Iste kür buna neden olabiliryor canim gecen ay bende de oyle oldu yumdan 5 gun sonra basladi ve bat tarihine kadar da geldiEvet canım kür denedim sadece çörek otu tarçın bal kürü
Evet genelde bende onu istiyorim neyse yine onu istiyim benlaboquick cok iyi . benim degerim 10 da iken cikardi sonucu
Benim aksine hafifledi agrilarim.normalin de günü gününe oluruyorum, sene de bir iki gun şaşar bu da normal. Bir kere kistim olmustu 32 gun olmadim. Ovulasyonumu da takip ettim yumurtam catladı. Sitrese bagliyorum kendim de. Olsam da yeni ay baslasa çünkü birsey olmadigibi biliyorum. Bunu en son yaptim kac gun oldu unuttum.Evet canım olmadım ama göğüslerim sırtım felaket üşütmemi acaba anlamadım. Ama ksık ağrım hiç yok. Hatta öyle ki adet olcak gibi asla hissetmiyorum
İnşallah canım henüz hasta olmadım bekliyorum bakalımuniq12 ve B Basharfibenz Inşallah sizden umutluyum ben bu ay.
Hamilelik ve regl belirtileri aynı.Olumlu düşünüp pozitif çağırın kızlar
Chester15 Inşallah bu ay gelir Arya bebeğin
Sevsev12 Lina güzel isimmiş
Bende varya en fazla 1 gün şaşar hiç öyle gecikmelerim olmaz. Stres yapmadım ben ama belki mevsim değişikliği filan etkiliyodur ee sen bugün test yaptın mıEki Görüntüle 2187551
Benim aksine hafifledi agrilarim.normalin de günü gününe oluruyorum, sene de bir iki gun şaşar bu da normal. Bir kere kistim olmustu 32 gun olmadim. Ovulasyonumu da takip ettim yumurtam catladı. Sitrese bagliyorum kendim de. Olsam da yeni ay baslasa çünkü birsey olmadigibi biliyorum. Bunu en son yaptim kac gun oldu unuttum.
Var mı belirtiler ne alemsinİnşallah canım henüz hasta olmadım bekliyorum bakalım
Karnım belim ağrıyor hala olmadım ama kahverengi akıntı var sanırım olcamVar mı belirtiler ne alemsin
Yok yapmadim yavrum. Zaten elim de testte yok, yapasım da yok. Salıyı gecerse alicamBende varya en fazla 1 gün şaşar hiç öyle gecikmelerim olmaz. Stres yapmadım ben ama belki mevsim değişikliği filan etkiliyodur ee sen bugün test yaptın mı
Yerleşme olabilir mi acaba? Offf ne zor yahu beklemekKarnım belim ağrıyor hala olmadım ama kahverengi akıntı var sanırım olcam
Aynen bende aynı düşüncedeyim yapmak istiyorum bi yandan da çok eminim sanki olacağımaYok yapmadim yavrum. Zaten elim de testte yok, yapasım da yok. Salıyı gecerse alicam
Hem de ne kutlama o günleri göreceğiz inanıyorum.Bi göbusler olsun tabikide kutlama yapariz ya
Şu cift cizgileri hele bi görek Allahim hele görek ya nasil oynuyom ben
Rabbim kismet etsin artk ya bize de nasip olur insalllahhhh
canim sende catlatma ignesi vb tedavi yoksa zaten silik cizgi cikmis. Bat ne zaman eger ekli resim hcg testi ise zaten hamilesinYok yapmadim yavrum. Zaten elim de testte yok, yapasım da yok. Salıyı gecerse alicam
Hasta oldum ben kızlarYerleşme olabilir mi acaba? Offf ne zor yahu beklemek
Aynen bende aynı düşüncedeyim yapmak istiyorum bi yandan da çok eminim sanki olacağıma
Ayy kiz ben bunu gebelik testi sandim heycan yaptim birden kalbim çarptıEki Görüntüle 2187551
Benim aksine hafifledi agrilarim.normalin de günü gününe oluruyorum, sene de bir iki gun şaşar bu da normal. Bir kere kistim olmustu 32 gun olmadim. Ovulasyonumu da takip ettim yumurtam catladı. Sitrese bagliyorum kendim de. Olsam da yeni ay baslasa çünkü birsey olmadigibi biliyorum. Bunu en son yaptim kac gun oldu unuttum.
Offf yaa üzüldümHasta oldum ben kızlar
Hosgeldin tatlim tabiki de aliriz aramiza .Kızlar selam beni de bekleme listesine kaydedebilir misiniz bat 15 eylül. Bir de ben enteresan biçimde üst üste kabus görüyorum bir yerde erken belirti olabileceği yazıyordu. Karın bölgesinde de son 10 gündür bir şişlik var
Hadi ya benimde 2 gündür varIste kür buna neden olabiliryor canim gecen ay bende de oyle oldu yumdan 5 gun sonra basladi ve bat tarihine kadar da geldi
Insallah canim .Hem de ne kutlama o günleri göreceğiz inanıyorum.
Alıştım artık ben olmayacağını biliyordumOfff yaa üzüldümhic duymak istemedigim bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?