yap kiz sabah adet olmamissan kendini de beni de,deli etmeKötü günler için var bi test ama sabahı bekliyim diyorum gerçi 3 gündür öyle diyorum ama elim gitmiyor :) kasığımdan bacağıma doğru inen bir sancı giriyor arada ama bilemiyorum işte. Ümitlenmek istemiyorum sanki böyle ucunda gibi biraz sıksam akıp gidicek gibi
İnce bi cizgi var mi bana mi oyle geldiBenim test sonucum bayanlar. Bata 2 kala
Canım troid için hemen ilaca başlatıyor bazı kişilerin hamilelikte yükseliyor evet herşey yolunda gidicek inşallah gör bakGünaydin hanimlar...
Nasilsiniz.
Su test yapacaklar yapsinlar artik da guzel haberler alalim yahu.
Bana gelince dahiliyeye gidicem tekrar.
Nasil isse tiroidlerim gebelikte hizlica yukseliyor.
İki ay once hormon testinde 1.20 idi cuma 5 cikmis.
Tekrar baktirip sanirim yine ilaca baslayacagim.
Dualarinizi esirgemeyin olur mu?
Daha sonra da kadindoguma gidicem.
Bakalim benim tedavi isi ne olacak.
Umuyorum ki ilgili bi doktordur...
Ayy deli kizzsevoooocan aklimda çılgın birseyler vardeneyeceğim. Başarılı olarsam soyleyecegim bir de öyle deniyim icim de kalmasın. Sonra birakicam kendimi sagol
Gunaydin bebiskom heycanla cift cizgilerj bekliyoz.Günaydin hanimlar...
Nasilsiniz.
Su test yapacaklar yapsinlar artik da guzel haberler alalim yahu.
Bana gelince dahiliyeye gidicem tekrar.
Nasil isse tiroidlerim gebelikte hizlica yukseliyor.
İki ay once hormon testinde 1.20 idi cuma 5 cikmis.
Tekrar baktirip sanirim yine ilaca baslayacagim.
Dualarinizi esirgemeyin olur mu?
Daha sonra da kadindoguma gidicem.
Bakalim benim tedavi isi ne olacak.
Umuyorum ki ilgili bi doktordur...
Biseyler var gibi canim ama bu cizginin hemen cikmis olmasi onemliBenim test sonucum bayanlar. Bata 2 kala
Ufacikda mi bi pembelik uok tatljmGünaydın kızlar bugün gecikmemin 3. Günü ama hala gelen giden yok test yaptım tek çizgiyle başbaşa kaldım.
O bisey degil zaten igne kullanacak miyim diye erkenden gidicem doktora. Dua edin insallah iyi bi doktor cikar sansimaGunaydin bebiskom heycanla cift cizgilerj bekliyoz.
Triotte ilac kullanırsın tatlim bisey olmaz insallahh bak bana benim hormanlar yok her gün ilac aliyom
Git canim kafan rahatlasinAslinda gidip kanmi versem varmi yokmu derdinden kurtulsam. Gerci yoktur ama yinede emin olurun
Insallahh canim cok memnun kalirsjn doktorundan tatlim ve güzel seyler senjn icinO bisey degil zaten igne kullanacak miyim diye erkenden gidicem doktora. Dua edin insallah iyi bi doktor cikar sansima
Kiz özeller bile böyle artk onlara da gidiyon yine bekliyonDevlet hastaneleri ana baba gunu gibi.
Dahiliyeye geldim bi dunya sira var.
Kan vericem bakalim
Galiba yok. Miratech marka yaptım yanılıyor olamaz herhalde dimiUfacikda mi bi pembelik uok tatljm
Test yapmadım alamadim çünkü kuzum ayyy icinemi doğdu insallah olmuştur tatlım ya insallah tutmustur bebeğim benimledirAyy kuzumm senin melegindir bencee burdayim diyor dikkaf et kendine
Az once aklimdan gectin napti bu kiz dedim acaba baktim senden mesaj gelmis kuzum
Test yapiyon mu sabah
Kiz bayadaa gecmis ha senin batin üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?