- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Aa tamam o zaman ben 20.haftadan sonra ugrayayim yeterli olurÇağırıyorlar ama boş işler gebeliğin nasıl gidiyor kaç kilo aldın tansiyon nabız falan bakıp bir kitapçığa yazıyorlar çağırmıyorlarsa aşı dılında hiç gitme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tamam o zaman ben 20.haftadan sonra ugrayayim yeterli olurÇağırıyorlar ama boş işler gebeliğin nasıl gidiyor kaç kilo aldın tansiyon nabız falan bakıp bir kitapçığa yazıyorlar çağırmıyorlarsa aşı dılında hiç gitme
Ben yarın 13 olucam inşallah yine de hiç his yok. 12deyken tam kıpır kıpırdı 9. Haftada evet sadece gövdesini oynatabiliyormuş ama şuan 10sunuz o içerde kudurmaya başlamıştırSen kaçıncı haftadasın ben en son 9. Hafta gittim pek anlayamadım kıpırdıyo mu napıyo diye
Benim banyomda o şekilde olmuş onu çıkarıp plastik taktırdık. O plastiği kullanana kadar sabunumu tarağımı organizer sepete koyup o şekilde kullandım. Eğer plastik taktırmak istemem dersen ve kendi evinse Bi marka var o paslanmıyorBen aile hekimine baska bir seyden gittim o sirada beni neden aramadiniz dedim hemsirenin nosunu verdi ama ben onu aramadim 12. Haftada o beni aradi. 20.haftadan sonra tetanos ol dedi. Tamam ben hatirlatirim dedim, tetanozu da cok umursamiyordum ama gecen gun banyoda sampuan falan koydugumuz metal raf paslanmis yeni olmasina ragmen. Hemen 50 kat oje sürdüm üstüne dikkatli olalim kizlar
Ben maille gördüm. Doktoruma yazdım sonuçlara bakabilir misiniz diyeKizlar benim fetal dna icin kan verdigim günü de sayarsam 10. Gün. Panorama benimki, bazilarinda mail geldi gibi bi bilgi gordum doktoru bakmasi için dürtsem mi yoksa bana da mail gelir mi ?
Kudursun çocuğum istediği kadarBen yarın 13 olucam inşallah yine de hiç his yok. 12deyken tam kıpır kıpırdı 9. Haftada evet sadece gövdesini oynatabiliyormuş ama şuan 10sunuz o içerde kudurmaya başlamıştır
Nedir acaba kisalta kisalta buraya yazsaniz olur mu kodlayarak ya daBenim banyomda o şekilde olmuş onu çıkarıp plastik taktırdık. O plastiği kullanana kadar sabunumu tarağımı organizer sepete koyup o şekilde kullandım. Eğer plastik taktırmak istemem dersen ve kendi evinse Bi marka var o paslanmıyor
Damla marka paslanmıyor reklam değil öneriNedir acaba kisalta kisalta buraya yazsaniz olur mu kodlayarak ya da
Ya çok teşekkür ederim evirdim çevirdim, bir türlü karar verememiştimBaşı sağ tarafta yatar posizyonda, sola doğru gövdesi ve kolları görünüyor
Yazım hatası olmuş bilginiz varsa önerir misiniz? Ben İstanbuldayım.Babyseq yani Ankara'daki Intergen firmasının genetik araştırmalar yaptığı yerli kuruluş. 'Babnyseq' duymadım. Çok benziolar.
