını alır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
uniq12 Kuzum heyecanla senin sonucu bekliyoruz
@Anneyimbenanne35 Canım inşallah bebeğin seninledir
Sevsev12 Senin bat ne zamandı. En geç benim bat galiba
Regl olanlar nolur üzülmesin .Vardır Rabbimin bir bildiği
Bende her ay öyle diyorum.Bat geçene kadar artık test yok.Ama son 7de başlıyorumhayırlısı canım saol iyi dileklerin için. Bakalım bir test yapayımda kadın doğuma gtcem ovulasyon koyu cıkma sebebini öğrenmek için. Birdahaki ayda test yapmıcam
Ay yaa son 10 mu şimdiBenim 20 eylül kuzum testler gelene kadar biraz daha zaman gecer artk cok fazla beklemem
Regl belirtisinin olmamasi guzel bir sey kuzumHayır canım olmaz şöyle ki bikaç aydır erken bile geldiği oldu. Şuan hiçbir regl belirtim yok kafayı yicem galiba :)
Tatlım sabah test yaptım koskoca bir negatif ama hala olmadım
Evet tatlim gecmeyen günler malesef.Ay yaa son 10 mu şimdi
Ayy hadi insallah güzel haberler verirsin bize kuzum haftaya guzel haberle baslayalim artkgünaydın kızlar adetime 3 gün kan verdim hayırlı haberi alalım inşallah
inşallah canım hemde bugün doğum günümAyy hadi insallah güzel haberler verirsin bize kuzum haftaya guzel haberle baslayalim artk
Orta yerimden çatlıcam şimdi. Az önce burda okudum teste ışık tutmak filan diye. Tuttum bende bi çizgi göründü ama bilemedimRegl belirtisinin olmamasi guzel bir sey kuzum
Orta yerimden çatlıcam şimdi. Az önce burda okudum teste ışık tutmak filan diye. Tuttum bende bi çizgi göründü ama bilemedim
Doğum günün kutlu olsun tatlim bu yasin sana guzellikler saglik huzur mutluluk getirsin insallah tüm dileklerin kabul olur bu yeni yaşında ve hamis haberini alirsin insallah hediye olarakinşallah canım hemde bugün doğum günüm
Kiz napacan heycan yaptim şu an senin için baska testin var mi iki uc saat sonra yine tekrarlaOrta yerimden çatlıcam şimdi. Az önce burda okudum teste ışık tutmak filan diye. Tuttum bende bi çizgi göründü ama bilemedim
Canımcım salı günü burda kan veriliyor yarını beklicem artık ama heyecanlanamıyorum benim için bakınca net bi şekilde görünmesi lazım :)Kiz napacan heycan yaptim şu an senin için baska testin var mi iki uc saat sonra yine tekrarla
Net gorunmesi icin birkac gun daha gecmesi gerekiyor onsallah net de görürsün tatlimCanımcım salı günü burda kan veriliyor yarını beklicem artık ama heyecanlanamıyorum benim için bakınca net bi şekilde görünmesi lazım :)
çok teşekkür ederim amin cümlemizle inşallah hepimizdeDoğum günün kutlu olsun tatlim bu yasin sana guzellikler saglik huzur mutluluk getirsin insallah tüm dileklerin kabul olur bu yeni yaşında ve hamis haberini alirsin insallah hediye olarak
Bence yerleşme kanaması kuzum, inşallah hamilesindirBenimde o jel gibi akıntıdan sonra bugun kahverengi leke geldi bata daha 5-6 gün var ama anlamadım ya galba hasta olcam off yaa
inşallah canım tek istediğim o sende varmı belirtiler benim bata son 5-6 gün adet belirtiside yokBence yerleşme kanaması kuzum, inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?