- 10 Eylül 2017
- 3.529
- 4.021
- 133
İnşallahh valla kızlar eşime bile daha hiçbir şey söylemedim olursa şayet ilk size söylemiş olcam.Net gorunmesi icin birkac gun daha gecmesi gerekiyor onsallah net de görürsün tatlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh valla kızlar eşime bile daha hiçbir şey söylemedim olursa şayet ilk size söylemiş olcam.Net gorunmesi icin birkac gun daha gecmesi gerekiyor onsallah net de görürsün tatlim
Test yaptinmi hiç kuzumGünaydın kızlar sabah gördüğüm rüya
inşallah canım tek istediğim o sende varmı belirtiler benim bata son 5-6 gün adet belirtiside yok
Inşallah en güzel hediyen gelmiştirgünaydın kızlar adetime 3 gün kan verdim hayırlı haberi alalım inşallah![]()
Dayanmayıp yaptım canım ama o zamn bata çok vardı 7-8 gün faln forumda okuyunca kimi 7 gün varken idrarda silik çizgiyi görünce bende dedim varsa bebiş çıkar belki ama daha çok moralim bozulduTest yaptinmi hiç kuzum
İnce bi cizgi var mi bana mi oyle geldi
canim test elimde ise isik tutsana negatiftede cikiyormu ikinci cizgi merak ettimDayanmayıp yaptım canım ama o zamn bata çok vardı 7-8 gün faln forumda okuyunca kimi 7 gün varken idrarda silik çizgiyi görünce bende dedim varsa bebiş çıkar belki ama daha çok moralim bozuldu
Canım cumartesi yaptım testi ama dur bakiyim atiyimcanim test elimde ise isik tutsana negatiftede cikiyormu ikinci cizgi merak ettim
Yok kiz olmayinca cikmiyor ben yapmistim gecen aySevsev12 cnm iisk tutunca tum testlerin cizgisi var odur bence. Ben gecen aylarda gunese tutuyordim cizgi cikiyordu ama negatifti
Söyleme zaten kiz kesinlessin sonra ona guzel bir sekilde bi supriz yaparak soyle.İnşallahh valla kızlar eşime bile daha hiçbir şey söylemedim olursa şayet ilk size söylemiş olcam.
Hayirlisi olsun be gülüm gelecek ay insallah nasip olur meleginKizlar adet oldum![]()
Inşallah en güzel hediyen gelmiştir
him o zaman eve gidiyom simdi isik tutayim kanda verdim gerci yarin ogleden sonra cikacakmisYok kiz olmayinca cikmiyor ben yapmistim gecen ay
İnşallah canım allah gönlüne göre versinSöyleme zaten kiz kesinlessin sonra ona guzel bir sekilde bi supriz yaparak soyle.
Benimko olursa o gece yemeğe cikaririm kocami sonra masaya bi bebek patiği veya kan deger sonucunu birakip güzel bir supriz yapmayı düşünüyorum![]()
Amin insallah cnmHayirlisi olsun be gülüm gelecek ay insallah nasip olur melegin
Canım flaş açık baktım senin için ikinci çizgi beyaz olarak çıkıyor yani flaşla baktım beyaz çizgi belli oluyorcanim test elimde ise isik tutsana negatiftede cikiyormu ikinci cizgi merak ettim
Bu resimde bile belli beyaz çizgi yanılmıyorsamO zaman flas acik resimdede cikar:) kafayi yedim
canim sen hamilemisin benim flas acik resim ekteBu resimde bile belli beyaz çizgi yanılmıyorsam
Canım gelecek aya umutlar artıkKizlar adet oldum![]()