Dur hemen telaş yapma daha gelmemiş.Kahverengi biliyorsun yerleşme de olabilirSanırım benim regl başlıyor wcye gittim peçeteye açık kahverengi leke geldi
Hiç bozma moralini.Herkeste bir olmuyor bu çizgiler.Biliyorsunuz bazısının adeti gecince bile silik çizgi çıkıyorDayanmayıp yaptım canım ama o zamn bata çok vardı 7-8 gün faln forumda okuyunca kimi 7 gün varken idrarda silik çizgiyi görünce bende dedim varsa bebiş çıkar belki ama daha çok moralim bozuldu
Telaş değil de tamam bu ay bitti artık benim için. Doktora gitmeyi planlıyorum ama kaçıncı gün gitmeliyim onu düşünüyorumDur hemen telaş yapma daha gelmemiş.Kahverengi biliyorsun yerleşme de olabilir
Ah ne hoşSöyleme zaten kiz kesinlessin sonra ona guzel bir sekilde bi supriz yaparak soyle.
Benimko olursa o gece yemeğe cikaririm kocami sonra masaya bi bebek patiği veya kan deger sonucunu birakip güzel bir supriz yapmayı düşünüyorum
Hayır canım değilim yani teste göre değilim ama dedim ya bata daha 5 gün varcanim sen hamilemisin benim flas acik resim ekte
Tamamen geldi mi kirmizlar canimTelaş değil de tamam bu ay bitti artık benim için. Doktora gitmeyi planlıyorum ama kaçıncı gün gitmeliyim onu düşünüyorum
Adete 2-3 gün kala tekrarlamak istiyorum yapmıyim adet tarihi geçsin diyorum ama duramıyorumkiHiç bozma moralini.Herkeste bir olmuyor bu çizgiler.Biliyorsunuz bazısının adeti gecince bile silik çizgi çıkıyor
Ah ne hoş da gelmiyor benim melegim. Hayaller bunlar bakalim gercek olacak miAh ne hoş
En kısa zamanda nasip olsun inşallah canım
Hayır canım gelmedi ama gelir muhtemelenTamamen geldi mi kirmizlar canim
Tabiki olacak canım allahın izniyle sabırAh ne hoş da gelmiyor benim melegim. Hayaller bunlar bakalim gercek olacak mi
Yerlesmedir belki kuzum yaHayır canım gelmedi ama gelir muhtemelen
Yok yok ben kendimi biliyorum baya baya gelir birazdan kırmızılar. Sence kaçıncı günü gidiyim doktora?Yerlesmedir belki kuzum ya
canim sanki silik cizgi vardida. Benim flas acik resim ekteHayır canım değilim yani teste göre değilim ama dedim ya bata daha 5 gün var
Ben ikinci gun gidiyom canim eger bugun baslarsa yarin gidersinYok yok ben kendimi biliyorum baya baya gelir birazdan kırmızılar. Sence kaçıncı günü gidiyim doktora?
Belki hormon testi ister ki kesin ister 3. Gün mü gitsem acaba? Poffff yine sil baştan aynı şeylerBen ikinci gun gidiyom canim eger bugun baslarsa yarin gidersin
Sende ben bişey göremedim canım beyaz bile yok sanki bata kaç var kan tahliline gittinmi canımcanim sanki silik cizgi vardida. Benim flas acik resim ekte
Yaa hadi bakalım canım hayırlısı3 farklı marka ile yaptım az önce silik çıktı. yarın kan vermeye gitcem. Eylül ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?