Benim bebis de gecen hafta 13tu full kipirdiyodu tekmeliyodu ama bana hissediyo muydun diye sorun hayirSen kaçıncı haftadasın ben en son 9. Hafta gittim pek anlayamadım kıpırdıyo mu napıyo diye
ilk kan vermeye sağlık ocağına gitmiştim sonra doktorla telefonda konuştuk buraya uğra hemşire bilgilerini alsın dedi ben de gitmedim. Sonra 8. haftada kendileri aradılar kilo vs bilgileri sordular tetanoz aşısı için tekrar arayacklarını söylediler yaklaşıncaKızlar beni henüz sağlık ocagindan aramadilar. Aranan oldu mu? Kac haftalikken ariyorlar acaba
aa ben de tatlı yiyince midem çok kötü oluyo bulantı gibi de değil rahatsız oluyorum ama yiyorum gene de :d belki cidden ondandırbu arada kizlar ben gecen gun tatli yedim sonra midem kotu oldu demistim ya, acaba bebis hareket mi ediyo diye. bence ondan, cunku yani baska tatlilar yiyince de sanki midemde bi degisiklik hissediyorum bebis belki de hareket edip oynuyo ondan oluyo o rahatsiz edici hiiiis
ayni ayni benim de oyle, bulanmiyo ama boyle bi rahatsiz hissediyorum. genelde ultrasondan once de derler ya tatli yiyin hareket etsin bebis diye, bence kesin ondan cozdukaa ben de tatlı yiyince midem çok kötü oluyo bulantı gibi de değil rahatsız oluyorum ama yiyorum gene de :d belki cidden ondandır
Instagramda zetfashion var yeni dogurdu, hic catlamamis kendisi zeytinyagi kakao yagi gibi bi kac yagi karistirip sadece onu kullanmis. Ben de bebe yagi suruyorum dalinin Lierac`i da yeni aldim onunla donusumlu kullanicam, dogal yaglar surulebilir. En kotu zeytinyagi surun, onemli olan kuru kalmamasiiBio oil için bunlar yazılmış. Ben de yeni aldım kokusu da hoştu. Herkes kullanıyor tavsiye veriyor ne yapacagız. Çatır çatır çatlamak istemiyorum ya her şey de zararlı
Loccitane katkisiz shea yagi alicam bio oili de gebelik sonrasi kullanacagim. Lierac da siparis vereyim herkes memnun. Tesekkur ederimInstagramda zetfashion var yeni dogurdu, hic catlamamis kendisi zeytinyagi kakao yagi gibi bi kac yagi karistirip sadece onu kullanmis. Ben de bebe yagi suruyorum dalinin Lierac`i da yeni aldim onunla donusumlu kullanicam, dogal yaglar surulebilir. En kotu zeytinyagi surun, onemli olan kuru kalmamasii
Hindistan cevizi yağı ve lierac kullanıyorum benBio oil için bunlar yazılmış. Ben de yeni aldım kokusu da hoştu. Herkes kullanıyor tavsiye veriyor ne yapacagız. Çatır çatır çatlamak istemiyorum ya her şey de zararlı
Ben cok şükür yeni bu evreye getirebildim mentalimi. Ben de 24üm bebek Allahın izniyle 25imde doğacak çook kötü düşündüğüm kaygılandığım oldu burayla paylaştım zaten ama hep kötü yazacak değiliz şimdi kaygılarım azaldı hafifledim sanki, bunları da paylaşmak lazım. Artık şöyle bakıyorum o benden ve sevdiğimden bi parça düşünsenize hamileyiz bu bi mucize bir de kendinin ve eşinin en minik en masum hali bunu düşünmek belki saçma geliyo ama düşündükçe kuduruyorum ayyy djfjdj hiç tanımadığım, kafede denk geldiğim bana gülen bebekle bile nasıl bi bağ kuruyoruz nasıl şefkat gösteriyoruz kendi bebişimize olan bağı hayal edince iş güç vakit para enerji meseleleri gerçekten hafif geliyor bence. Dilerim hepimiz keyif alırız bu süreçten ve bebeğimizden
Genel olarak fiyatlar bu civarda o zamanBende aynı fiyata yaptırdım gittigim klinikte aldılar onlr yollayacaklarmış neresi oldugunu bilmiyorum cuma günü alındı 10 veya 15 gün içinde belli olur dediler