- Konu Sahibi elektroforez
- #13.141
Hayirlisi gönlünüzden gecen olur inşallahevet canim 2 kizim var hamd olsun. 12+5 te kiza benziyor demisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi gönlünüzden gecen olur inşallahevet canim 2 kizim var hamd olsun. 12+5 te kiza benziyor demisti
Bana daha aşıyla ilgili bişi denmedi. Kaçınca haftadasın? Yani kaçıncı haftada oluyor bu aşıKızlar, temmuzun ilk haftası gebeliği öğrenmek için aile merkezinde kan verdiğimde, 2 ekime gün vermişlerdi kan tahlili ve aşı( tetanoz) için. Yarın gidicem. Doktorum da aşıyı ol dedi. Olan ya da olmayı düşünen var mı?
Eğer tetanoz ise 20. Hafta diye biliyorumBana daha aşıyla ilgili bişi denmedi. Kaçınca haftadasın? Yani kaçıncı haftada oluyor bu aşı
Benimkide aynısını diyo beni çileden cikartiyoEşim diyo ki bebeğin kalp atışlarını duyuyorum
Diyorum nasıl duycaksın ama ultrasonda anca duyuluyor ahhahs kaç kat altta yani ultrason musun senBenimkide aynısını diyo beni çileden cikartiyo
Benim de 7. Haftada yapılmıştı bomba gibiydim Bugün 15+2 demir depolarım dolu ama hemoglobin düşmüşHadi ya ben 2 aydır falan tahlil yaptırmıyorum ama düşmüş olabilir mi benim de
Hadi yaa tühhh ben de o zaman sağlık ocağına falan gittiğimde baktırırım yaBenim de 7. Haftada yapılmıştı bomba gibiydim Bugün 15+2 demir depolarım dolu ama hemoglobin düşmüş
Bence de baktır çünkü benim o çarpıntı,baş dönmesi falan bu yüzden büyük ihtimalleHadi yaa tühhh ben de o zaman sağlık ocağına falan gittiğimde baktırırım ya
Benim de nefesim falan daralıyor çabuk yoruluyorum ya ondan mı acabaBence de baktır çünkü benim o çarpıntı,baş dönmesi falan bu yüzden büyük ihtimalle
Olabilir yaa, sen de bi baktır bakalımBenim de nefesim falan daralıyor çabuk yoruluyorum ya ondan mı acaba
Benim 7. Hafta da bakıldı bugün 15+2de de bakıldıKaraciğer enzimlerine baktıran var mı acaba kızlar? ALT ve AST değerlerine ?
Kaç çıktı canım değerlerin ?Benim 7. Hafta da bakıldı bugün 15+2de de bakıldı
Çok teşekkür ederim. Düşük vs dediler mi normalmiymiş değerlerin7. Hafta ALT 8, AST 11
15+2 ALT 9, AST 14 referans aralığı içinde
Yok canım bu değerler normalÇok teşekkür ederim. Düşük vs dediler mi normalmiymiş değerlerin
Canım beni de aramışlardı 15. Haftada aşı için sağlık ocağından. Doktorum iki doz yaptır dedi. Sanıyorum 20-24 hafta arasında olacaktı. Haftaları hatırlamıyorum. Sen kaçıncı haftadasınKızlar, temmuzun ilk haftası gebeliği öğrenmek için aile merkezinde kan verdiğimde, 2 ekime gün vermişlerdi kan tahlili ve aşı( tetanoz) için. Yarın gidicem. Doktorum da aşıyı ol dedi. Olan ya da olmayı düşünen var mı?
Yarısını dolaba koymuştum çıkarttırdı bana bu akşam eve gelince paket açılışı var bakalım ne olduYok ben çalışırken pc de açıp kulaklıkla dinliyorum canımm
Evet yüksek a vitamini içerdiği içinmiş
Her şey bebişler için nznsjs
Canım fazla olanları buzdolabına koyyy olmasın. Atıyorum hemen