- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hamile misinizArtımedle öğrendim bende
EvetSiz hamile misiniz
Gebelik testi döllenmeden 15 gün sonraKizlar 11 Eylül'de pik gördüm 12sinde çatladi gün aşırı değerlendirdik ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı hala umut var mı yoksa bu ay böyle kapandı mı?
10 gün sonra da cikiyo diyenler var da o yüzden yaptım ben o zaman hala umut varGebelik testi döllenmeden 15 gün sonra
Evet daha erken 1 haftada kadar bekleyin10 gün sonra da cikiyo diyenler var da o yüzden yaptım ben o zaman hala umut var
Gebelik var hayırlı olsun . Yumurtlama testi değilse eğer
Ay hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım ben bu strip testlere güvenemiyorum ama seninki gölge gibi değil baya çıkmış bence hemen kan ver
Ayyy resmen hamilelikkkk
Canım tebrik ederim burdan gebelik var görünüyor en kısa zamanda kan testi ile bizi bilgilendirmelisin
Kuzu hayırlı olsun çok sevindim
Ol deyince oluyor
Beta hCG 87.6 çıktıannelik yolunda canımm çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ederimm sağlıkla gelsinBeta hCG 87.6 çıktı
Balım ben hsg çektirdim, 2 tüp de açıkmış sorun yok dedi. Antibiyotik kullandığım için de bu ay denemeye cesaret edemedim. Benim amh 1 sınırda yani. O yüzden istersen süreci hızlandıralım diğer reglinde gel aşılama yapalım dedi onu bekliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasılllcookiep canım sen neler yapıyorsun??
Ay canım benim hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeta hCG 87.6 çıktı
Hayırlı olsun canım benim Allah kucağına almayı nasip etsinBeta hCG 87.6 çıktı
Yaa çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta hCG 87.6 çıktı
Ay cok cok sevindim caniiiim, dualar kabul oldu saglikla ilerlesin mis gibi kucagina al bebisiiii seni de anneler grubunda gorelim <3 Haberdar et gelismelerden olur muuu?Beta hCG 87.6 çıktı
Tamam canım inşallahAy cok cok sevindim caniiiim, dualar kabul oldu saglikla ilerlesin mis gibi kucagina al bebisiiii seni de anneler grubunda gorelim <3 Haberdar et gelismelerden olur muuu?
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahBeta hCG 87.6 çıktı
Tebrik ederim tescillendi yaniBeta hCG 87.6 çıktı