• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Kızlar, temmuzun ilk haftası gebeliği öğrenmek için aile merkezinde kan verdiğimde, 2 ekime gün vermişlerdi kan tahlili ve aşı( tetanoz) için. Yarın gidicem. Doktorum da aşıyı ol dedi. Olan ya da olmayı düşünen var mı?
Bana daha aşıyla ilgili bişi denmedi. Kaçınca haftadasın? Yani kaçıncı haftada oluyor bu aşı

Kızlar, hamilelik belirtilerinizden hangileri devam ediyor? Bende göğüs hassasiyeti dışında hiçbir şey yok. Önceden kasıklarımda bir gerilme olurdu o da yok. Uyku düzenim de normale döndü. Kabızlığım da geçti sanki. 15+2 olduk, uygulamada okuduğuma göre özellikle bu haftada hızla büyüdüğü için kasıklarda sık sık ağrı yaşanabilir yazıyordu ama ben birşey hissetmiyorum ☹️

Kızlar, temmuzun ilk haftası gebeliği öğrenmek için aile merkezinde kan verdiğimde, 2 ekime gün vermişlerdi kan tahlili ve aşı( tetanoz) için. Yarın gidicem. Doktorum da aşıyı ol dedi. Olan ya da olmayı düşünen var mı?
Canım beni de aramışlardı 15. Haftada aşı için sağlık ocağından. Doktorum iki doz yaptır dedi. Sanıyorum 20-24 hafta arasında olacaktı. Haftaları hatırlamıyorum. Sen kaçıncı haftadasın

Yok ben çalışırken pc de açıp kulaklıkla dinliyorum canımm 😊

Evet yüksek a vitamini içerdiği içinmiş 🤷🏻‍♀️

Her şey bebişler için nznsjs

Canım fazla olanları buzdolabına koyyy olmasın. Atıyorum hemen😘
Yarısını dolaba koymuştum çıkarttırdı bana bu akşam eve gelince paket açılışı var bakalım ne oldu 🤣

Back